Královské Vinohrady – Chodov 5:6 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
5:6 (3:2, 0:0, 2:4)
FAT PIPE Florbal Chodov
Čtvrtek 11.10.2018, 19:30 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:57
    Po pěkné souhře nakonec dobré zakončení, ale Barák uspěl před dorážkou v jeho těsné blízkosti!
    54:26 Tom ONDRUŠEK - 5:6
     
    54:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Chodov se ujímá opět vedení a nezastavitelný TOM ONDRUŠEK proběhl celou palubovku a proti brankáři byl úspěšnější. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    53:35
    A pěkná střela domácího hráče a Barák reflexivně vyrazil svou rukou!
    52:49 Petr HARTMAN - 5:5
     
    52:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! A domácí odpovídají nejlepším způsobem a to dalším srovnání stavu. První střela nebyla úspěšná, ale dorážka PETRA HARTMANA už ano a koncovka zápasu nám nabízí drama. Asistence: Jan Hanák.
    51:10 Tom ONDRUŠEK - 4:5
     
    51:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    TOM ONDRUŠEK dává v dnešním utkání hattrick a posílá svůj tým poprvé do vedení. Vinohrady jsou nyní poprvé před novou situací. Asistence: Martin Pražan.
     
    49:55
    Zajímavá přihrávka před branku, ale zde hráč minul danou přihrávku a velká šance Chodova k tomu, aby se poprvé v zápase dostal do vedení.
    47:51 Tom ONDRUŠEK - 4:4
     
    47:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov nakonec využívá přesilovku a srovnává stav zápasu. Po přesné kombinaci dostal TOM ONDRUŠEK míček, který už jen zakončoval do polo odkryté branky soupeře. Asistence: Marek Vávra.
     
    46:41
    Šance pro Chodov, který má k dispozici další přesilovku. Hanák vyloučen za hrubost.
     
    45:40
    Barák se nyní vyznamenal a hrudí vyrazil tvrdou střelu Vnuka, ten střílel sice z uctivé vzdálenosti, ale sedla mu pěkně.
    42:40 Ondřej VOŠTA - 4:3
     
    42:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov velmi rychle odpovídá a po přihrávce Krbce zakončoval před brankou ONDŘEJ VOŠTA. Asistence: Mikuláš Krbec.
    42:16 Petr HARTMAN - 4:2
     
    42:16
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Tak a je tu změna stavu! A překvapivě jdou do trháku domácí, kteří využili prostor v obraně soupeře a PETR HARTMAN si věděl před Barákem rady. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    39:46
    A nyní Vinohrady nerozehrály nejlépe a před brankou se zjevil osamocený hráč Chodova, ale zakončuje mimo! První a také poslední vážná šance druhé třetiny!
     
    18:57
    Šanci bude mít třeba nyní, neboť Stuchlík je vyloučen za bránění ve hře.
    17:42 Petr HARTMAN - 3:2
     
    17:42
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! A jejich střelecká ne aktivita je rázem potrestána. Chodov propadl na polovině hřiště a Hanák vyslal PETRA HARTMANA do úniku a ten proti brankáři Chodova uspěl na výbornou. Asistence: Jan Hanák.
    11:52 Martin PRAŽAN - 2:2
     
    11:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ale tentokrát nechali trochu více volného prostoru před brankou, kdy přihrávku z levé strany ještě Mazák stačil vykopnout, ale na dorážku MARTINA PRAŽANA již byl krátký.. Asistence: Marek Vávra.
    09:00 Tom ONDRUŠEK - 2:1
     
    09:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na druhé straně měl Chodov po nedovoleném zákroku k dispozici volný úder a Vávra přesně přihrál na volného TOMA ONDRUŠKA a ten razantní střelou snižuje stav zápasu. Asistence: Marek Vávra.
    08:28 Jan HANÁK - 2:0
     
    08:28
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! A zasazují soupeři další branku! JAN HANÁK hezky využil přihrávky od Stuchlíka z pravé strany a dokázal přesně zakončit. Zbyněk Stuchlík si zapisuje svou druhou asistenci! Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    04:55 Martin SKŘIVANEK - 1:0
     
    04:55
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí se následně po další nenápadné akci dostávají v zápase do vedení, kdy se symbolicky poprvé trefuje nejproduktivnější hráč týmu, MARTIN SKŘIVANEK. Asistence: Zbyněk Stuchlík.

    Adam Dořák


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Skřivánek (Z. Stuchlík), 9. Hanák (Z. Stuchlík), 18. Hartman (Hanák), 43. Hartman (Z. Stuchlík), 53. Hartman (Hanák) – 9. Ondrušek (M. Vávra), 12. Pražan (M. Vávra), 43. Vošta (Krbec), 48. Ondrušek (M. Vávra), 52. Ondrušek (Pražan), 55. Ondrušek (Mikeš)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mazák (Dejmal) – Jelínek, Vnuk, D. Záň, Otta, Houra, Rychetník, O. Stuchlík – Kachnič, Šimík, Hartman – Skřivánek, Hájek, Dolejš – Hanák, J. Záň (C), Z. Stuchlík – Rossi, Entlicher.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Šantora) – Pražan, Maxa, Kašovský, T. Vávra, Podhráský, Doubek, Strnad – Mikeš, Koutný, Vošta – M. Vávra, Ondrušek, Řezáč – Vacenovský, Matejčík, Krbec – Plíhal.

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 105
    bahis siteleri