Kroměříž – Zlínsko 1:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – Petřkovice 1:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
1:0 (0:0)
FC Zlínsko
Pátek 21.09.2018, 16:30Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Utkání nám nabídlo spoustu šancí, viděli jsme ovšem jen jedinou branku. Tu po deseti minutách druhé půle vstřelil Lukáš Motal, který využil výborné přihrávky od Silného. Kroměříž je i nadále na domácí půdě stoprocentní! Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:43:35)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavil jednu minutu, definitivně mohl rozhodnout Vít Mlýnek, který si míč navedl na střed, poté vystřelil pouze doprostřed branky!
     
    90
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Tomáš Okleštěk, přichází Daniel Šmerda.
     
    89
    Hosté rozehrávali standardní situaci, která žádné nebezpečí pro Flodera nepřinesla. Domácí šli do brejku, který zastavil Patrik Kaizar za cenu žluté karty.
     
    88
    Zábojník se nyní hlavou srazil se Silným, který zůstává ležet na trávníku a nevypadá to s ním úplně nejlépe, rozhodčí přerušuje hru.
     
    87
    Silný nyní motal obranu soupeře, poté se rozhodl pro střelu. Bude z toho pátý rohový kop pro Kroměříž, která už rozhodně nepospíchá.
     
    86
    Rozhodčí Ogrodník čekal na přerušení hry, následně udělil žlutou kartu. Tu vidí střídající Šimon Vyhlíd, rozehrávat bude domácí brankář.
     
    85
    Vzrušení bylo zbytečné, za obranou domácího týmu se ocitl Křivánek. Ten se podle čárového rozhodčího nacházel v ofsajdu!
     
    84
    Jedna útočná akce teď střídá druhou, hosté už vsadili pouze na ofenzivu. Domácí hráč teď z obtížného úhlu zakončoval nad branku!
     
    83
    Na druhé straně dostal dobrou přihrávku Silný. Skvěle však přečetl hru Semanko, který se k balónu dostal jako první.
     
    82
    Viktoria nevyužila obrovské příležitosti, hosté se totiž dostali do výborného brejku, ovšem Obiechina dostal těžkou přihrávku, na kterou už nedosáhl.
     
    80
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Lukáš Motal, přichází Šimon Vyhlíd.
     
    79
    Výborně to udělal Obiechina, který byl třikrát faulován, přesto celou situaci ustál a pokračoval v akci. Ke střele se dostal Kiška, ovšem jeho pokus levou nohou skončil vedle branky.
     
    78
    Hosté teď na pravé straně hřiště vybojovali rohový kop. Bude to dnes už jejich čtvrtý roh v zápase, v této statistice srovnáno.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Tomáš Mlýnek, přichází Lukáš Křivánek.
     
    76
    Další faul ze strany Otrokovic přišel na útočné polovině. Domácí však nijak nezdržují a ihned se snaží hrát směrem dopředu.
     
    75
    Hostující Michal Malý si na polovině hřiště počínal nedovoleně. Ogrodník celou situaci viděl, Malému udělil žlutou kartu.
     
    74
    Silný místo přihrávky volil individuální postup. To se nakonec prokázalo jako špatné řešení, domácího fotbalistu zastavil čistým skluzem hostující obránce.
     
    72
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná dvacetiminutovka dnešního utkání, hosté jsou v posledních minutách více na míči.
     
    71
    Tomáš Mlýnek do vápna posílal střílený centr. Celou situaci nakonec vyřešil brankář Floder, který šel na zem a balón dokázal chytit.
     
    70
    Otrokovice to zkoušely po levé straně hřiště, poté přišel faul. To je zajímavá standardní situace pro hostující celek od postranní lajny!
     
    Dnešní utkání sleduje 211 diváků.
     
    68
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Martin Mlýnek, přichází Vít Mlýnek.
     
    67
    Výpad na druhé straně, Matoušek si pomohl taktickým faulem, což neuniklo rozhodčímu Ogrodníkovi, který stal u celé situace.
     
    66
    Domácí se dostávali do rychlého kontru po pravé straně. O míč nakonec přišli, ten skončil v zámezí, vhazovat bude jejich soupeř.
     
    64
    Jeden z domácích hráčů zakončoval z otočky, trefil však pouze bránícího fotbalistu. Na druhé straně byl odmáván, následně i odpískán ofsajd.
     
    63
    Otrokovice výrazně přidaly, Floder musel znovu na zem! Jedna nebezpečná situace teď střídá tu druhou, hraje se v obrovském tempu.
     
    62
    Následný rohový kop už žádné nebezpečí pro domácí branku nepřinesl. Hlavní sudí totiž pískal útočný faul, rozehrávat bude Floder.
     
    61
    Hosté rozehrávali rohový kop, Floder vyběhl, ovšem balón vyrazil pouze před sebe, kde se k němu dostal hráč v modrém dresu. Domácí gólman pak celou situaci napravil výborným zákrokem!
     
    59
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Jakub Slaný, přichází Pentecost Obiechina.
     
    58
    To byla stoprocentní příležitost pro Kroměříž! Okleštěk hlavičkoval z malého vápna, balón poslal do země, od které se nakonec míč odrazil nad břevno!
     
    57
    Ve vzduchu visela další branka! Centrovaný míč z levé strany si ve vápně našel Silný, jehož hlavička jen těsně minula branku!
    55. MOTAL - 1:0
     
    55
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda od Jana Silného, který dostal balón za obranu. Domácí kanonýr nasadil bránícímu hráči jesličky, poté přihrával pod sebe. LUKÁŠ MOTAL z hranice pokutového kopu otevírá technickou střelou skóre!
     
    53
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje, na zemi zůstal ležet jeden z hostujících fotbalistů, který se po chvíli zase zvedl.
     
    52
    Další domácí snažení zastavuje praporek čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd. Rozehrávat bude brankář Semanko.
     
    51
    Dva ostré zákroky na Cupáka během krátké chvíle. V tuto chvíli si nedovoleně počínal Tomáš Mlýnek, který může být rád, že nevidí žlutou kartu.
     
    50
    Na druhé straně hřiště zahrozila také Viktoria. Obrana domácího týmu zasahovala na poslední chvíli, první roh pro hosty.
     
    48
    Rozhodčí ponechával výhodu, Kroměříž pak zahrozila po pravé straně. Centrovaný míč si našel Jeleček, jehož hlavička skončila vedle branky!
     
    47
    Balón končí znovu za hostující brankou. Semanko s následnou rozehrávkou příliš nespěchá, Otrokovicím by bod dnes nejspíše stačil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Úvodní polovina dnešního zápasu je za námi. Domácí do zápasu vstoupili lépe a vypracovali si hned několik slušných příležitostí, které však nevyužili. V závěru první pětačtyřicetiminutovky zahrozili také hosté, ovšem ani ti se prosadit nedokázali. Na první branku tak stále čekáme.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Jedna z posledních akcí prvního poločasu, hosté se dostali do dobré příležitosti. Střela však končí nad brankou, víc už se nejspíše nestane!
     
    43
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Martin Vašulka, přichází Filip Markovič.
     
    42
    Míč si vzal na starost Okleštěk, domácí se po odrazech dostali ke střele, která nakonec skončila vysoko nad hostující brankou!
     
    42
    Rozběhla se závěrečná pětiminutovka první půle, žlutou kartu vidí hostující kapitán Adam Jasenský. Standardka pro Kroměříž!
     
    40
    Do pokutového území domácích směřoval centrovaný balón, který nakonec žádného adresáta nenašel, odkopávat bude Floder.
     
    39
    Rozhodčí pískal faul ve středovém kruhu, Tomáš Mlýnek se jen těžce zvedá z trávníku, hosté budou rozehrávat volný kop.
     
    38
    Hosté se v závěru prvního poločasu dostávají více a více do hry, v posledních minutách se hraje především na polovině Kroměříže.
     
    36
    První těžký zákrok si připsal také Floder, který musel na zem, pokus kapitána Jasenského totiž směřoval mezi tři tyče!
     
    35
    Rychlá kombinace na jeden dotek, následně vzrušení bylo zbytečné. Silný se totiž nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    34
    Po centru z pravé strany zakončoval Okleštěk. Jeho hlavička končí vedle branky, to byla další dobrá šance pro Kroměříž!
     
    32
    Od Vašulky se balón dostal do zámezí, Kroměříž rozehrávala rohový kop. Domácí si celou situaci ještě jednou zopakují.
     
    31
    Pokus hostujících hráčů o kombinaci na vlastní polovině hřiště. Domácí napadali hodně vysoko, následně dokázali získat míč.
     
    30
    Třicet minut hry téměř za námi, Kroměříž má jasnou herní převahu, domácí si vypracovali už minimálně tři slušné šance, na branku však zatím stále čekáme.
     
    29
    Další slušná příležitost pro domácí, ve skluzu zakončoval jeden z fotbalistů v červenobílém dresu, balón opět míjí hostující branku!
     
    28
    Taktický faul Viktorie na polovině hřiště. Hlavní rozhodčí řeší celou situaci pouze ústní domluvou, rozehrávat bude Kroměříž.
     
    27
    Úplně volný se na hranici velkého vápna ocitl Silný. Následný pokus domácího hráče jen těsně minul hostující svatyni!
     
    25
    Poprvé zahrozili také hosté. Vašulka do vápna poslal dlouhý balón, na zadní tyči se ještě pokoušel o skluz jeden z hostujících fotbalistů, který nakonec na balón nedosáhl.
     
    24
    Okleštěk dával z pravé strany přízemní centr do vápna. Balón si našel Silný, kterého výborným reflexivním zákrokem vychytal Semanko!
     
    22
    Krhut vrátil pod sebe, Okleštěk pak hledal Matouška. Domácí si poté nerozuměli a o balón přišli, odkopávat bude hostující gólman.
     
    21
    Vstupujeme do jednadvacáté minuty, u balónu jsou i nadále převážně domácí, kteří se proti pozorné obraně snaží něco vymyslet.
     
    20
    Rozhodčí Ogrodník píská další útočný faul domácího fotbalisty. Hosté s následnou rozehrávkou nepospíchají, k balónu běží Semanko.
     
    19
    Jeden z domácích útočných fotbalistů si pomohl rukou, což neuniklo hlavnímu sudímu, který byl celé situaci opravdu blízko.
     
    17
    Kanonýr Silný si zpracovával balón zády k brance. Míč mu odskočil, Otrokovice budou vhazovat na polovině hřiště.
     
    16
    Kroměříž se znovu dostávala do slušné situace. Opět však přišel zvednutý praporek od čárového, hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    15
    Další útočnou snahu domácích fotbalistů zastavuje praporek čárového rozhodčího, který signalizuje postavení mimo hru.
     
    14
    Domácí jsou zatím rozhodně nebezpečnějším týmem a opět se dostali do zakončení. Semanko ani v tomto případě zasahovat nemusel.
     
    12
    Dlouhý balón za obranu, z branky vyběhl Semanko, který pro jistotu volil odkop do bezpečí, Kroměříž bleskově rozehrává.
     
    11
    Kapitán Matoušek místo centru ještě přihrával pod sebe, domácí si opět přihrávají na vlastní polovině hřiště, hosté vyčkávají.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka hry je téměř za námi. Před malou chvílí se do zakončení dostali poprvé i hosté, střelecký pokus z dlouhé vzdálenosti skončil vysoko nad!
     
    8
    Dlouhá kombinace domácích fotbalistů na obranné polovině hřiště, červenobílí hledají skulinku v obraně svého soupeře.
     
    7
    To byla slušná příležitost pro Kroměříž! Z levé strany míč putoval do vápna, kde se k zakončení napřahoval jeden z domácích hráčů. Na poslední chvíli však zasáhla hostující defenziva!
     
    5
    Ven z branky musel Floder, který se k míči jako první nedostal. Od hostujícího hráče se míč odrazil pouze do zámezí.
     
    4
    Domácí diváci se zlobili, že Semanko rozehrává příliš dlouho. Hostující gólman si o pár vteřin později celou situaci zopakuje.
     
    3
    Rychlé autové vhazování, poté pokus zaskočit soupeře. To se kroměřížským hráčům povedlo, následná střela však neměla potřebné parametry.
     
    2
    Série nepřesností na obou stranách, balón končí v zámezí, vhazují domácí fotbalisté, ti to zkouší po pravé straně hřiště.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK HS Kroměříž: Floder – Motal, Hloch, M. Mlýnek, Cupák, Okleštěk, Silný, Matoušek (K), Krhut, Jeleček, Dvořák
    Náhradníci: Kofroň – Šmerda, Hirsch, V. Mlýnek, Navrátil, Vyhlíd

    FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Kaizar, Slaný, Jasenský (K), Hladík, Kiška, Vašulka, Skwarczek, T. Mlýnek
    Náhradníci: Hrnčiřík – Markovič, Obiechina, Křivánek, Fiala, Červenka

    Rozhodčí: Ogrodník – Gasnárek, Tomanec.
     
    Sázkové kanceláře do role favorita staví Kroměříž. Pohled na vzájemné zápasy nám říká, že z posledních čtyř utkání se pokaždé radoval domácí celek. Tento souboj bude jako hlavní řídit pan Vlastimil Ogrodník. Na čarách mu budou pomáhat pánové Michal Gasnárek a Josef Tomanec.
     
    Kroměříž patří mezi favority celé soutěže a zatím to potvrzuje. Domácí fotbalisté mají na svém kontě pět výher a dvě porážky, s patnácti body se nachází na třetí příčce tabulky. Doma je zatím Kroměříž stoprocentní! Na druhé straně Otrokovice, které si v úvodu sezony nevedou vůbec zle. Tři vítězství, jedna remíza a tři prohry, hosté mají deset bodů a patří jim šesté místo. Otrokovice hrály venku čtyřikrát – dvakrát vyhrály, dvě utkání výsledkově nezvládly.
     
    Pěkný den přeji všem fotbalovým příznivcům. Moravskoslezská fotbalová liga má na programu osmé kolo, SK HS Kroměříž na domácí půdě přivítá celek FC Viktoria Otrokovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

    Štěpán Slovák

    Branky: 55. Motal

    Karty:   86. Vyhlíd (KRO) – 42. Jasenský (OTR), 75. Malý (OTR), 89. Kaizar (OTR)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Floder – Motal (80. Vyhlíd), Hloch, M. Mlýnek (68. V. Mlýnek), Cupák, Okleštěk (90. Šmerda), Silný, Matoušek (K), Krhut, Jeleček, Dvořák
    Náhradníci: Kofroň – Šmerda, Hirsch, V. Mlýnek, Navrátil, Vyhlíd

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Kaizar, Slaný (59. Obiechina), Jasenský (K), Hladík, Kiška, Vašulka (43. Markovič), Skwarczek, T. Mlýnek (77. Křivánek)
    Náhradníci: Hrnčiřík – Markovič, Obiechina, Křivánek, Fiala, Červenka

    Rozhodčí: Ogrodník – Gasnárek, Tomanec

    Diváci: 211
    bahis siteleri