Boca Chotěboř – Olympik Mělník B 3:3 (kon.) | Rapid Ústí n/L – Legie Příbram 18:5 (kon.) | Wizards Praha – Jerigo Plzeň 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Oxyworld Baník Chomutov 3:1 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
18:5 (8:1)
Legie Příbram
Sobota 29.09.2018, 20:06 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 2. Futsal liga západ • 1. kolo
     
    Úvodní kolo mezi ústeckým Rapidem a nováčkem z Příbrami nabídlo debakl v poměru 18:5. Tři body berou Severočeši po poměrně snadném vítězství, v kabině to bude mít asi hodně drahé Petr Tichý, jenž se zasloužil o desátý gól Rapidu a ještě hattrick. Gólman Martina Džudža ve druhé půli zaznamenal bilanci 1+1.

    Akumulované fauly ve druhém poločase: 3:2.

    Z Ústí nad Labem je to ode mě pro dnešek vše, těším se na počtenou opět někdy příště. Zdeněk Kamínek ml. (21:35:15)
     
    Pozápasové ohlasy trenérů:

    Martin Dlouhý (FC Rapid Ústí nad Labem):
    "Soupeř z Příbrami nepřijel v kompletní sestavě, nicméně chtěli jsme na začátku vstřelit první gól, protože je to první zápas v sezóně a chtěli jsme se uklidnit, což se nám podařilo. Legie po třetí obdržené brance nekladla žádný větší odpor a nám se dařilo postupně navyšovat vstřelené branky. Ke konci první půle naše hra šla rapidně dolů a bylo vidět, že se zápas již dohrává. Do druhého poločasu dostali šanci mladší hráči, kteří se i gólově prosadili. Petr Tichý vstřelil desátý gól a ještě hattrick, sazebník "pokut" ještě ale nemáme nevymyšlený. Výsledek pro nováčka je až příliš krutý."

    Josef Šperer (Legie Příbram): "Na nás jako nováčkovi sezóny se projevilo více nervozity než čehokoliv jiného. Spatřuji i problém v tom, že jsme jeli na tento zápas rovnou z velkého fotbalu. Atmosféra v Ústí nad Labem byla dobrá, soupeř disponuje šikovnými hráči s dobrým pohybem. Gratulace k vítězství."
     
    Konec zápasu.
     
    39:38
    Rapid právě vstřelil branku!
    Matěj Klier přihrál RADKU HRDÉMU, který upravuje stav na zřejmě již konečných 18:5. Asistence: Matěj Klier.
     
    39:13
    Vojtěch Zákoucký rozehrál rohový kop na krátko na Josefa Šperera, který minul.
     
    37:36
    Rapid právě vstřelil branku!
    Opět rychlá odpověď domácích! Václav Sloup z pravé strany předložil přihrávku PETRU TICHÉMU, který vyzrál na gólmana Příbrami. Asistence: Václav Sloup.
     
    37:12
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAKUB TOŠOVSKÝ snižuje na 16:5 z pohledu domácích. Bez asistence.
     
    36:25
    Rapid právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání připomíná spíše hon kočky s myší! V čase 36:25 min. si hattrick připsal také MARTIN DLOUHÝ. Asistence: Matěj Klier.
     
    Dnešní utkání sleduje 137 diváků.
     
    35:02
    Rapid právě vstřelil branku!
    Po rozehrávce Martina Džudži se míč dostal k RADKU HRDÉMU, který upravuje stav na 15:4. Asistence: Martin Džudža.
     
    34:00
    Příbram právě vstřelila branku!
    Spolupráce Zákouckých se jevila jako povedená! K odraženému balónu se jako první dostal MATĚJ ZÁKOUCKÝ, jenž dopravil míč do sítě po střele Vojtěcha Zákouckého. Asistence: Vojtěch Zákoucký.
     
    32:55
    Oddechový čas pro domácí.
     
    32:55
    Příbram právě vstřelila branku!
    Příbram snižuje na rozdíl jedenácti gólů! Václav Venta přihrál VOJTĚCHU ZÁKOUCKÉMU, který nedal brankáři Rapidu šanci na nějakou reakci. Asistence: Václav Venta.
     
    31:57
    Rapid právě vstřelil branku!
    RADEK HRDÝ si počkal na správnou chvíli u levé tyče, kde završil hattrick po gólové přihrávce Petra Tichého. Asistence: Petr Tichý.
     
    30:20
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ačkoliv výsledek tomu příliš nenapovídá.
     
    28:44
    Rapid právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď svěřenců Martina Dlouhého! Radek Hrdý adresoval kulatý nesmysl k PETRU TICHÉMU, který upravuje skóre na 13:2. Asistence: Radek Hrdý.
     
    28:23
    Příbram právě vstřelila branku!
    Josef Šperer si za středovou čárou vyměnil balón s VÁCLAVEM VENTOU, jehož rána skončila až za zády domácího gólmana. Asistence: Josef Šperer.
     
    27:24
    Obranným zákrokem se prezentoval Jiří Chmelan, jenž zastoupil Martina Džudžu a zastavil míč na brankové čáře.
     
    25:01
    Po menší výměně názorů musel zasáhnout sudí Jan Novotný, jenž udělil žlutou kartu Dominiku Dvořákovi (RUL) a Jakubu Tošovskému (LPR).

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 1. Tichý (Hrdý), 3. Gajdoš, 7. Hrdý (Tichý), 9. Dlouhý (Hrdý), 11. Sloup, 12. Tichý (Klier), 12. Dlouhý (Klier), 15. Gajdoš (Chmelan), 23. Dvořák (Dlouhý), 24. Tichý (Klier), 25. Džudža, 25. Hrdý, 29. Tichý (Hrdý), 32. Hrdý (Tichý), 36. Hrdý (Džudža), 37. Dlouhý (Klier), 38. Tichý (Sloup), 40. Hrdý (Klier) – 20. M. Zákoucký (Šperer), 29. Venta (Šperer), 33. V. Zákoucký (Venta), 34. M. Zákoucký (V. Zákoucký), 38. Tošovský

    Karty:   26. Dvořák (RUL) – 26. Tošovský (LPR)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (21. Džudža) – Hrdý, Sloup, Macháček, Klier – Tichý, M. Dlouhý – Chrudimský, Gajdoš – připraven D. Dvořák. Hrající trenér: Martin Dlouhý.
    Legie Příbram: Švarc – Venta, Šperer, Kvasnica, Tošovský – V. Zákoucký, M. Zákoucký – M. Valenta. Hrající trenér: Josef Šperer.

    Rozhodčí: J. Novotný, Mollinger; delegát: Poppr

    Diváci: 137
    bahis siteleri