Kunlun – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:4 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Ufa – HC Slovan 4:1 (kon.) | Omsk – Riga 5:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
Dinamo Riga
Pátek 05.10.2018, 18:30 • Jurij Ljapkin Arena Balašicha Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:52 Ville POKKA - 5:2
     
    54:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Akce Omsku však pokračovala a skončila gólem. U modré čáry stojící VILLE POKKA využil chumlu hráčů před brankářem a povedeným nahozením trefil horní růžek branky. Asistence: Jevgenij Medveděv, Michail Fisenko.
    48:45 Linus VIDELL - 4:2
     
    48:45
    Riga právě vstřelila branku!
    No a pozor, máme tu drama! Na levé straně dostal až mnoho prostoru pro průnik a střelu LINUS VIDELL a křížnou ranou na gólmanovu lapačku upravil na 4:2! Asistence: Mathew Maione, Lauris Darzinš.
    43:34 Matias MYTTYNEN - 4:1
     
    43:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak i hosté se zapisují do střelecké listiny, když doslova vyšachovali obranu Avangardu. Puk rychle putoval po holích až na MATIASE MYTTYNENA a ten zblízka překonal přemisťujícího se Muurygina. Asistence: Linus Videll, Lauris Darzinš.
    32:19 Ilja MICHEJEV - 4:0
     
    32:19
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tohle už s hosty vypadá velmi bledě. Přihrávku do sóla totiž dostal ILJA MICHEJEV a ten tuto šanci zakončil nekompromisní střelou nad brankářovu vyrážečku – 4:0. Asistence: Maxim Čudinov, Alexej Murygin.
    22:22 Cody FRANSON - 3:0
     
    22:22
    Avangard právě vstřelil branku!
    No vida, už je to o tři góly. Tlak Rigy přišel vniveč, naopak na druhé straně se domácí prosadili z první akce této třetiny. Nedůrazné vyhození se dostalo na modrou, od které nahodil CODY FRANSON a puk s lehkou tečí prošel mezi Gudlevskisovými betony! Asistence: Ansel Galimov.
    12:28 Kirill SEMJONOV - 2:0
     
    12:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky. Gudlevskis neudržel puk po Pěrežiginově nepříliš prudké střele a před brankovištěm dotírající KIRILL SEMJONOV jej bekhendem dorazil za brankovou čáru. Po chybě gólmana je to tak 2:0. Asistence: Alexandr Pěrežogin, Ville Pokka.
    00:28 Sergej ŠIROKOV - 1:0
     
    00:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo ze strany Omsku hodně rychlé. Gólman hostů sice zvládl vyrazit střelu od modré, ale pouze na hůl SERGEJE ŠIROKOVA, který jej hravě sklepl do odkryté branky. Asistence: Maxim Čudinov, Ilja Michejev.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Širokov (Čudinov, I. Michejev), 13. K. Semjonov (Pěrežogin, Pokka), 23. Franson (A. Galimov), 33. I. Michejev (Čudinov, Murygin), 55. Pokka (J. Medveděv, Fisenko) – 44. Myttynen (Videll, Darzinš), 49. Videll (Maione, Darzinš)


    Avangard Omsk: Murygin (Bobkov) – Pokka, J. Medveděv (C), Jemelin, Čudinov, Franson, Martynov, Bondarev – I. Michejev (A), Zernov, Širokov – Manukjan, K. Semjonov, Pěrežogin – A. Galimov, Fisenko, K. Petrov – Desharnais, Talbot (A), Košelev.
    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Gimajev, Sotnieks, Zanetti, Maione, Šulenin, Zile (A), Mamcics (C) – Meija, Batna, Gegeris – Myttynen, Videll, Dzierkals – Darzinš, Clark, Džerinš – Razgals, Pavlovs, Skvorcovs – Berzinš.

    Rozhodčí: Vikman, Judakov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 4 095
    bahis siteleri