Columbus – Philadelphia 6:3 (kon.) | New Jersey – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Arizona 1:4 (kon.)
Edmonton – Boston 3:2 (po pr.) | Los Angeles – NY Islanders 2:7 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:5 (1:0, 1:2, 1:3)
Colorado Avalanche
Pátek 19.10.2018, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Mikko RANTANEN - 3:5
     
    59:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN zakončuje svůj skvělý večer brankou pojišťující vítězství hostujícího celku! Finský forvard si najel do pásma a jednou rukou se mu povedlo zakončit do prázdné branky. Asistence: Nathan MacKinnon a Erik Johnson.
    56:38 Gabriel LANDESKOG - 3:4
     
    56:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hattrick pro GABRIELA LANDESKOGA! Zničehonic přišla branka, Mikko Rantanen vybojoval kotouč a našel švédského útočníka, který propálil Kinkaida na vzdálenější tyčku. Domácí brankář nemůže mít čisté svědomí, toto se dalo chytit. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
    48:08 Gabriel LANDESKOG - 3:3
     
    48:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado ale vrací úder a máme opět vyrovnáno! Ian Cole nahodil od modré čáry na branku, kde se po chytré teči prosazuje podruhé v utkání GABRIEL LANDESKOG! Asistence: Ian Cole a Mikko Rantanen.
    46:22 Brian BOYLE - 3:2
     
    46:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Hodně rychle využitá přesilová hra posílá Devils do vedení, střelcem je BRIAN BOYLE! Palmieri zakončoval z pravého kruhu po ledě, na zadní tyčce ale trefil brusli Briana Boylea, od níž se kotouč dostal šťastně za záda hostujícího brankáře. Asistence: Kyle Palmieri a Taylor Hall.
    35:42 Taylor HALL - 2:2
     
    35:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí vše ubránili a následně byli faulováni. Pokračovalo se ovšem ve výhodě a přišla branka! Andy Greene našel chytře volného TAYLORA HALLA, jenž byl mezi kruhy naprosto sám. Domácí střelec neváhal a jeho svižná rána skončila za zády přesouvajícího se Grubauera. Asistence: Andy Greene a Nico Hischier.
    27:08 Gabriel LANDESKOG - 1:2
     
    27:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Následně se ale Colorado dostalo do pásma a po krásné inidividuální akci GABRIELA LANDESKOGA jdou do vedení! Švédský útočník si najel před Kinkaidal, kterého pokusem do horní části branky překonal podruhé v duelu. Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
     
    21:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, SVEN ANDRIGHETTO se prosazuje a je srovnáno! Jeho zakončení chytal Kinkaid až za brankovou čárou, velice hraniční branka hostujícího hráče, jenž dnes nastupuje ke svému prvnímu utkání v sezóně! Asistence: Alexander Kerfoot a Ian Cole.
    17:42 Nico HISCHIER - 1:0
     
    17:42
    Devils právě vstřelili branku!
    A nakonec se tak po krásné kombinaci stává, domácí celek se prosazuje v přesilovce! Travis Zajac dostal parádní přihrávku před branku od Halla. Domácí borec vylepšoval pozici pro NICA HISCHIERA, jenž zakončoval do prázdné klece. Krásná akce. Asistence: Travis Zajac a Taylor Hall.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 18. Hischier (Zajac, Hall), 36. Hall (A. Greene, Hischier), 47. Boyle (Palmieri, Hall) – 22. Andrighetto (Kerfoot, Cole), 28. Landeskog (Rantanen, MacKinnon), 49. Landeskog (Cole, Rantanen), 57. Landeskog (Rantanen, MacKinnon), 60. Rantanen (MacKinnon, E. Johnson)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Wood, Zajac, Coleman – Ma. Johansson, Zacha, Stafford – Boyle, Dea, Noesen.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson, Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Rantanen, MacKinnon, Landeskog – C. Wilson, Jost, Kerfoot – Calvert, Söderberg, Nieto – G. Bourque, Kameněv, Andrighetto.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McIsaac – Alphonso, Daisy

    Diváci: 13 374
    bahis siteleri