Jekatěrinburg – Jaroslavl 5:4 (po pr.) | Magnitogorsk – Čerepovec 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 2:1 (2:1 po s.n.)
Riga – Jokerit 2:1 (po pr.) | HC Slovan – Spartak Moskva 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Spartak Moskva
Úterý 25.09.2018, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., sekání).
    58:37 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:4
     
    58:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí zkoušeli hru bez brankáře. Spartak ovšem dokázal vyhodit a kotouč následně dojel jako první ALEXANDR CHOCHLAČOV, který bez problémů uklidil puk za brankovou čáru.
     
    55:40
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexandr Chochlačov – 2 min., podrážení).
     
    48:39
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    46:33
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vjačeslav Leščenko – 2 min.).
    43:48 Ben MAXWELL - 1:3
     
    43:48
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvoubrankový rozdíl. Díky aktivní hře dokázali Leščenko s Chochlačovem procpat puk přímo před branku, kde se BEN MAXWELL dokázal prosadit plácnutím do kotouče, které propadlo za Čiliakova záda. Asistence: Vjačeslav Leščenko a Alexandr Chochlačov.
    39:02 Mário GRMAN - 1:2
     
    39:02
    Slovan právě vstřelil branku!
    Příznivci slovenského celku mají konečně důvod k radosti! Patrik Virta dokázal udržet puk a předal jej na modrou čáru. Tam už byl napřažený MÁRIO GRMAN, proti jehož tvrdé střele nedokázal Hudáček zareagovat včas. Asistence: Patrik Virta.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Andrej Kutějkin – 2 min., podrážení).
     
    34:24
    Propad Slovanu mohl potrestat Zubov! Tomu se na levé tyči nabízel Nikoncev, kterému ale přes položeného Schause nemohl přihrát, a tak Zubov po zalomení ostří do ledu nastřelil pouze hruď Čiliaka.
     
    33:42
    Spoustu prostoru teď dostal před levou tyčí Hanzl! Český útočník ve službách Spartaku nakonec musel zajet za branku, zpoza které se snažil zakončit po vyjetí u pravé tyče.
    29:06 Ilja ZUBOV - 0:2
     
    29:06
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neúprosný tlak hostům přináší druhou branku. Po střele Kutějkina od modré čáry se na hranici brankoviště dostavili hned čtyři hráči Spartaku. Leščenko neposedný kotouč dokázal sklepnout před levou tyč, kde už byl připravený ILJA ZUBOV. Ten pouze pohotově uklidil puk do značně odkryté branky. Asistence: Andrej Kutějkin.
     
    27:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Adam Jánošík – 2 min., sekání).
     
    23:41
    V neutrální zóně vystihl soupeřovu rozehrávku Taffe! Ten se dokázal uvolnit mezi kruhy a svižnou střelou nadělal Hudáčkovi starosti. Brankář Spartaku se nejistě otáčel, zda mu puk nevypadl z výstroje.
     
    18:54
    Nebylo tomu daleko a Spartak se mohl radovat z druhé branky! Kotouč po střele zápěstím přeskočil Čiliakovu lapačku a zůstal nehybně ležet pár centimetrů od brankové čáry.
    15:23 Jaroslav KOSOV - 0:1
     
    15:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    Brankový účet otevírají hosté! Zpoza branky vybruslil Ilja Talalujev, který adresoval přihrávku před branku. Tam se na malou chvíli ocitl nepokrytý JAROSLAV KOSOV, který střelou z první prostřelil Čiliaka mezi betony. Asistence: Ilja Talalujev a Gleb Šaškov.
     
    11:27
    A další velká šance Slovanu! Přes levé křídlo řídil přečíslení dva na jednoho Lunter, který přihrávkou na pravé křídlo našel Lišku. Ten po rychlém zpracování pálil na bližší tyč.
     
    11:01
    Lamper se v oslabení dostal do úniku díky pohotové přihrávce Chipchury! Těsně před koncovkou ale Lamperovi ujel kotouč.
     
    10:42
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ivan Švarný – 2 min., držení).
     
    01:33
    Velké štěstí Spartaku! Přes pravé křídlo se dokázal uvolnit Červený, který přesnou střelou pouze orazítkoval brankovou konstrukci Hudáčkovy branky.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 40. Grman (Virta) – 16. Kosov (Talalujev, Šaškov), 30. Zubov (Kutějkin), 44. Maxwell (Leščenko, Chochlačov), 59. Chochlačov


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Sersen, Gelinas, Grman, Klok, Švarný, Schaus, Jánošík, Hedera – Virta, Taffe, Řepík – Chipchura, Lunter, Lamper – Rau, Sukel', Červený – Liška, Hrnka, Šimun.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Provolněv, Kutějkin, A. Osipov, Kulik, Kalinin, V. Sorokin – Daugavinš, Karsums, R. Hanzl – Maxwell, Leščenko, Chochlačov – Zubov, Nikoncev, Truňov – Talalujev, Kosov, Šaškov – Šalagin.
    bahis siteleri