Hoffenheim – Manchester City 1:2 (kon.) | Juventus – Young Boys 3:0 (kon.) | AEK Atény – Benfica 2:3 (kon.)
AS Řím – Plzeň 5:0 (kon.) | Bayern – Ajax 1:1 (kon.) | CSKA Moskva – Real Madrid 1:0 (kon.)
Lyon – Šachtar 2:2 (kon.) | Manchester Utd. – Valencia 0:0 (kon.)
konec
Juventus FC
3:0 (2:0)
BSC Young Boys
Úterý 02.10.2018, 18:55 • Allianz Stadium, Turín • Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 7:14. (20:45:54)
     
    Je konec! Juventus s přehledem zvládl domácí souboj s Young Boys a po výhře 3:0 získává další tři body! Italský mistr se do vedení dostal už po pěti minutách, kdy se prosadil Paulo Dybala! Hosté mohli po chvíli vyrovnat, ale Sulejmani si míč posunul daleko od branky a už nemohl zakončit. Paulo Dybalanavíc ve 34. minutě přidal druhou branku a dal domácím hráčům klid na kopačky. Po změně stran pokračoval italský celek v aktivitě. Paulo Dybala se nakonec dočkal a dvacet minut před koncem dovršil hattrick! Hosty navíc oslabil Camara, který během čtyř minut dostal dvě žluté karty a musel do sprch. Juventus si už závěr utkání pohlídal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Emre Can ještě hledal rozjetého Dybalu. Stopeři hosutjícího celku si ale dobře pohlídali své postavení a nepustili argentinského střelce do další šance!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Běží poslední minuta řádné základní hrací doby. Bern se znovu vydal do útoku, nicméně hráči švýcarského celku se ani tentokrát nedostali k odcentrování.
     
    89
    Domácí zadáci si znovu vyměňují krátké přihrávky a snaží se dohrát dnešní duel s míčem na kopačkách. Bern už by se nejraději viděl v šatnách.
     
    88
    Emre Can rozběhl na pravé straně Dybalu, který mu míč vrátil do pokutového území, nicméně německý záložník balón zapomněl za sebou.
     
    87
    Emre Can hledal krásnou přihrávkou Keana, který se dostal do zakončení, ale radost mu pokazil asistent rozhodčího. Ofsajd!
     
    86
    Nicolas Moumi Ngamaleu se prosmýkl do pokutového území a upadl. Sudí měl souboj přímo před sebou a Federico Bernardeschi se podle něj faulu nedopustil.
     
    85
    Mehdi Benatia diriguje rozehrávku Juventusu na polovině hrací plochy. Domácí zadáci si vyměňují krátké přihrávky. Nikdo ve žlutém jejich kombinaci neatakuje.
     
    84
    Moise Kean si naběhl na krásnou pobídku obloučkem za obranu švýcarského celku, jenže ve výskoku promáchl. Míč skončil v rukavicích brankáře.
     
    83
    Nicolas Moumi Ngamaleu dostal dostatek prostoru, vyvezl míč na polovinu Juventusu, jenže jeho přihrávka mezi obránce byla příliš dlouhá.
     
    82
    Sami Khedira rozdává jednu přesnou přihrávku za druhou. Domácí hráči hrají opravdu skvěle a zcela kontrolují závěr dnešního střetnutí.
     
    81
    Bertone rozjel další akci Bernu po levé straně. Hosté už ale nemají sílu na přechod na polovinu soupeře. Hráči Juventusu totiž brání skvěle.
     
    80
    Aléx Sandro se po přímém kopu dostal do zakončení. Domácí fotbalista hlavičkoval v pádu u bližší tyče, ale jeho pokus vykopl obránce mimo branku.
    79. Červená karta po 2. žluté
     
    78
    Další problém pro hostující celek! Mohamed Ali Camara totiž trefil Dybalu rukou a po druhé žluté kartě musí do sprch!
     
    78
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Moise Kean.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 5. Dybala (Bonucci), 33. Dybala, 69. Dybala (J. Cuadrado)

    Karty:   24. Bertone (YBB), 41. S. Sanogo (YBB), 75. M. A. Camara (YBB)   78. M. A. Camara (YBB)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 7:14.
    Juventus FC: Szczęsny – Barzagli, Bonucci, Benatia – J. Cuadrado, Pjanić (70. S. Khedira), Matuidi (46. Can), Sandro – Dybala, Bernardeschi, Mandžukić (78. Kean).
    Náhradníci: Perin – S. Khedira, Kean, Bentancur, Can, Cancelo, Chiellini.

    BSC Young Boys: Von Ballmoos – Schick, M. A. Camara, von Bergen, Benito – Fassnacht (70. Assalé), Sow, S. Sanogo (46. Lauper), Bertone, Sulejmani (70. Moumi Ngamaleu) – Hoarau.
    Náhradníci: Wölfli – Moumi Ngamaleu, Assalé, NSamé, Aebischer, U. García, Lauper.

    Rozhodčí: Karasjov – Demeško, Luněv (vš. RUS)

    Diváci: 40961
    thejrc.org