Pittsburgh – Washington 7:6 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Buffalo – Boston 0:4 (kon.)
NY Rangers – Nashville 2:3 (kon.) | Ottawa – Chicago 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
St. Louis – Winnipeg 1:5 (kon.) | Dallas – Arizona 3:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:1 (kon.)
Vegas – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
New York Rangers
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
Nashville Predators
Pátek 05.10.2018, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Pavel BUČNĚVIČ - 2:3
     
    59:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale ještě tady máme drama! Mika Zibanejad dostal prostor na pravém kruhu, vyslal prudkou přízemní střelu, kterou před brankou tečoval osamocený PAVEL BUČNĚVIČ přímo mezi Rinneho betony! Asistence: Mika Zibanejad, Mats Zuccarello.
    58:36 Colton SISSONS - 1:3
     
    58:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Podle všeho je hotovo! Hokejisté Nashvillu uspěli na vhazování v obranném pásmu. Ke kotouči se dostal COLTON SISSONS, který z obranného pásma zamířil do odkryté branky! Asistence: Ryan Ellis, Mattias Ekholm.
    43:28 P. K. Subban - 1:2
     
    43:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville si bere zpátky své ztracené vedení! Hosté uspěli na vhazování v útočném pásmu. Ke kotouči se dostal P. K. SUBBAN, který dělovkou propálil bezmocného Lundqvista. Asistence: Mattias Ekholm, Colton Sissons.
    27:37 Jesper FAST - 1:1
     
    27:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Nashvillu vedení moc dlouho nevydrželo. Rangers se udrželi v útočném pásmu. Rinne nejprve vyrazil dělovku od mantinelu, ale JESPER FAST si najel na přihrávku zpoza branky a prostřelil Rinneho! Asistence: Filip Chytil.
    23:54 Filip FORSBERG - 0:1
     
    23:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashvilla dává svou první branku v sezóně a dostává se do vedení! FILIP FORSBERG dostal přihrávku na modrou čáru, projel do útočného pásma, kde dostal moře času a krásnou střelou pod břevno nedal Lundqvistovi šanci! Asistence: Kyle Turris, Craig Smith.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Fast (Chytil), 60. Bučněvič (Zibanejad, Zuccarello) – 24. F. Forsberg (Turris, C. Smith), 44. P. K. Subban (Ekholm, Sissons), 59. Sissons (Ellis, Ekholm)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, Pionk, M. Staal – Bučněvič, Zibanejad, Zuccarello – K. Hayes, Lettieri, B. Howden – Naměstnikov, Fast, Kreider – Vesey, Spooner, Chytil.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Fiala – Sissons, Bonino, Järnkrok – Hartman, F. Gaudreau, Salomäki – Rinaldo.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Devorski, Tobias

    Diváci: 17 117
    bahis siteleri