Sokolov – Děčín 5:0 (kon.) | Řisuty – Klatovy 3:0 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 1:7 (kon.)
Nymburk – Letňany 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 6:5 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 5:1 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
1:7 (0:3, 1:2, 0:2)
Mostečtí Lvi
Středa 26.09.2018, 18:00 • ZS Bílina • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 5. kolo
Partner:
     
    55:19
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Most těží z tlaku do brán. Po střele od modré se puk odrážel mezi kruhy na všechny strany. Nejlépe se zorientoval TOMÁŠ PŘEUČIL, jenž navyšuje vedení Mostu na šest branek. Bez asistence.
     
    51:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Böhm nemusí smutnit, jelikož spoluhráči jeho zaváhání napravili. Hrdlička přihrál Kýhosovi na brankovou čáru, odkud puk putoval přímo na hůl FRANTIŠKA MÁLY. Ten ránou z první vymetl šibenici domácí klece. Asistence: Vladimír Kýhos a Lukáš Hrdlička.
     
    39:27
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Bakrlíkovu střelu Pavlát ještě vyrazil. Jenomže se kotouč dostal na PAVLA SMOLKU, jenž dorazil kotouč za rozhozeného gólmana a prosadil se podruhé v zápase. Asistence: František Bakrlík a Martin Mical.
     
    38:41
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Most využívá přesilovku pět na čtyři. VÍTĚZSLAV NEDRDA dostal přihrávku na pravou stranu, odkud prostřelil všechno včetně Pavláta v brance a vrátil svému celku třígólové vedení. Asistence: Pavel Smolka a Martin Mical.
     
    30:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle byla dlouhá akce zakončená parádní trefou! Bílina kombinovala, nešla do střely, což se ji nakonec vyplatilo. Procházka přihrál křižně na TOMÁŠE URBANA, jenž z hranici levého kruhu střelou do bližší šibenice snížil. Asistence: Jakub Procházka a Filip Šmejc.
     
    13:17
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    To vypadá na jednoznačnou jízdu. PAVEL SMOLKA si vybruslil z rohu do levého kruhu, odkud nastřelil ze svého pohledu levou tyčku, jenomže puk spadl podél leví části konstrukce za čáru. Asistence: František Bakrlík a Jindřich Skelnička.
     
    09:48
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Gól skoro jako přes kopírák. MILAN BÖHM jel podél mantinelu, pak se natlačil z pravé strany do zakončení, ale puk mu utekl. Podél brankoviště se k němu ale natáhl a zakončil. Asistence: Aleš Havlůj.
     
    01:58
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! JAKUB ČMOLÍK uháněl po levém mantinelu, natlačil se před bránu, odkud otevírá skóre utkání střelou po ledě. Asistence: Tomáš Přeučil a Štěpán Urbánek.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 31. Urban (Procházka, Šmejc) – 2. Čmolík (T. Přeučil, Urbánek), 10. Böhm (Havlůj), 14. Smolka (Bakrlík, Sklenička), 39. Nedrda (Smolka, Mical), 40. Smolka (Bakrlík, Mical), 52. Mála (Kýhos, Hrdlička), 56. Přeučil


    HC Draci Bílina: Pavlát (Krejčí) – Vološin, Cikánek, Delmarche, Remněv, Novák, Dvořák, Vošta, Jungvirt – Jirkovský, Kolíček, Gnusin, Komínek, Procházka, Brzek, Urban, Mašek, Kubišta, Leitner, Šimeček, Šmejc.
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Chabr) – Urbánek, Polák, Havlůj, Fučík, Sklenička, Kuncl – T. Přeučil, Hrdlička, Bakrlík, Kýhos, Böhm, Smolka, Nedrda, Mical, Čmolík, Mála.

    Rozhodčí: Vyštejn – Ševic, Toman.
    bahis siteleri