Slavia Plzeň – Střešovice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Ne 7:2 (kon.) | Olomouc – Bohemians 6:5 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
7:2 (3:0, 2:0, 2:2)
Ne
Sobota 13.10.2018, 17:00 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 7. kolo
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:48:51)
     
    Nejlepší hráčky:

    Vítkovice – Justýna Krzywaková
    Jižní Město – Dominika Kubišová
     
    Střely ve třetí třetině: 6 – 4.
     
    Je za námi šedesát minut dnešního utkání, ve kterém nakonec přesvědčivě zvítězily Vítkovice, který byly v dnešním utkání jasně lepším týmem a výhra je tedy naprosto zasloužená. Jižní Město hrálo dnes pořádně dohromady nějakých deset minut, a to na vítězství stačit nemohlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vítkovice drží míček na svých hokejkách a nikam se neženou. O osudu utkání je rozhodnuto. Všechny tři body zůstanou na domácím hřišti.
     
    59:10
    Padesát vteřin do konce utkání!
     
    57:47
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tigers hrají pořádně vždy jen pár minut v utkání a vypadá to, že už nebudou mít dost času na srovnání. Tentokrát našla Kovaříková hůl IVETY HYRŠLOVÉ, která se prosadila. Asistence: Kateřina Kovaříková.
     
    57:05
    Kateřina Kovaříková dostala parádní přihrávku do běhu a pelášila sama na Příleskou. Nakonec se jí nepovedlo ani zakončit.
     
    56:01
    Hráčky z hlavního města mohly snížit na rozdíl pěti branek! Zahrávaly totiž volný úder z hranice brankoviště. Následná střela byla sražena mimo.
     
    55:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    vypadá to, že je rozhodnuto, jelikož domácí tým přidává již sedmou branku v dnešním utkání! ŠÁRKA BOLOVÁ se do míčku opřela u mantinelu a její rána skončila v síti na zadní tyči! Asistence: Justýna Krzywaková.
     
    55:00
    Do konce utkání chybí posledních pět minut! Vítkovice nadále vedou o pět branek a jsou si pro vítězství za tři body v dnešním utkání.
     
    54:04
    Lucia Jelínková chytře vypíchla své soupeřce míček, díky čemuž se Herbadent dostal na útočné polovině k balonku, nic zde ale nevymyslel.
     
    53:13
    Dobrou přihrávku vymýšlela hostující hráčka! Ta by šla až před Příleskou, kde byla osamocená hráčka Pražanek. Skvěle na druhé straně zasáhla domácí hráčka, která jí zastavila!
     
    52:39
    A ty se ho zatím nechtějí vzdát za žádnou cenu. Jižní Město vždy jen odpálí míček za polovinu hřiště, kde ho seberou obránkyně v zeleném.
     
    51:30
    Je možné, že při oddechovém čase nabádal své hračky trenér hostí, aby získaly co nejrychleji míček, aby mohly zkusit hru bez brankářky. Zatím se ovšem na balonku drží především domácí hráčky.
     
    51:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    50:56
    Už to vypadalo na rychlé přečíslení v podání hráček z hlavního města. Ten byla nakonec dobře zastaven domácí obranou, která je nenechala vystřelit.
     
    50:14
    Čas hostujícímu týmu neúprosně ubíhá. Příleská si navíc připsala jednoduchý zákrok, kdy jí míček vlétl přímo do ruky.
     
    49:10
    Eliška Planková je na hřišti!
     
    48:55
    Domácí hráčky dobře šetří cenné vteřinky ve vlastním oslabení. Vítkovická hráčka se dostávala do rychlého průniku, jenže nakonec nezakončila.
     
    48:23
    Hostující tým sice drží míček na útočné polovině, jenže ještě vůbec nic nevymyslel.
     
    47:10
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Eliška Planková – 2 min., Nesportovní chování).
     
    47:10
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Herbadent střílí ve čtyřicáté osmé minutě první branku! K míčku se dostala DOMINIKA KUBIŠOVÁ, jež propálila vše, co jí stálo v cestě. Bez asistence.
     
    46:59
    Jižní Město hraje v pěti!
     
    46:35
    Tohle už konečně vypadalo zajímavě! Parádní křižná přihrávka, po které přišla střela z první. Ta byla ovšem sražena mimo mantinely.
     
    45:54
    Přesilová hra v podání Vítkovic zatím není nic moc. Ani jednou se ještě nedostaly ke střele a hostující tým se velmi dobře brání.
     
    44:59
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Dominika Kubišová – 2 min., Sekání).
     
    44:38
    Zatím ovšem drží míček na svých hokejkách, z čehož vznikla dobrá šance. Domácí hráčka nakonec trefila levou tyč hostující branky!
     
    44:11
    Domácí hráčky naprosto pevně kontrolují hru, navíc budou hrát další přesilovou hru!
     
    42:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O pár vteřin později se přece jen Slezanky prosazují a jsou velmi blízko třem bodům dnes. Husková našla přesným pasem JUSTÝNU KRZYWAKOVOU, jejíž rána prošla do branky. Asistence: Barbora Husková.
     
    42:39
    Gólovka také na druhé straně! Přišla křižná přihrávka na domácí hráčku, jež mohla pálit do prázdné. Balonek ovšem vůbec netrefila.
     
    41:55
    Zmatky okolo brány domácího týmu! Vítkovická obrana měla co dělat, aby nepustila míček do brány.
     
    41:24
    Ani hostující tým toho moc nepředvedl. Proto se do útoku dostaly Vítkovice. Ty vypálily, ovšem střela nebyla přesná a skončila mimo mantinely.
     
    40:36
    S prvním útokem přišel domácí tým. Ten toho ovšem moc nepředvedl a Jižní Město se může pokoušet o vstřelení první branky v utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Již máme za sebou i druhou třetinu. Do té Jižní Město vstoupilo velmi dobře a gól, který by přinesl snížení byl velmi blízko. Poté se ovšem hosté nechali vyloučit, domácí svou přesilovou hru proměnili a od té doby to byli zase oni, kdo určoval tempo zápasu.

    Další třetina začne přibližně v 18:15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Poslední minuta do konce třetiny!
     
    38:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla ukázka, jak se mají řešit rychlé protiútoky! Ďuríková vyslala do samostatného úniku VERONIKU ENENKELOVOU, která poslal míček svou střelou přesně k tyči, kde neměla Karli šanci. Asistence: Alžběta Ďuríková.
     
    37:36
    Na durhé straně si připsala velmi důležitý zákrok Příleská, která vyrazila střelu, která mířila do šibenice její branky.
     
    37:13
    Parádní zákrok v podání Karli! Vítkovická florbalistka pálila do poloodkryté branky, když se tam z ničeho nic objevila hostující gólmanka!
     
    36:30
    Hráčky Vítkovic chtěla poslat skákavý míček až před bránu Karli. Ten byl ovšem zastaven a moc nechybělo, aby se hosté dostali do rychlého protiútoku.
     
    35:51
    Hosté měli k dispozici rozehrávku z rohu hřiště. Tam byla ovšem hráčka hned napadána a nepřesnou přihrávkou připravila svůj tým o balonek.
     
    34:22
    Tentokrát v šanci Dagmar Surá! Ta se dostala do samostatného úniku, poslal míček pod Příleskou, jenže ten vyplaval těsně vedle tyče!
     
    33:46
    A Jižní Město melo velmi dobrou příležitost na vstřelení branky! Šlo do přečíslení tři na dva, ovšem křižná přihráva byla sražena mimo.
     
    33:28
    Po osobním souboji byl oslova zbořen mantinel a kratičkou chviličkou probíhalo jeho nandavání do původní polohy, už se ale zase hraje.
     
    32:36
    Střela z poloviny hřiště v podání hostující hráčky. Ta však daleko nedoletěla, jelikož trefila první stojící soupeřku kousek od ní.
     
    31:34
    Dnešní utkání celkově moc florbalové krásy nenabízí. Hráčky v zeleném jsou v utkání jasně lepší, ale nikam se s míčkem neženou.
     
    30:41
    Vítkovice se pokoušely o překvapivý pas za obranu o mantinel, hostující obrana to ovšem dobře zachytila a zastavila míček na polovině.
     
    29:58
    Ivanti Tigers zahrávalo rozehrávku z rohu hřiště. Míček se nakonec dostal na polovinu hřiště, odkud přišla střela z první. Ta ovšem nebyla vůbec přesná.
     
    29:12
    Dobrá střela z poloviny hřiště v podání domácí hráčky. Tu ovšem zblokovala obrana hostí.
     
    28:14
    Proto zde byla obrovská šance Vítkovic! Domácí hráčka se rychlou kličkou dostala před hostující gólmanku, který jí vychytala!
     
    27:52
    Domácí se míčkem nikam neženou. Hostující hráčky navíc ani nenapadají vysoko.
     
    26:44
    A znovu jsou to Vítkovice, kdo diktuje hru. Jižní Město inkasovaná branka hodně srazila. Není se co divit, v posledních minutách bylo lepším týmem.
     
    25:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra a domácí vedou o čtyři branky! Rychlá kombinace, kdy šel míček z jedné na jednu. Jako poslední se do něj opřela BARBORA HUSKOVÁ, jejíž rána z první zapadla přesně k tyči. Asistence: Eliška Planková.
     
    25:09
    Posléze dorážela na hranici brankoviště další domácí hráčka, jenže to měla hodně těžké. Nakonec bránu vysoko přestřelila.
     
    24:49
    Vítkovice rozehrály svou přesilovou hru slušně. Domácí obránkyně chtěla pálit, ale míček vůbec netrefila.
     
    24:16
    Vyloučení v týmu Ivanti Tigers FK Jižní Město (Martina Kleinová – 2 min., Špatné střídání).
     
    23:42
    Obrovská šance nekončí první brankou v síti Příleské! Hostující hráčka na ní jela sama, dokonce jí překonala střelou na delší tyč. Ta ovšem skončila na tyči, od které se odrazila ven.
     
    23:07
    Konečně jsou hráčky v zeleném také v útoku, ale žádní zakončení z toho nebylo. Obrana Ivanti zafungovala tentokráte na jedničku.
     
    22:26
    Vítkovice se také mohly vydat do útoku, jenže individuální chyba je v tom zastavila. Domácí hráčce bezdůvodně odjel míček z hole a je zase u hostí.
     
    21:38
    Hosté pokračují ve svém tlaku, ve kterém přišla parádní dělovka z poloviny hřiště! Příleská měla problémy, ale míček vyrazila.
     
    20:30
    Vypadá to, že hostující hráčky pochopily, že budou muset přidat. Ihned se vydaly do útoku, jenže obrana domácích je nenechala zakončit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na bránu: 12 – 3.
     
    Je za námi první třetina dnešního utkání, po které vede domácí tým o tři branky. Toto vedení je naprosto zasloužené a klidně mohlo být vyšší. Jižní Město nevymyslelo směrem dopředu vůbec nic a Příleská nemusela řešit ožehavější situaci.

    Další třetina začne přibližně v 17:37.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V poslední minutě přidávají domácí hráčky ještě jednu branku a potvrzují, že v první periodě byly jasně lepší. Boľová našla přesným pasem DENISU HYRŠOVOU, která se svou střelou nemýlila. Asistence: Šárka Boľová.
     
    19:00
    Poslední minuta do konce první třetiny!
     
    18:03
    Jižní Město nakonec ani nevystřelilo. To na druhé straně pokus přišel. Karli ovšem míček dobře viděla a našla ho ve své moci.
     
    17:28
    Tak už hrajeme, nakonec z toho nebylo tak dlouhé přerušení, jak se ze začátku zdálo. Vítkovice odevzdaly sportovně míček soupeřkám, které rozjíždí útok.
     
    17:20
    Uvidíme, jak bude přerušení dlouhé, zatím se vůbec nedá odhadovat, jelikož časomíra stále nejede. Hráčky proto alespoň trochu pobíhají po hřišti a snaží se zůstat nadále zahřáté.
     
    17:20
    Máme přerušenou hru pro problém s časomírou.
     
    16:43
    Konečně se k balonku dostaly také hráčky v černém. Už to vypadalo na dobrý pas na střed, ale ten byla zablokován domácí obranou.
     
    15:56
    Posledních několik desítek vteřin není pro oko diváka moc záživných. Nadále drží míček na svých holích především Vítkovice, které buší do obrany hostí.
     
    14:50
    Už to mohlo být o tři branky, jenže přišlo selhání domácí hráčky! Ta dostala balonek na hranici brankoviště, ale střela jí vůbec nesedla a pro Karli to byl jednoduchý zákrok.
     
    14:14
    Nádherné převzetí míčku v podání domácí hráčky! Ta díky tomu vyšachovala hned dvě soupeřky. Do zakončení se přesto nedostala.
     
    13:15
    Domácí mají tlak na útočné polovině. Zatím však stále vedou o dvě branky a nedaří se jim přidat třetí.
     
    12:26
    V hodně těžké pozici byla nyní domácí hráčka, která si s tím dokázala poradit. Byla v obležení tří hráček, jenže chytrou přihrávkou udržela balonek.
     
    12:02
    Rozehrávku kousek od poloviny hřiště obstarala Vendula Beránková. Hostující hráčky ale dlouho u míčku nezůstaly. O pár vteřin později se provinily faulem.
     
    11:33
    Ne, Jižnímu Městu se zatím opravdu nedaří. Vítkovice drží míček na svých hokejkách a vůbec ho svým soupeřkám nepůjčují.
     
    10:46
    Na druhé straně to konečně vypadalo také trochu zajímavě! Přihrávka před branku ovšem nakonec jen prolétla brankovištěm, kde jí nikdo netečoval.
     
    10:19
    Karli si musela připsat další zákrok. Tentokrát přišla střela z poloviny hřiště, kterou hostující gólmanka bez větších potíží vyrazila.
     
    09:45
    Vzápětí to mohlo být o tři branky! Nádherná rychlá akce, která měla být vyšperkovaná pasem do středu hřiště. Zde ovšem domácí hráčka selhala.
     
    08:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pěkná akce v podání domácího týmu, která končí druhou brankou v síti Karli! BARBORA HUSKOVÁ si navedla míček na střed a parádní střelou vymetla pavouky v hostující síti. Asistence: Justýna Krzywaková.
     
    07:58
    Přestože vidíme rychlý florbal nahoru dolů, tak při něm vidíme jen minimum střel a ani jedna z gólmanek zatím nemá moc zásahů.
     
    07:04
    Seevaldová chtěla poslat míček své spoluhráčce, která by běžela sama na hostující brankářku. Skvěle ovšem zasáhla domácí obránkyně.
     
    06:26
    A tak jsou v útoku znovu domácí. Ti jsou zatím jednoznačně lepší, ale v posledních vteřinách se hraje nahoru dolů a vyrovnání může přijít rychle.
     
    05:40
    Jižné Město mělo možnost rozehrávky z celkem dobré pozice. Nakonec pálila Dominika Kubišová, jež trefila jen soupeřku do nohy.
     
    04:52
    Naopak z toho byla další gólová šance Vítkovic! Ty šly do přečíslení dva ne jednoho, ale Karli předvedla neskutečný skok a zabránila brance.
     
    04:24
    Hráčky v černém se konečně dostaly také na útočnou polovinu, jenže zde dlouhou nepobyly.
     
    03:52
    Další obrovská chyba v podání hostí! Další nepřesný pas, po kterém byla domácí hráčka na středu hřiště. Její rána byla na poslední chvíli sražena mimo.
     
    03:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A domácí hráčky jdou celkem rychle do vedení! LUCIE SUCHÁNKOVÁ vystihla nepřesnou rozehrávku a její rána se zastavila až o síťku v bráně. Bez asistence.
     
    02:28
    Jižní Město se ještě pořádně nepodívalo přes polovinu hřiště, Jejich akce většinou končí ještě dříve, než pořádně začnou.
     
    01:45
    Aktivnější jsou zatím rozhodně hráčky Vítkovic. Ty napadají vysoko rozehrávku svých soupeřek, které s tím mají problémy.
     
    00:52
    Utkání nám již začalo. Domácí hráčky se představují v zelených dresech, zatímco hostující v černých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Trošková, Enenkelová, Husková – Maděrová, Hyršová, Suchánková – Krzywaková, Mikulová, Moravcová.

    Ivanti Tigers FK Jižní Město: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Kubišová – Jelínková, Kovaříková.

    Rozhodčí: Petřík, Podlesný.
     
    Jižní Město

    Také hráčky Jižního Města mají v současné době odehráno šest zápasů, ve kterých získaly jedenáct bodů. Třikrát vyhrály v základní hrací době, jednou v prodloužení a dvakrát padly v šedesáti minutách. Početní výhody nejsou silnou stránkou hostí. Využili jich totiž jen 25%. Ani hra v oslabení není to pravé ořechové, jelikož Pražanky ubránily jen 28,57% přesilovek soupeřů. V těchto počtech jsou na tom hostující hráčky velmi špatně a patří k nejhorším z ligy.

    Nejproduktivnější hráčky:
    Dominika Kubišová – 12 bodů (8+4)
    Eliška Chudá – 10 bodů (4+6)
    Iveta Hyršlová – 9 bodů (6+3)
     
    Vítkovice

    Slezanky dosud odehrály šest utkání, ve kterých získaly čtrnáct bodů, které je řadí na průběžné třetí místo. Z těchto šesti zápasů vyhrály hned čtyři v základní hrací době, jednou v prodloužení a jednou padly. Domácí hráčky zdobí skvělá úspěšnost v přesilových hrách, která činí 66,67%. I hra v oslabení je parádní, jelikož domácí ubránili 87,50% výhod soupeře. V těchto nerovnovážných stavech jsou na tom Vítkovice nejlépe z celé ligy.

    Nejproduktivnější hráčky:
    Eliška Planková – 13 bodů (9+4)
    Zuzana Šponiarová – 13 bodů (6+7)
    Barbora Husková – 11 bodů (8+3)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Suchánková, 9. Husková (Krzywaková), 20. Hyršová (Boľová), 26. Husková (Planková), 39. Enenkelová (Ďuríková), 43. Krzywaková (Husková), 56. Boľová (Krzywaková) – 48. Kubišová, 58. Hyršlová (Kovaříková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Trošková, Enenkelová, Husková – Maděrová, Hyršová, Suchánková – Krzywaková, Mikulová, Moravcová.
    Ne: Karli (Papoušková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šnajberková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Kvasková – Hyršlová, Řezáčová, Kubišová – Jelínková, Kovaříková.

    Rozhodčí: Petřík, Podlesný
    bahis siteleri