NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Boston 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 1:5 (kon.)
Dallas – Minnesota 5:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Los Angeles – Vancouver 4:1 (kon.)
Anaheim – Arizona 4:2 (kon.) | Vegas – Colorado 3:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:5 (0:2, 1:3, 0:0)
Montreal Canadiens
Úterý 25.09.2018, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:57 Artturi LEHKONEN - 1:5
     
    34:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Garret Sparks se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Canadiens, jenže rozehrál velice špatně a po rychlé zpětné bekhendové přihrávce z pravého rohu útočného pásma od Matthewa Pecy se před bránou nadvakrát prosadil ARTTURI LEHKONEN! Garret Sparks sice první pokus Artturiho Lehkonena senzačně vyrazil, proti druhému už byl ale vsedě zcela bezmocný – 1:5. Asistence: Matthew Peca.
    25:54 Charles HUDON - 1:4
     
    25:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    CHARLES HUDON si na pravém křídle a útočné modré čáře najel po rozehrávce Anttiho Niemiho na nádhernou dlouhou kolmou přihrávku od Rinata Valijeva a u pravé tyče dokázal ustát osobní souboj s Andreasem Borgmanem, kterému prohodil puk mezi bruslemi, a vpádu zamířil mezi betony Garreta Sparkse! Canadiens vstřelili dva góly v rozpětí pouhých 34 sekund. Asistence: Rinat Valijev a Antti Niemi.
    24:28 Xavier OUELLET - 1:3
     
    24:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    XAVIER OUELLET využil skvělé práce Joela Armiy za bránou Toronta a po jeho zpětné přihrávce před vrcholem levého kruhu pro vhazování napřáhl s příklepem k nádherné střele bez přípravy, která nad lapačkou Garreta Sparkse zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: Joel Armia a Michael Chaput.
    20:34 Kasperi KAPANEN - 1:2
     
    20:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Martinovi Marinčinovi sice na vrcholu mezikruží střela zápěstím nesedla a hodně mu sjela z hole, nakonec z toho ale byla parádní diagonální přihrávka, po které se v blízkosti pravé tyče z ostrého úhlu prosadil KASPERI KAPANEN, jehož oblouček se snesl přes hlavu vyjetého Anttiho Niemiho do sítě! Asistence: Martin Marinčin.
    12:38 Xavier OUELLET - 0:2
     
    12:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    XAVIER OUELLET na levém křídle útočného pásma vystřelil těsně nad ledem od modré čáry a puk mezi betony Garreta Sparkse prošel po jemné teči do brány! Maple Leafs si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže se svým odvoláním neuspěli a gól zůstává platný. Toronto přišlo o oddechový čas. Asistence: Brett Lernout a Joel Armia.
    10:17 Artturi LEHKONEN - 0:1
     
    10:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Garret Sparks skvěle zasáhl levým betonem proti střele Jesperiho Kotkaniemiho z vrcholu mezikruží, jenže u pravé tyče si vzápětí parádně přikopl puk pravou bruslí ARTTURI LEHKONEN a ze vzduchu ho sklepl do prázdné brány! Montreal udeřil jako první a vede v Torontu nad domácími 1:0. Asistence: Jesperi Kotkaniemi.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Kapanen (Marinčin) – 11. Lehkonen (Kotkaniemi), 13. Ouellet (Lernout, Armia), 25. Ouellet (Armia, Chaput), 26. Hudon (Valijev, Niemi), 35. Lehkonen (Peca)


    Toronto Maple Leafs: Sparks (McElhinney) – Marinčin, Carrick (A), Borgman, Holl, Sandin, J. Subban – Johnsson, Lindholm, Kapanen (A) – Grundstrom, Brooks, Bracco – Greening (A), Jooris, Engvall – Timašov, Cracknell, Moore. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Montreal Canadiens: Niemi (Lindgren) – Alzner (A), Després, Ouellet, Lernout, Valijev, Moravčík – Hudon, Peca, Lehkonen (A) – Chaput, Kotkaniemi, Armia – de la Rose, Suzuki, Šerbak – Šinkaruk, Froese (A), Agostino. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Corey Syvret, Garrett Rank. Čároví: Mark Shewchyk, Andrew Smith

    Diváci: 18843
    bahis siteleri