Chabarovsk – CSKA Moskva 0:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 4:5 (kon.) | Jokerit – Jekatěrinburg 0:3 (kon.)
Nižněkamsk – Kazaň 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
konec
Admiral Vladivostok
4:5 (2:1, 1:3, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
Pátek 21.09.2018, 11:30 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:04:28)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3527 diváků.
     
    Česká stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) – 1+1, 4 střely, čas na ledě 14:16
    Rudolf Červený (SBA) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:20
    Lukáš Klok (SBA) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 19:46
    Jakub Štěpánek (SBA) – 60 minut, 4 góly, 29 zákroků, 88%
     
    Střely na branku: 33 – 39
     
    Je konec! Slovan Bratislava zvládl otočit vývoj dnešního utkání a vítězí na ledě Vladivostoku 5:4! Domácí přitom vedli už 3:1. Slovan ale předvedl neskutečný obrat. O minutu později totiž snížil Sukeľ a ve 13. minutě přetavil tlak slovenského celku ve vyrovnání Jeff Taffe. Stejný hráč navíc v 17. minutě zužitkoval přesilovou hru a dostal Slovan do vedení. Ve třetí třetině byl Vladivostok mnohem aktivnější a domácí hráči se tlačili za vyrovnáním. V 52. minutě se to povedlo Vicharevovi. Vyrovnaný stav však nezůstal dlouho. O dvě minuty později vrátil Slovanu vedení Michal Řepík! Domácí to v závěru ještě zkoušeli bez brankáře, ale další gól už nepřidali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    59:09
    Serebrjakov nadále zůstává v brance. Domácí hokejisté nemají prostor k tomu, aby se dostali do útočného pásma.
     
    58:17
    Po šermované ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku hostujícího celku. Admiralu se pomalu krátí čas na vyrovnání.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Michal Řepík dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, nicméně jeho zakončení příklepem prolétlo kolem levé tyče domácí branky.
     
    57:05
    Rozehrávka se nyní vůbec nepovedla ani domácímu mužstvu. Hráči Admiralu Vladivostok se nepovedla přihrávka na pravé křídlo.
     
    56:42
    Slovan se nyní ubránil jen za cenu zakázaného uvolnění. Admiral tak nadále pokračuje v útočení a snaží se najít recept na vyrovnání.
     
    56:09
    Admiralu se vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Hokejisté domácího celku celou akci uspěchali. Po odpískánem ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    55:49
    Jeff Taffe vpomohl obraně Slovanu v rohu obranného pásma. Hráči Slovanu Bratislava v závěru utkání nepouštějí soupeře do zakončení.
     
    55:06
    Alexandr Černikov nahodil puk od modré čáry. Jeho nahození však netečoval nikdo v modrém dresu a hráči Slovanu nedokázali puk vyhodit.
     
    54:25
    Domácí hokejisté uklidňují hru za vlastní brankou a vyčkávají na vystřídání. Hráči Slovanu také odjíždějí za odpočinkem na střídačku.
     
    54:06
    Michal Řepík udržel puk za brankou domácího Vladivostoku. Hráči Slovanu bojují ze všech sil o důležité dva body.
     
    53:10
    Domácím hráčům už moc času na vyrovnání nezbývá. Slovan se navíc drží v útočném pásmu a nepouští hráče soupeře do zakončení.
    52:52 Michal ŘEPÍK - 4:5
     
    52:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan si bleskově bere zpět své ztracené vedení! Hrdinou slovenského celku se v tuto chvíli stává MICHAL ŘEPÍK, který přizvedl puk nad beton Serebrjakova! Asistence: Mario Grman, Patrik Virta.
    51:28 Denis VICHAREV - 4:4
     
    51:28
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek přeci jen dokázal zužitkovat svůj tlak a srovnává! Štěpánek neudržel kotouč ve své výstroji a důrazný DENIS VICHAREV dorazil puk za čáru! Asistence: Sergej Koňkov, Vladimir Butuzov.
     
    51:18
    Hosté znovu vybojovali puk na své hokejky a vyhodili jej ven z obranného pásma. Vladivostoku už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    50:40
    Nikita Sirotkin vypálil od modré čáry, nicméně jeden z obránců Slovanu se vydal proti jeho rána a parádním zákrokem kotouč srazil do bezpečí.
     
    50:20
    Hosté zatím brání ve velkém stylu. Hráči Admiralu si nedokážou vypracovat střeleckou pozici. Slovan vyhodil puk ven z obranného pásma.
     
    49:31
    Vladivostok si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě dostává hráčská lavice Slovanu.
     
    49:27
    Hosté uspěli na vhazování v útočném pásmu. Hráči Slovanu Bratislava udrželi kotouč před brankou Admiralu a nasbírali cenné vteřinky.
     
    49:10
    Tomáš Hrnka bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Hokejista Slovanu Bratislava poslal přihrávku mezi kruhy, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    48:21
    Nicholas Schaus střílel od modré čáry, nicméně jeho rána byla hodně nepřesná a puk prosvištěl kolem branky připraveného Serebrjakova.
     
    48:08
    Michal Řepík dostal krásnou přihrávku mezi obránce domácího celku, ale nedokázal si kotouč přehodit na bekhend. Serebrjakov dokázal zasáhnout.
     
    47:28
    Matúš Sukel' zastavil střelu od modré čáry. Hostující hokejista obětavým zákrokem zablokoval dělovku od modré čáry.
     
    47:10
    Kirill Ďjakov dostal krásnou přihrávku na pravý kruh. Domácí Ďjakov poté okamžitě zakončil, jenže jeho rána prolétla kolem branky.
     
    46:25
    Patrik Lamper projel s pukem do útočného pásma, jenže střelou od mantinelu nenašel recept na Serebrjakova. Domácí brankář jeho pokus vyrazil.
     
    46:12
    Adam Jánošík vybojoval puk v rohu obranného pásma a zadovkou poslal kotouč do středního pásma. Nikdo z hráčů Slovanu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    45:38
    Roman Tatalin zastavil nepřesnou rozehrávku Slovanu, zpracoval si kotouč na modré čáře a rozjel akci Vladivostoku po pravém křídle.
     
    45:10
    Slovan se nyní po delší době vydal do útoku. Michal Řepík projel do útočného pásma, jenže jeho rána forhendem prolétla kolem branky.
     
    44:42
    Alexandr Černikov dotíral na rozehrávku Slovanu za brankou Slovanu Bratislava. Nikdo v modrém dresu však rozehrávku Slovanu nepřečetl.
     
    43:40
    Serebrjakov byl znovu v akci. Domácí brankář si musel dávat pozor na dotírajícího Michala Řepíka, ale i pod tlakem dokázal rozehrát.
     
    43:10
    Serebrjakov vyjel ven z branky a za vlastní klecí zastavil prudkou přihrávku podél mantinelu. Gólman Vladivostoku navíc dokázal přesně rozehrát.
     
    42:35
    Hosté se v úvodu třetí třetiny brání pomocí jednoduchých vyhození do středního pásma. Domácí Vladivostok se nemůže dostat do palebných pozic.
     
    42:10
    Ofsajd také na straně Admiralu Vladivostok. Gleb Zajcev se ještě vydal debatovat s rozhodčím, ale ten jeho zbožné přání nevyslyšel.
     
    41:37
    Další akce se Slovanu vůbec nepovedla založit. Rozehrávka po pravém křídle byla hodně prudká a akce skončila zakázaným uvolněním.
     
    41:17
    Slovan se také vydal do útoku. Se zakončením od modré čáry neměl Serebrjakov žádný problém a betonem vykopl puk do bezpečí.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Vladivostok se v ní bude pokoušet dorovnat jednobrankovou ztrátu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 34
     
    Druhá třetina je minulostí! Domácí Vladivostok v jejím úvodu zásluhou Koňkova navýšil své vedení na 3:1. Slovan ale předvedl neskutečný obrat. O minutu později totiž snížil Sukeľ a ve 13. minutě přetavil tlak slovenského celku ve vyrovnání Jeff Taffe. Stejný hráč navíc v 17. minutě zužitkoval přesilovou hru a dostal Slovan do vedení. Třetí třetina tak bude nesmírně dramatická.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:47
    Strelcov poslal dlouhou přihrávku na pravé křídlo, jenže jeho výpad nikdo z domácích hokejistů nepodpořil.
     
    38:10
    Slovan si v závěru třetiny užívá své vedení. Slovenský celek předvedl parádní obrat a nyní je jasněm aktivnějším týmem na ledě.
     
    37:10
    Chad Rau dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho pokus skončil ve výstroji brankáře Serebrjakova.
    36:52 Jeff TAFFE - 3:4
     
    36:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovenský celek otáčí vývoj dnešního utkání a ujímá se vedení 4:3! Svou druhou branku v utkání přidal v přesilové hře JEFF TAFFE! Asistence: Eric Gelinas, Chad Rau.
     
    36:28
    Nikita Sirotkin dostává dvě minuty za vysokou hůl a Slovan si zahraje přesilovou hru.
     
    36:10
    Domácí hokejisté přišli o kotouč ve středním pásmu a museli se rychle vracet. Přechod Slovanu do útočného pásma skončil postavením mimo hru.
     
    35:48
    Admiral ztratil své dvoubrankové vedení a musí začít pečlivě bránit. Duel začal prakticky nanovo.
     
    35:23
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Michal Řepík dostal přihrávku na pravý kruh, ale nedokázal přesně zakončit.
     
    34:31
    Slovan se po vstřelení vyrovnávací branky nadále snaží útočit. Slovenskému celku nyní narostla křídla.
     
    32:39
    Ivan Miščenko dostal krásnou přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil příklepem. Jakub Štěpánek byl včas u pravé tyče a vyrazil puk betonem.
    32:32 Jeff TAFFE - 3:3
     
    32:32
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Slovenskému celku se jeho aktivita vyplatila a skončila vyrovnávací brankou! Nejaktivnější střelec Slovanu JEFF TAFFE si připsal další zásah! Asistence: Patrik Virta, Michal Řepík.
     
    32:03
    Slovan své oslabení zvládá ve velkém stylu. Hned v jeho úvodu se hosté dostali ke kotouči a vyhodili kotouč ven z obranného pásma.
     
    31:37
    Domácí si zahrají svou první přesilovku. Dvě minuty za sekání dostává Virta.
     
    31:17
    Jegor Baranov nahodil puk ze středního pásma do útočného pásma. Hokejisté Slovanu o kotouč sice zabojovali, ale obránci Vladivostoku byli důraznější.
     
    30:30
    Střely na branku: 15 – 28
     
    30:09
    Utkání se už přehouplo do své druhé poloviny a domácí celek nadále drží své těsné vedení. Slovan se ale snaží útočit.
     
    29:41
    Hraje se ve vysokém tempu s minimem přerušení. Hosté nyní vybojovali kotouč v rohu obranného pásma a mohou se vydat do útoku.
     
    29:06
    Konstantin Glazačev dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho následný pokus srazil pozorný obránce Slovanu mimo branku.
     
    28:13
    Jegor Antropov zůstal po tvrdém střetu ležet u mantinelu a musí být odvezen za pomoci svých spoluhráčů.
     
    27:36
    Jakub Štěpánek si dal pozor na nahození ze středního pásma a betonem vyrazil puk mimo tři tyče bratislavské branky.
     
    27:03
    Michal Řepík dostal přihrávku do jízdy na pravé křídlo. Útočník Slovanu Bratislava svým nahozením Serebrjakova nepřekvapil.
     
    26:15
    Domácímu celku se po změně stran podařilo vyrovnat obraz hry. Vladivostok už je v útoku přeci jen aktivnější a Jakub Štěpánek má práci.
     
    25:29
    Matúš Sukeľ se prohnal do útočného pásma, ale střelou od mantinelu připraveného Serebrjakova nepřekvapil.
     
    25:03
    Michal Sersen svým nahozením minul branku domácího celku. Na jeho zakončení nikdo v bílém dresu nereagoval.
     
    24:21
    Domácí celek se po obdržené brance znovu tlačí do útoku a snaží se dostat defenzívu Slovanu pod tlak.
    23:18 Matúš SUKEL' - 3:2
     
    23:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Slovan také přidává další branku! O rychlé snížení slovenského celku se postaral MATÚŠ SUKEĽ! Asistence: Rudolf Červený, Kyle Chipchura.
     
    22:41
    Voronin projel podél mantinelu do útočného pásma, jenže svůj průnik nezakončil přesnou střelou. Stále se nepřerušuje.
    22:36 Sergej KOŇKOV - 3:1
     
    22:36
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácímu Vladivostoku se znovu podařil vstup do třetiny! Po přihrávce Vladimira Butuzova překonal Jakuba Štěpánka SERGEJ KOŇKOV! Asistence: Vladimir Butuzov.
     
    22:13
    Prostřední část zatím přináší spíše bojovný hokej. Hraje se hodně ve středním pásmu a k vidění je velké množství osobních soubojů.
     
    21:40
    Hosté se usadili v útočném pásmu a vyměňují si krátké přihrávky. Kombinaci Slovanu zatím schází střelecké pokusy.
     
    21:12
    Sergej Koňkov se skvěle vrátil s rozjetým útočníkem Slovanu, položil se mu pod nohy a špičkou čepele mu vypíchl kotouč.
     
    20:39
    Michal Sersen vypálil od modré čáry, nicméně jeho dělovka nebyla přesná a kotouč pouze prolétl kolem branky Serebrjakova.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a Slovan se znovu vydal do útoku. První nahození do rohu třetiny domácí obrana odvrátila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 21
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Admiralu. Vladivostok se zásluhou Ďjakov dostal do vedení už ve druhé minutě. O další tři minuty později přidal druhou branku Černikov a kouč Slovanu si raději vyžádal oddechový čas. Pauza hostům prospěla, protože v 7. minutě se prosadil Schaus. Od té doby byli hosté jasně lepším týmem, měli obrovskou střeleckou převahu, nicméně Serebrjakova znovu nepropálili.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Konstantin Glazačev projel s pukem za modrou čáru a vyslal jedovat střelu příklepem. Jakub Štěpánek jeho dělovku vyrazil betonem.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:24
    Jakub Štěpánek se skvěle roztáhl ve svém brankovišti a nepustil kotouč za svá záda. Český brankář v barvách Slovanu vytáhl parádní zákrok betonem!
     
    17:49
    Obrana Admiralu zase zafungovala na podtrženou jedničku. Hráči Slovanu jsou z výkonu domácích zadáků doslova zoufalí.
     
    17:29
    Jánošik nahodil puk ze středního pásma na branku domácího Admiralu. Serebrjakov měl čas na rozehrávku a našel svého spoluhráče.
     
    16:29
    Domácí obránci v posledních minutách přidali na tvrdosti a nedávají soupeři ani metr ledové plochy zdarma. Slovan se nemůže dostat do zakončení.
     
    16:10
    Nikita Serebrjakov zatím drží domácí Vladivostok nad vodou. Za další efektní zákrok lapačkou sklidil potlesk zaplněného stadionu.
     
    15:06
    Nyní se hraje v hodně vysokém tempu. Oba týmy se snaží útočit, ale jejich akce končí už na modré čáře. Dlouho se nepřerušovala hra.
     
    14:29
    Jakub Štěpánek musel po dlouhé době zasahovat. Se slabým nahozením od modré čáry neměl bývalý brankář Vítkovic problém.
     
    14:16
    Admiral se po delší době vydal do útoku. Svůj průnik po levém křídle málem zakončil střelou Alexandr Strelcov, ale obránce mu na poslední chvíli přizvedl hůl.
     
    13:19
    Jeff Taffe svou třetí střelou v dnešním utkání zkoušel překvapit domácího brankáře, jenže kanonýr Slovanu Bratislava si neseřídil svá mířidla.
     
    13:00
    Střely na branku: 3 – 16
     
    12:29
    Schaus mohl napodobit svou gólovou střelu, nicméně ránou bekhendem z ostrého úhlu na domácího brankáře nevyzrál.
     
    12:05
    Sersen pro Slovan udržel útočné pásmo a okamžitě nahodil puk zpátky před branku Admiralu. Nikdo z hráčů slovenského celku jeho pokus netečoval.
     
    11:04
    Domácí obránci se z tísně dostali jen vyhozením kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před Serebrjakova.
     
    10:06
    Úvodní dvacetiminutovka se přehoupla do své druhé poloviny a Slovan Bratislava nadále pokračuje v enormním tlaku.
     
    09:28
    Domácí táhli rychlý protiútok po levém křídle. Hokejisté Vladivostoku však byli příliš netrpěliví a jejich akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    09:13
    Hosté jsou nyní opravdu nesmírně aktivní a uzamkli hráče Vladivostoku před Serebrjakovu klec. Domácí obrana zatím úspěšně odolává.
     
    08:26
    Domácí brankář se v úvodu utkání rozhodně nenudí. Serebrjakov tentokrát vykopl levým betonem dělovku od mantinelu.
     
    08:06
    Sersen nahodil puk od modré čáry. Kotouč se chvíli povaloval před Serebrjakovem, ale domácí brankář baseballovým chvatem kotouč ukryl do lapačky.
     
    07:19
    Slovan se usadil v útočném pásmu a tlačí se za vyrovnáním. V kolonce střeleckých pokusů je slovenský celek mnohem lepší.
     
    07:03
    Řepík projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže s jeho nahozením neměl domácí brankář žádný problém.
     
    06:27
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan Bratislava rychle snižuje a gólové hody pokračují! Hrdinou hostujícího celku se v tuto chvíli stává NICK SCHAUS! Asistence: Patrik Bačik, Mário Lunter.
     
    06:12
    Domácí celek prožívá vstup do dnešního utkání jako z říše snů. Slovan působí hodně opařeným dojmem a bude se těžce zvedat.
     
    04:10
    Hostující trenér si po druhé obdržené brance vyžádal oddechový čas!
     
    04:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok potvrzuje skvělý vstup do utkání druhou vstřelenou brankou! Vasilij Strelcov našel prudkou přihrávkou ALEXANDRA ČERNIKOVA, který vsítil druhou branku Vladivostoku. Asistence: Vasilij Strelcov.
     
    03:27
    Admiral je po dobrém vstupu do dnešního utkání hlasitě podporován hlasitou podporou zaplněné arény. Slovan se musí bránit.
     
    03:05
    Slovan nyní převzal aktivitu a nastěhoval se do útočného pásma. Hostující hokejisté se ale nemohou dostat do střelecké pozice.
     
    02:07
    Domácí celek je úvodní brankou dnešního utkání pořádně nabuzený a Vladivostok se nadále tlačí do útočného pásma. Slovan zažívá těžký vstup do zápasu.
     
    01:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral Vladivostok se velmi rychle dostává do vedení! Domácí celek překvapil defenzívu Slovanu a KIRILL ĎJAKOV potvrdil svou dobrou střeleckou formu! Asistence: Alexandr Černikov, Alexandr Strelcov.
     
    00:41
    Slovan se usadil v útočném pásmu, jenže hosté si při svém prvním střídání pouze přihrávali a nedostali se do palebné pozice.
     
    00:25
    Utkání před malou chvílí začalo. Slovan se ihned po vyhraném buly vydal do útoku a snaží se uzamknout soupeře před jeho brankou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní slovenská a ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Slovan bude hrát v bílém, zatímco Vladivostok zvolil modré dresy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Antropov, Ugolnikov, Taratunin, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Koňkov, Vicharev, V. Butuzov – K. Voronin, Černikov, V. Strelcov – A. Strelcov, Glazačev, Zajcev – Sirotkin.

    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Gelinas, Grman, Klok, Schaus, Bačik, Baranov, Jánošík – Řepík, Taffe, Virta – Sukel', Rau, Červený – Lamper, Chipchura, Lunter – Liška, Šimun, Hrnka.

    Rozhodčí: Sergejev, Gusev – Šalagin, Šišlo.
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    Slovan – Vladivostok 1:0
    Vladivostok – Slovan 2:1 po nájezdech
     
    Admiral Vladivostok

    Ani Admiral Vladivostok nemůže být s úvodem nového ročníku spokojený. Dnešní domácí celek vybojoval v osmi duelech šest bodů a je na desáté pozici Východní konferenci. Celek z východu Ruska nyní absolvuje sérii domácích zápasů. Zatím se mu ale moc nedaří. V prodloužení totiž prohrál s CSKA Moskva a v posledním utkání nestačil na nájezdy na lotyšskou Rigu.
     
    HC Slovan Bratislava

    Slovan Bratislava letos neprožívá zrovna povedený vstup do nového ročníku Kontinentální hokejové ligy. Z devíti duelů vybojoval Slovan pouze šest bodů a patří mu jedenáctá pozice Západní konference. Venku Slovan vybojoval jen dva body a na kluzištích soupeřů inkasoval čtyřiadvacet branek. Na tomto tripu zatím slovenský celek nevyhrál. Postupně si připsal porážky s Čechovem, Kunlunem a naposledy prohrál 3:2 v Chabarovsku. Nejproduktivnějším hráčem Slovanu je osmibodový Taffe.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Slovanem Bratislava. Zápas startuje v 11:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 2. Ďjakov (Černikov, A. Strelcov), 5. Černikov (V. Strelcov), 23. Koňkov (V. Butuzov), 52. Vicharev (Koňkov, V. Butuzov) – 7. Schaus (Bačik, Lunter), 24. Sukel' (Červený, Chipchura), 33. Taffe (Virta, Řepík), 37. Taffe (Gelinas, Rau), 53. Řepík (Grman, Virta)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – Miščenko, Antropov, Ugolnikov, Taratunin, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Koňkov, Vicharev, V. Butuzov – K. Voronin, Černikov, V. Strelcov – A. Strelcov, Glazačev, Zajcev – Sirotkin.
    HC SLOVAN Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Gelinas, Grman, Klok, Schaus, Bačik, Baranov, Jánošík – Řepík, Taffe, Virta – Sukel', Rau, Červený – Lamper, Chipchura, Lunter – Liška, Šimun, Hrnka.

    Rozhodčí: Sergejev, Gusev – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 3527
    bahis siteleri