Jekatěrinburg – Jaroslavl 5:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 2:1 (2:1 po s.n.)
Riga – Jokerit 2:1 (po pr.) | HC Slovan – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 25.09.2018, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:46 Andrej ČIBISOV - 2:1
     
    29:46
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To se mu ovšem nepodařilo! Birjukov našel parádním pasem na teč Varfolomejeva, jehož teč hostující brankář vychytal. Puk se ovšem odrazil přesně na hůl ANDREJE ČIBISOVA, který bez potíží dopklepl puk do sítě. Asistence: Jevgenij Birjukov a Pavel Varfolomejev.
    13:02 Carter ASHTON - 1:1
     
    13:02
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal využívá svou přesilovou hru a máme srovnáno! ASHTON CARTER nejprve v těžké pozici udržel pásmo. Hosté se dostali do tlaku, kdy Bumagina ještě skvěle vychytal Zagidulin. Puk se ale odrazil přesně na hůl hráče s číslem devět, který zakončil k tyči. Asistence: Alexandr Bumagin, Zach Boychuk.
    03:17 Vladislav KALETNIK - 1:0
     
    03:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy Stránskému končí trest, Magnitogorsk udeřil! Magarilov neudržel kotouč ve své výstroji a ten vyjel vedle něho. Na brankovišti si toho všiml VLADISLAV KALETNIK, který poslal touš do prázdné brány. Asistence: Jevgenij Birjukov.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Kaletnik (J. Birjukov), 30. Čibisov (J. Birjukov, Varfolomejev) – 14. Ashton (Bumagin, Boychuk)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Košečkin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov, Matuškin, Bobrjašov – Jazkov, Ellison, Pakarinen – Mozjakin, Dorofejev, Rasmussen – Varfolomejev, Ljubimov, Čibisov – Několenko, Kaletnik, Timkin – Platonov.
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Furch) – Lekomcev, A. Kulda, Kornějev, V. Vasiljev, Kalašnikov, Kudako, Syčuškin – Boychuk, Ashton, Bumagin – Stránský, Trubačjov, Vovčenko – Rybin, Kodola, Ščerbina – Karlin, Jašin, Geraskin – Monachov.

    Rozhodčí: Soin, Sidorenko – Dedjulja, Goljak
    bahis siteleri