MAC Budapešť – Orange 20 5:2 (kon.)
konec
MAC Budapešť
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
HK Orange 20
Čtvrtek 11.10.2018, 19:00 • Ice rink MAC • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku! Je tu ještě úpráva finálního skóre. MILOŠ FAFRÁK zůstal volný na útočné modré a po přesné přihrávce prostřelil Rejnu z levého kruhu střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Urbánek.
     
    58:15
    Budapešť vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Vítězství domácí celku potvrdil BRANCE ORBAN, který se po nahození Langkowa dostal k dorážce a Sklenára prostřelil. Asistence: Chris Langkow a Chris Bodó.
     
    32:28
    Tým Orange 20 právě vstřelil branku!Schyluje se k velkolepému obratu! Svitana vyhrál vhazování v útočném pásmu a ihned po něm se napřáhl JÁN NAHÁLKA, který střelou mezi ruku a tělo Rejny snižuje. Asistence: René Svitana.
     
    20:43
    Budapešť vstřelila branku!
    A je to 4:0! Po špatné přihrávce Urbánka se díky další skvělé kombinaci dostal kotouč až k JAREDOVI BROWNOVI, který si objel Sklenára a zasunul kotouč do prázdné branky. Asistence: Chris Bodó a Tamás Pozsgai.
     
    19:00
    Budapešť vstřelila branku!
    Už je to o tři branky! Obrovská chyba v obraně hostů dala prostor TAMÁSOVI POZSGAIOVI, který se prosadil střelou z pravého kruhu, která letěla ke vzdálenější tyči. Asistence: Brance Orban.
     
    15:21
    Budapešť vstřelila branku!
    Opět udeřilo trio Klempa – Brown – Dansereau a je to o dvě branky! Další nádherné kombinace v podání domácích uvolnila TOMÁŠE KLEMPU, který už měl lehkou práci s tím zasunout kotouč do odkryté klece. Asistence: Jared Brown a Keegan Dansereau.
     
    07:54
    Budapešť vstřelila branku!
    Maďaři jdou do vedení! Dansereau dokázal vybojovat puk na modré, poté se vydal dopředu a našel přihrávku na volného TOMÁŠE KLEMPU, který svou střelou těsně nad lapačku Sklenára otevírá skóre dnešního duelu. Asistence: Keegan Dansereau a Jared Brown.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Klempa (Dansereau, Brown), 16. Klempa (Brown, Dansereau), 19. Pozsgai (Orban), 21. Brown (Bodó, Pozsgai), 59. Orban (Langkow, Bodó) – 33. Nahálka (Svitana), 60. Fafrák (Urbánek)


    MAC Budapešť: Rajna (Nagy) – Pozsgai, Macaulay, Burt, Garát, Vokla, Dudás, Kreisz, Fejes – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Nagy, Terbócs – Orban, Langkow, Bodó – Pápa, Majoross, Szigeti.
    HK Orange 20: Sklenár (Ovečka) – Štefanka, Nahálka, Golian, Švec, Romaňák, Boldižár, Lavička, Maňák – Slávik, Kollár, Fafrák – Havrila, Urbánek, Köver – Džugan, Čenka, Zahradník – Svitana, Giertl, Juščák.

    Rozhodčí: Konc st., Goga – Konc ml., Výleta – Čavojský
    bahis siteleri