Česko U21 – Slovensko U21 2:1 (kon.) | Česko – Slovensko 3:3 (kon.)
konec
Česko
3:3 (1:1)
Slovensko
Středa 26.09.2018, 16:20 • SC Nymburk • Turnaj čtyř zemí
    37. DRAHOVSKÝ - 3:3
     
    37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Seidler nastřelil míč zprava a TOMÁŠ DRAHOVSKÝ nohou do vlastní branky, resp. levého horního rohu zajistil české srovnání.
    36. DRAHOVSKÝ - 2:3
     
    36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci rychle rozehráli aut. TOMÁŠ DRAHOVSKÝ a Kyjovský byli najednou sami proti Baranovi, ten nestihl zareagovat na rychlou narážečku a Vahala poté nedosáhl balón směřující k zadní tyči po střele svého spoluhráče a futsalisty, který dal hattrick Barceloně. Asistence: Matúš Kyjovský.
    34. KYJOVSKÝ - 2:2
     
    34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Čeřovský oslovil zprava na levé straně MATÚŠE KYJOVSKÉHO a ten po zemi vzdálenější tyč okolo levé natažené nohy Vahaly srovnává na 2:2. Asistence: Daniel Čeřovský.
    27. HOLEČEK - 2:1
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL HOLEČEK si nejprve chtěl zprava obhodit Drahovského, což se mu nepovedlo. Jenže Čeřovský mu přihrál přímo na nohu a zakončení na zadní tyč dostává český celek podruhé v zápase do vedení. Bez asistence.
    17. HUDEK - 1:1
     
    17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Rick měl proti sobě na levé straně Barana, navedl si míč na střed a pravačkou mířil ze svého pohledu k levé tyči. Vahala vyrazil balón před sebe na levou stranu vápna, kde MARIÁN HUDEK dorážel do bližšího horního rohu branky.
    15. SEIDLER - 1:0
     
    15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Záruba byl důrazný na levé straně proti Směřičkovi. Černý poté zvedl hlavu a nahrávkou do levé poloviny vápna vyzval MICHALA SEIDLERA k zakončení nohou na delší tyč. Asistence: David Černý.

    Vít Muzikář

    Branky: 15. Seidler (Černý), 27. Holeček, 37. Drahovský (vla.) – 17. Hudek, 34. Kyjovský (Čeřovský), 36. Drahovský (Kyjovský)

    Karty:   26. Vnuk (CZE), 35. Holeček (CZE), 39. Baran (CZE) – 29. Péchy (SVK), 33. Ostrák (SVK), 38. Rick (SVK)


    Česko: Vahala (Hůla) – Hrdina, Záruba, Hrubý, Rešetár (C), Baran, Seidler, Černý, Kovács, Vnuk, Holeček
    Slovensko: Kušník (Kollár) – Drahovský, Kyjovský, Rick, Směřička, Turek, Hudek, Marušinec, Ostrák, Péchy, Štefaňák, Čeřovský (C), Štrbák

    Rozhodčí: Kresta (CZE), Benahcin – Plzák (CZE)
    bahis siteleri