Sokolov – Bílina 8:2 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 0:3 (kon.) | Děčín – Klatovy 3:4 (kon.)
Nymburk – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Letňany – Dvůr Králové n. L. 2:8 (kon.) | Kolín – Trutnov 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Mostečtí Lvi
Středa 17.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (20:13:30)
     
    V Braníku je dohráno! Druholigový nováček ze severu Čech dnes na ledě Kobry potvrdil výbornou formu a po vítězství 3:0 prodloužil trápení domácích hráčů. Těm dnes mimo jiné chyběla i velká dávka štěstí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Mostečtí dostávají sekundu před koncem dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů. Na trestnou lavici jede Lukáš Hrdlička (MOL).
     
    59:47
    Mostečtí vyhazují kotouč přes všechny čáry, Kobra se musí vrátit až za svou vlastní svatyni. Zápas se pomalu ale jistě chýlí ke konci.
     
    58:59
    Na trestnou lavici se nyní odebírá Štěpán Urbánek (MOL), kterého tam sudí odsoudili za hrubost. Minutu před koncem tak uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:43
    Hanuljak zastavil Šťastného ránu a následně chtěl kotouč vrátit zpět do hry, nakonec se jej však rozhodl schovat do rukavice.
     
    57:32
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HRDLIČKA přetavuje dvojnásobnou početní výhodu ve třetí branku Mostu a pojišťuje tak úspěch hostů v dnešním střetnutí! Prosadil se z bezprostřední blízkosti brankoviště. Asistence: František Mála.
     
    57:18
    A domácí jdou do tří! Martin Semrád (KOB) dostává dvouminutový trest za držení a s nadějemi domácích už to opravdu nevypadá slavně.
     
    56:57
    Tomáše Šmerhu (KOB) už v dnešním utkání neuvidíme, k dvouminutovému trestu za sekání dostal po protestech ještě desetiminutový osobák.
     
    56:21
    Na Moučka nevyzrál ani Pavel Smolka. Do konce základní hrací doby zbývá něco před tři a půl minuty, Branickým začíná ubíhat čas na vyrovnání.
     
    55:10
    Martin Semrád drží kotouč za svou klecí a čeká, až domácí vystřídají. Kobra se následně znovu pokusí vrátit před Hanuljakovu klec.
     
    54:02
    Možná definitivně rozhodnout utkání teď mohl Přeučil, jenže Mouček byl na svém místě připraven jeho pokus z mezikruží zastavit.
     
    52:30
    Po přerušení se před brankou odehrála menší strkanice, bude se vylučovat. Dvě minuty za sekání si do statistik připisuje forvard Jakub Jedlička (KOB).
     
    52:30
    Neuvěřitelný Hanuljak! To snad ani není možné! Ránu jednoho z domácích borců teď na poslední chvíli vykryl krajem hokejky!
     
    52:19
    Z hranice útočného napřáhl Kasík, jeho zakončení ale šlo úplně mimo tři tyče mostecké branky. Domácí se však stále drží na kotouči.
     
    51:53
    Jakub Čmolík (MOL) se dopustil podrážení, což neušlo pozornosti jednoho ze sudích. Domácí si tak opět zahrají přesilovou hru.
     
    50:21
    Nestrašil byl v naprosto ideální pozici před brankou, nepodařilo se mu však zachytit Schejbalovu nahrávku. Velká škoda pro domácí celek.
     
    Dnešní utkání sleduje 134 diváků.
     
    49:19
    Skočovského pokus zblokoval Nedrda, Kunclův trest se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Hanuljak v oslabení dosud moc práce neměl.
     
    48:36
    Kobra si bere oddechový čas, po němž uvidíme vhazování před brankou Miroslava Hanuljaka. Na vyrovnání domácím zbývá asi jedenáct a půl minuty.
     
    48:04
    Smolka hledal před branku najíždějícího Bakrlíka, který si kvůli dotěrnému protihráči nezvládl zpracovat kotouč. Výpad Mostu tak rychle končí.
     
    46:34
    Atmosféra v hale houstne – oba týmy začaly hrát mnohem agresivněji než dříve, k vidění je jeden bodyček za druhým.
     
    45:15
    Komplikace pro Most. Pětiminutový trest a "osobák" do konce utkání si od sudích za sekání vysloužil Miroslav Kuncl (MOL), přičemž trest za něj odsedí Hrdlička.
     
    44:57
    Že bychom sledovali úplně záživnou pasáž hry, to se rozhodně říct nedá. Hraje se hlavně před Moučkem, ani jednomu týmu se ale nedaří si přivlastnit kotouč.
     
    43:59
    Domácím dnes chybí notná dávka štěstí, už potřetí se jim totiž povedlo trefit tyč Hanuljakovy klece! Most tak stále vede o dvě branky.
     
    42:53
    Hra se pohybuje hlavně před Moučkovou svatyní, dotěrná domácí obrana ale protihráče nepouští do větších šancí.
     
    41:14
    Skočovského pokus od modré čáry vymetl rukavici strážce mostecké svatyně, který se pryž následně rozhodl podržet. Průběh hry je pozastaven.
     
    40:08
    Obrovského zaváhání Hanuljaka mohl využít Šťastný, jehož zakončení ale nakonec ostřílený veterán na poslední chvíli vykryl betonem!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina už přinesla o něco jednoznačnější podívanou, více ze hry měli po většinu periody Severočeši. Domácí si sice nevedli úplně tragicky, ovšem kvůli bídné koncovce se jim zatím nepodařilo najít recept na výborného Hanuljaka. Na druhou stranu soupeř aktivitu přetavil ve dvě branky – pod první se podepsal Nedrda, pod tu druhou Přeučil.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:32.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Mical je na ledě, početní výhoda Branických je u konce. I přes to se však stále drží před Hanuljakem a snaží se dostat do lepších střeleckých pozic.
     
    38:24
    Hostům se podařilo už podruhé vyhodit, tohle pro Kobru zatím nevypadá vůbec dobře. Přesilovky evidentně nejsou úplně její silnou stránkou.
     
    37:15
    Domácí si znovu vyzkouší hru v početní výhodě. Miroslav Hanuljak (MOL) dostává dvě minuty za podrážení, přičemž trest za něj odpyká Martin Mical.
     
    36:44
    Více ze hry mají momentálně Lvi, domácím trochu dochází dech. Už by evidentně potřebovali přestávku, která přijde zhruba za tři minuty.
     
    35:44
    Mouček se rozhodl před dotěrnými protihráči raději schovat kotouč pod rukavici, hra je tak na nějakou dobu přerušena. Vhazovat se bude před domácí klecí.
     
    34:58
    Milan Böhm na sebe upoutal pozornost diváků prudkou dělovkou od modré, která se od vyrážečky připraveného Moučka odrazila vysoko na klec.
     
    33:40
    Na mosteckém konci ledové plochy zazvonila tyčka, k brance teď opravdu nechybělo mnoho! Hanuljak měl z pekla štěstí.
     
    32:59
    Okamžitě po překročení modré čáry se pokusil snížit Lukáš Netolický, jehož nepřesná střela jen orazítkovala mantinel za hostující klecí.
     
    31:39
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Hosté přetavují signalizovanou výhodu v druhou trefu! Obrana Kobry se teď úplně rozpadla a chaotické situace před brankou plně využil TOMÁŠ PŘEUČIL, který poslal pryž do vzdálenějšího rohu klece. Položený Mouček byl úplně bezmocný. Asistence: Štěpán Urbánek.
     
    30:53
    Kýhosova střela z kruhu se od hole bránícího hráče odrazila do betonu pražského gólmana. Stačilo několik centimetrů a poměrně smolný gól by byl na světě.
     
    30:33
    Odpískáno zakázané uvolnění, dopustili se ho hráči domácího celku. Po kratičké pauze se tak bude vhazovat po pravici Václava Moučka.
     
    29:44
    Pokus Lukáše Tumy od modré čáry vypadal slibně, mostecký gólman však zvládl k sobě srazit betony včas a zabránil tak vyrovnávací brance.
     
    28:27
    Most se zvládá bránit na jedničku, Hanuljak zatím v oslabení nemusel zasahovat snad ani jednou. Kobře přesilovky dnes moc nejdou.
     
    27:30
    Martin Mical (MOL) je vyloučen za vysokou hůl, Braničtí mají ideální šanci srovnat stav zápasu. Povede se jim to, nebo se hosté ubrání?
     
    25:56
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelil branku!
    Čekání na první branku budiž ukončeno, hosté jdou na konci šestadvacáté minuty do vedení! Z rychlého protiútoku ukončil Moučkovu neprůstřelnost VÍTĚZSLAV NEDRDA a otevřel tak skóre dnešního zápasu. Asistence: Aleš Havlůj, Pavel Smolka.
     
    25:19
    Böhm si objel soupeřovu klec a chtěl nahrát Nedrdovi, nabídku však zachytil jeden z protihráčů. Do útoku se teď přesouvají hráči Kobry.
     
    24:27
    Otevřít skóre se ranou z vysokého úhlu pokusil Jakub Schejbal, nemířil však úplně přesně a puk jen proletěl kolem hostující svatyně.
     
    23:38
    Šteiner chtěl hostujícího gólmana překvapit střelou z vhazování, projektil ovšem šel moc vysoko a zastavil se až v ochranné síti nad brankou.
     
    22:58
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, ani jeden celek momentálně nemá jasnou převahu. Častěji jsou na kotouči hokejisté Kobry.
     
    21:57
    Hlinka chtěl nahrát na mezikruží Nestrašilovi, do dráhy jedoucího kotouče si však obětavě lehl jeden z protihráčů a Hanuljak tak mohl zůstat v klidu.
     
    20:44
    Brankář Mostu má teď plné ruce práce, domácí jej ostřelují o sto šest. Zatím za sebe však nepustil ani jeden jediný pokus a drží tak vyrovnaný stav.
     
    20:25
    Pod první střelu druhé třetiny se podepsal Jaroslav Kasík, jehož rána z pravého kruhu pro vhazování zasáhla Hanuljaka do hrudníku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina se blíží, oba celky už krouží po ledě. Nutno připomenout, že domácí jí zahájí v dvojnásobné početní výhodě.
     
    Jednoznačným favoritem dnešního střetnutí jsou sice hosté, předzápasové předpoklady ale zatím vůbec nesplňují. Po většinu prvního dějství měli více ze hry domácí, kterým se však nepodařilo najít recept na ostříleného Hanuljaka. Lvi se dostávali ke slovu hlavně v konečných minutách periody, nicméně ani jim se nepodařilo prosadit – brankář Mouček, který shodou okolností v tehdy prvoligovém Mostě chytal dvě sezóny, všechny jejich pokusy vykryl včas.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Tohle je pro Lvy nepříjemná situace! Na trestnou míří hned dva borci – Štěpán Urbánek (MOL) za hákování a Vítězslav Nedrda (MOL) za sekání.
     
    19:49
    Jeden z domácích byl faulován před mosteckou brankou, Kobra má ponechanou výhodu. Od první přestávky nás dělí pouhých jedenáct sekund.
     
    18:42
    Nestrašil si zpracoval Skočovského nabídku a vypálil, pozemní střela minula vzdálenější tyč Hanuljakovy klece o několik málo centimetrů.
     
    17:50
    Do konce první části zbývá něco málo přes dvě minuty, hraje se hlavně před svatyní branických hráčů. Ti však svého soka do větších šancí nepouštějí.
     
    16:36
    Přeučil poslal kotouč na modrou, kde se ho ujmul Havlůj. Jeho následná rána se zasekla někde v chumlu hráčů před brankou.
     
    15:48
    Rána Vítězslava Nedrdy skončila ve výstroji strážce pražské branky, hra je přerušena. Za malou chvíli se bude vhazovat před kobří klecí.
     
    14:51
    Smolkovo zakončení vykryl Mouček vyrážečkou. Hosté jsou momentálně aktivnějším celkem na ledě a snaží se co nejčastěji ostřelovat soupeřovu klec.
     
    13:08
    Kysela chtěl vyrazit do útoku, jeho výpad ale pevná defenzíva Severočechů ukončila už ve středním pásmu. Ani Lvům se ale nedaří udržet vepředu.
     
    12:41
    Mostečtí jsou pevně usazení před soupeřovou klecí a kombinují, ke střeleckému pokusu se zatím ještě nedopracovali. Mouček musí být ve střehu.
     
    11:36
    Z dobré pozice teď pálil Nedrda, Mouček byl ale na svém místě připraven a nachytat se nenechal. Hra se pomalu ale jistě začíná vyrovnávat.
     
    10:13
    Obrana teď úplně zapomněla na Viktora Nestrašila, jehož únik musel uhasit až Hanuljak! Zkušený gólman zakročil betonem.
     
    09:23
    Kýhos se v útočném pásmu snažil něco vymyslet, nakonec jej však o pryž obral jeden z protihráčů a útočný výlet hostů tak velmi rychle ukončil.
     
    08:09
    Své štěstí teď od modré čáry zkusil kapitán Šteiner, Hanuljak do dráhy letícího projektilu postavil vyrážečku. Na první gól tak stále čekáme.
     
    07:31
    Hlinka nahrál Šťastnému, ani on ale svým pokusem z bezprostřední blízkosti brankoviště nezvládl zaskočit připraveného mosteckého strážce.
     
    06:27
    Tuma vybojoval pryž o mantinelu a snažil se jí předat úplně volnému Skočovskému, kvůli dotěrnému protihráči to však nezvládl.
     
    05:39
    Semrád nahodil kotouč ze středního pásma až za hostující svatyni, kde se k němu nejrychleji dostávají Lvi. Ti se tak po delší době znovu dostávají do útoku.
     
    05:10
    Šteiner našel u pravé tyče najíždějícího Schejbala, jehož zakončení z první mostecký gólman vykryl samotnou špičkou betonu!
     
    04:19
    Kasík poslal krátkou přihrávku dopředu Nestrašila, jenž pronesl kotouč za modrou čáru. Domácí se začínají usazovat před Hanuljakem.
     
    03:24
    Ruka rozhodčího opět vyletěla vzhůru. Tentokrát jede na lavici hříšníků Martin Mical (MOL), který se provinil hákováním.
     
    02:01
    Poměr sil na ledě se na nějakou dobu vyrovná. Od sudích si menší trest za vysokou hůl vysloužil Tomáš Šmerha (KOB).
     
    01:44
    První minuta početní výhody je za námi, domácí se zatím k žádné větší šanci nedostali. Lvi se zvládají bránit bez větších obtíží.
     
    00:40
    Na první vyloučení zápasu jsme opravdu nečekali dlouho, za sekání na trestnou lavici putuje forvard Lukáš Hrdlička (MOL). Kobru tak čeká přesilová hra.
     
    00:29
    Braničtí rychle rozbili úvodní výpad hostujícího celku a sami se nyní usadili před Hanuljakem, který už si na své konto připsal první úspěšný zákrok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už svolávají první lajny do středového kruhu, jdeme na to. Branku Mostu bude hájit veterán Hanuljak, mezi domácí tyče se postaví Václav Mouček.
     
    Ještě jednou vám přeji příjemný a ničím nerušený večer, za pár minut začínáme. Hráči Mostu už jsou na ledě, na domácí stále čekáme.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A) – Kysela, Pekárek, Netolický, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (C), Slabý, Kasík, Šmerha, Šťastný, Hlinka.

    MOSTEČTÍ LVI: Hanuljak (Kovařík) – Polák, Urbánek, Havlůj (C), Kuncl, Fučík, Čmolík – Přeučil (A), Hrdlička, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Rozhodčí: Pilný – Pechánek, Roischel.
     
    Příjemný středeční večer! Program třetí nejvyšší domácí hokejové soutěže dnes pokračuje desátým kolem, ve kterém se hokejisté Kobry střetnou s ambiciózními mosteckými Lvy.

    Severočeši jsou sice nováčky ve druhé lize, na dně tabulky je ale rozhodně nehledejte. Po osmi odehraných zápasech mají na svém kontě celkem osmnáct bodů, přičemž případná výhra v dnešním utkání by je mohla čistě teoreticky vyšvihnout až na samotný vrchol skupiny Sever. Zatím prohráli pouze dvakrát, shodou okolností byli jedním z jejich přemožitelů právě Braničtí.

    Ti si však momentálně prochází peklem – vezou se totiž na šest zápasů dlouhé šňůře porážek, kterou se jim nepodařilo přetrhnout ani v sobotním střetnutí na ledě do té doby posledních bílinských Draků. Duel skončil 6:4 ve prospěch domácího celku, který tak svého soupeře odsoudil až na úplný chvost tabulky.

    Za to hosté v posledním kole nezaváhali. Souboj s Trutnovem, jehož barvy hájí mimo jiné i tahoun bývalého prvoligového Mostu Vojtěch Kubinčák, zvládli na jedničku a v A-Benet aréně zvítězili 5:3. Povede se jim uspět i dnes a prodloužit tak mizérii Pražanů, nebo Kobra naváže na triumf z druhého kola, kdy Lvy v jejich jámě po nájezdech přetlačila?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 26. Nedrda (Havlůj, Smolka), 32. Přeučil (Urbánek), 58. Hrdlička (Mála)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) – Skočovský, Semrád, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A) – Kysela, Pekárek, Netolický, Jedlička, Nestrašil, Tuma, Šteiner (C), Slabý, Kasík, Šmerha, Šťastný, Hlinka.
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (Kovařík) – Polák, Urbánek, Havlůj (C), Kuncl, Fučík, Čmolík – Přeučil (A), Hrdlička, Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Rozhodčí: Pilný – Pechánek, Roischel.

    Diváci: 134
    bahis siteleri