Barys – Omsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:5 (kon.)
Jaroslavl – Minsk 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Kazaň 2:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 18.09.2018, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:52 Miro AALTONEN - 4:2
     
    46:52
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A v době, kdy Dmitrij Sidljarov opouštěl trestnou lavici se nakonec jen Viťaz prosazuje, kotouč se z levé strany dostal přes brankoviště na pravou stranu a MIRO AALTONEN již zakončoval z úhlu do odkryté branky. Asistence: Borna Rendulić a Alexandr Sjomin.
    32:12 Ilja NIKULIN - 4:1
     
    32:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Viťaz je viditelně rozložený a jeden z hráčl Dynama dobruslil puk u mantinelu, vybojoval jej, následně Dmitrij Sidljarov přihrál na modrou čáru, kde ILJA NIKULIN vystřelil a Ortio opět nestačil reagovat na střelu z dálky a pouští čtvrtou branku. Asistence: Dmitrij Sidljarov.
    31:11 Juuso HIETANEN - 3:1
     
    31:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A ta rázem přichází. Tohle dvojité vyloučení stojí Viťaz další branku. Hráči si opět rozebrali obranu a JUUSO HIETANEN tvrdou ranou dává další branku svého týmu. Asistence: Miika Koivisto a Vadim Šipačov.
    29:59 Miks INDRAŠIS - 2:1
     
    29:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A nakonec je tu další vedení Dynama, hráči si rozebrali hostující obranu a MIKS INDRAŠIS se z prvé strany nemýlil a zamířil přesně. Asistence: Dmitrij Mojsejev. Asistence: Ilja Nikulin a Patrik Zackrisson.
    07:27 Nikita KOMAROV - 1:1
     
    07:27
    Viťaz právě vstřelil branku!
    I hosté využívají přesilovou hru, kdy si dokonale rozebrali domácí obranu a NIKITA KOMAROV srovnává přesnou střelou na 1:1. Asistence: Borna Rendulić a Alexandr Sjomin.
    04:35 Daniil TARASOV - 1:0
     
    04:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka utkání. Dynamo nakonec využívá přesilovou hru, kdy puk za brankou dostal Dmitrij Kagarlickij a zpoza branky našel před brankou DANIILA TARASOVA. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Vadim Šipačov.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 5. Tarasov (Kagarlickij, Šipačov), 30. Indrašis (I. Nikulin, Zackrisson), 32. Hietanen (Koivisto, Šipačov), 33. I. Nikulin (Sidljarov) – 8. N. Komarov (Rendulić, A. Sjomin), 47. M. Aaltonen (Rendulić, A. Sjomin)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Koivisto, Hietanen, Pribylskij, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, J. Zajcev, Volkov, Menšikov – Brjukvin, Šipačov (A), Afinogenov (A) – Tarasov, Zackrisson, Kagarlickij – Igumnov, Mozer, Indrašis – Jefremov, Sidljarov, Mojsejev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (33. Samonov) – Šinkevič, Katičev, Stasenko, Jevsejenkov, Mozík, Golovkov – Kokarev (C), Švec-Rogovoj, N. Komarov – A. Lazarev, A. Nikulin, Makejev – A. Sjomin (A), M. Aaltonen (A), Rendulić – Dvurečenskij, P. Černov, Vyglazov.

    Rozhodčí: A. Ravodin, S. Morozov
    bahis siteleri