Sampdoria – Spal 2:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
2:1 (1:1)
Spal
Pondělí 01.10.2018, 20:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    60. Grégoire DEFREL - 2:1
     
    60
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do zaslouženého vedení! Sampdoria rozehrála standardku nakrátko, následně Barreto přenesl hru na Quagliarellu, který nejprve trefil pouze brankáře. Míč se k němu odrazil, jenomže tentokráte zvolil přihrávku pod sebe na GRÉGOIRE DEFRELA, který levačkou zamířiil do opuštěné brány.
    25. Karol LINETTY - 1:1
     
    25
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Centr od Defrela směřoval na Quagliarellu, který se neunáhlil a naopak přiťukl lépe postavenému KAROLU LINNETYMU, jehož rána volejem zaplula až do sítě. Hezká fotbalová akce v podání domácích.
    21. Alberto PALOSCHI - 0:1
     
    21
    Spal právě vstřelil branku!
    Tak pozor, hosté se totiž dostávají do překvapivého vedení! Spal rozehrál standardku urychleně, střelou z dálky to zkoušel Lazzari, jehož přízemní rána nadělala Auderovi velké problémy. K odraženému míči se nakonec dostal ALBERTO PALOSCHI, který už měl snadnou práci.

    David Suchý

    Branky: 25. Linetty (Quagliarella), 60. Defrel (Quagliarella) – 21. Paloschi

    Karty:   40. Ekdal (SMD), 49. Murru (SMD), 70. Praet (SMD) – 37. Felipe (SPAL), 40. Everton Luiz (SPAL), 90. Petagna (SPAL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:19.
    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru – É. Barreto, Ekdal, Linetty (83. Jankto) – Praet – Quagliarella (C) (76. Kownacki), Defrel (66. Caprari).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Sala, Jankto, G. Ramírez, Colley, J. Tavares, A. Ferrari, Caprari, Kownacki, Rolando.

    Spal: A. Gomis – Cionek, Djourou, Felipe – Lazzari, Schiattarella, Everton Luiz (65. Missiroli), Valoti (71. Fares), F. Costa – Petagna (C), Paloschi (83. Antenucci).
    Náhradníci: Thiam, V. Milinković-Savić – Missiroli, Šimić, Antenucci, Floccari, Valdifiori, Moncini, Bonifazi, Vicari, Dickmann, Fares.

    Rozhodčí: La Penna – Bottegoni, Caliari
    bahis siteleri