St. Louis – Anaheim 2:3 (kon.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Anaheim Ducks
Pondělí 15.10.2018, 01:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Tarasenko nahodil puk na brankoviště, kde kotouč neposedně poskakoval po hraně. Hostující brankář Miller se roztáhl a nepustil puk za svá záda!
     
    58:00
    Chad Johnson už je na střídačce! Domácí zkouší vyrovnat bez brankáře!
     
    56:06
    Mohlo být vyrovnáno! Brayden Schenn střílel zápěstím z levého kruhu, jenže hostující brankář proti němu povyjel a reflexivním zákrokem betonem udržel Anaheim ve vedení!
    54:44 Andrew COGLIANO - 2:3
     
    54:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim vteřinu před koncem přesilové hry přidává další branku a znovu se dostává do vedení! Na přihrávku z levého kruhu si nabruslil nehlídaný ANDREW COGLIANO, který díky svému důrazu vrátil Anaheimu vedení! Asistence: Ryan Kesler.
     
    52:45
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Joel Edmundson totiž dostává dvě minuty za podrážení.
    47:14 Ben STREET - 2:2
     
    47:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Anaheim přeci jen dotahuje krok! Po vyhraném vhazování se do kotouče od modré čáry opřel Josh Manson, jehož ránu do sítě tečoval BEN STREET! Asistence: Josh Manson, Cam Fowler.
    35:52 Tyler BOZAK - 2:1
     
    35:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a otáčí vývoj dnešního utkání! TYLER BOZAK se nejlépe zorientoval v útočném pásmu, kde se dostal k odraženému puku a pohotově vsítil svou první branku v barvách Blues! Asistence: Patrick Maroon, Vladimir Tarasenko.
     
    34:35
    Pozor! Přesilovka končí! Kesler totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    33:11
    Svou první přesilovku si zahrají také hosté. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Joel Edmundson.
    31:49 Alexander STEEN - 1:1
     
    31:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! St. Louis po dlouhé době nakonec našlo recept na obranu Anaheimu! Joel Edmundson nahodil puk od modré čáry a ALEXANDER STEEN šikovnou tečí překonal Millera! Asistence: Joel Edmundson, Vladimir Tarasenko.
     
    28:32
    Bude se vylučovat! St. Louis si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Pettersson.
     
    26:26
    Brandon Montour obdržel parádní přihrávku do jízdy, měl moře času na zakončení, ale zápěstím našel připravenou lapačku domácího brankáře!
    18:21 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    18:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim se možná trošku překvapivě dostává do vedení! JAKOB SILFVERBERG si nabruslil na dlouhou přihrávku, dostal se do úniku a bez problémů překonal bezmocného brankáře! Asistence: Maxime Comtois.
     
    11:30
    Bude se poprvé vylučovat. Sam Steel vyhodil puk přes hrazení mezi diváky a dostává dvě minuty.
     
    06:06
    Ivan Barbašev ujel obraně Anaheimu, forhendem obešel rozjetého brankáře Millera, jenže z ostrého úhlu už neuklidil puk do odkryté klece!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 32. Steen (Edmundson, Tarasenko), 36. Bozak (Maroon, Tarasenko) – 19. Silfverberg (Comtois), 48. Street (Manson, Fowler), 55. Cogliano (Kesler)


    St. Louis Blues: Ch. Johnson (Allen) – Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Schmaltz, Bortuzzo – Tarasenko, R. O'Reilly, Maroon – Perron, B. Schenn, Blais – Kyrou, Bozak, Steen – Thorburn, Thomas, Barbašev.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Montour, H. Lindholm, Manson, Fowler, L. Schenn, M. Pettersson, Šustr – Silfverberg, Henrique, Comtois – Rakell, Kesler, Cogliano – Sherwood, Steel, Lundeström – Terry, Rowney, Street.

    Rozhodčí: Pochmara, Luxmore – Murray, Nagy

    Diváci: 16 562
    bahis siteleri