Jekatěrinburg – Čerepovec 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 6:5 (po pr.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Riga – Soči 1:4 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 3:5 (kon.)
po prodl.
Metallurg Magnitogorsk
6:5 (3:2, 1:2, 1:1 - 1:0)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 27.09.2018, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:13 Matt ELLISON - 6:5
     
    62:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Teprve teď je dobojováno! Wolski v kanadské spolupráci zpětnou přihrávkou nabil MATTU ELLISONOVI, který orazítkoval horní tyč! Akce ale naštěstí pro domácí tým pokračovala a Ellison se po několika vteřinách dostal ke střele, kterou svůj předchozí nezdar odčinil. Tuhá bitva tak končí vítězstvím Jandačova výběru.
     
    61:03
    Obrovská šance také na druhé straně! Domácí postupovali v přečíslení dvou na jednoho, slibně vypadající situaci ale nevyřešili nejlépe.
     
    60:18
    Hned na začátku prodloužení mohl rozhodnout Koivisto (Dynamo Moskva)! Finský bek řítící se na Košečkina mířil mezi jeho betony, ty ovšem velmi rychle sklaply k sobě.
     
    56:36
    A málem se tak vážně stalo! Velice blízko ke skórování měl z bezprostřední blízkosti zakončující Indrašis (Dynamo Moskva), tomu však gólovou radost překazil Košečkin.
     
    55:25
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Andrej Čibisov – 2 min., podrážení).
    52:18 Vadim ŠIPAČOV - 5:5
     
    52:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Radost z rozdílové trefy nevydržela domácím ani minutu. Duo Kagarlickij – Indrašis vyšachovalo defenzivu v čele s gólmanem, díky čemuž mohl VADIM ŠIPAČOV zakončovat do prázdné brány. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Miks Indrašis.
    51:39 Sergej MOZJAKIN - 5:4
     
    51:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitku dostala do vedení její ikona! Kapitán SERGEJ MOZJAKIN si zleva nabruslil na okraj kruhu pro vhazování a křižnou ranou vymetl šibenici. Asistence: Ivan Vereščagin.
     
    49:22
    Zmýlená neplatí! Hietanen (Dynamo Moskva) dostal spoustu prostoru i času na to, aby z pravého kruhu pro vhazování zamířil pod břevno. Kočečkin jeho pokus vytáhl ramenem.
     
    40:01
    Střídání gólmanů Metallurg Magnitogorsk: Arťom Zagidulin pustil mezi tři tyče Vasilije Košečkina.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Jakov Rylov – 2 min., držení).
    30:36 Vadim ŠIPAČOV - 4:4
     
    30:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Brankáři dnes nemají svůj den, oba už inkasovali čtyřikrát! Zagidulin teď sice vychytal Kagarlického, ale na dorážku VADIMA ŠIPAČOVA už nestačil. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    27:40
    Excelentní průnik vystřídal důležitý zákrok! Dravec Jazkov (Magnitogorsk) prošel obranou jako nůž máslem a střílel z bezprostřední blízkosti. Někteří diváci už vstali ze sedaček, ale Jerjomenko je posadil zase zpátky.
    25:12 Matt ELLISON - 4:3
     
    25:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk si znovu díky přesilovce bere vedení zpět! Mozjakinova dlouhá přihrávka našla Wolskiho a rázem to bylo dva na jednoho. Kanaďan Wolski nechrtil, předal zodpovědnost svému krajanovi MATTU ELLISONOVI a proti jeho ráně se Jerjomenko nestihl včas přesunout. Asistence: Sergej Mozjakin a Wojtek Wolski.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Andrej Alexejev – 2 min., nedovolené bránění).
    20:22 Dmitrij KAGARLICKIJ - 3:3
     
    20:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po návratu z kabin vlétli Moskvané na své soupeře ve velkém stylu a odměnou jim je vyrovnávací trefa! Hietanenova sražená střela se odrazila od zadního mantinelu před bránu, do které ji dorazil DMITRIJ KAGARLICKIJ. Asistence: Juuso Hietanen a Daniil Tarasov.
    14:45 Wojtek WOLSKI - 3:2
     
    14:45
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka! WOJTEK WOLSKI se stal adresátem přihrávky přes brankoviště a pohotově dopravil kotouč za pozdě se přesunujícího Jerjomenka. No vida, zápas se začíná strhávat v zajímavou přestřelku. Asistence: Sergej Mozjakin a Matt Ellison.
     
    14:37
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Miks Indrašis – 2 min., vysoká hůl).
    12:53 Viktor ANTIPIN - 2:2
     
    12:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově odpovídají! VIKTOR ANTIPIN se prohnal přes modrou čáru a vystřelil přesně mezi lapačku a beton brankáře Jerjomenka. Asistence: Roman Ljubimov.
    12:36 Daniil TARASOV - 1:2
     
    12:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Slepenými góly Dynamo otáčí vývoj ve svůj prospěch! Po přihrávce zpoza brány dokonal obrat DANIIL TARASOV. Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Vadim Šipačov.
    11:44 Miks INDRAŠIS - 1:1
     
    11:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Alexejev z otočky naslepo posílal kotouč před bránu, kde číhal nikým nehlídaný MIKS INDRAŠIS. Zády k brankáři otočený Lotyš si bruslí přikopl touš do výhodnější pozice, aby ho bekhendem po ledu ho procpal za záda Zagidulina. Asistence: Andrej Alexejev.
    03:35 Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    03:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Favorit udeřil až z další šance! SERGEJ MOZJAKIN se v mezikruží dostal k odraženému puku a zavěsil ho pod horní tyčku! Jerjomenko byl příliš nízko na to, aby střelu vytěsnil ramenem do bezpečí. Asistence: Nikita Jazkov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 4. Mozjakin (Jazkov), 13. Antipin (Ljubimov), 15. Wolski (Mozjakin, Ellison), 26. Ellison (Mozjakin, Wolski), 52. Mozjakin (Vereščagin), 63. Ellison – 12. Indrašis (Alexejev), 13. Tarasov (Kagarlickij, Šipačov), 21. Kagarlickij (Hietanen, Tarasov), 31. Šipačov (Kagarlickij), 53. Šipačov (Kagarlickij, Indrašis)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (41. Košečkin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov (A), Matuškin, Zajcev – Wolski, Ellison, Pakarinen – Mozjakin (C), Jazkov, Rasmussen – Varfolomejev, Ljubimov, Čibisov – Několenko, Kaletnik, Timkin (A) – Dorofejev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Koivisto, Hietanen (A), Pribylskij, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, Volkov, J. Zajcev, Menšikov – Tarasov, Kagarlickij, Šipačov (A) – Zackrisson, Alexejev, Indrašis – Petunin, Mozer, Brjukvin – Pankratov, Mojsejev, Sidljarov.

    Rozhodčí: Odinš, Spirin – Ivanov, Černyšov
    bahis siteleri