Uherské Hradiště – Chrudim 1:4 (kon.) | Svarog Teplice – FTZS Liberec 9:3 (kon.) | Sparta – VŠB-TU Ostrava 26:2 (kon.)
Česká Lípa – Olympik Mělník 4:3 (kon.)
konec
Sparta Praha
26:2 (13:1)
VSK VŠB-TU Ostrava
Pátek 19.10.2018, 20:30 • Aréna Sparta, Praha-Vysočany • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše. My děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (21:56:47)
     
    Dnešní zápas je u konce. Sparta naprosto rozdrtila svého soupeře z Ostravy. Hned několik sparťanů si připsalo hattrick. Sparťany teď čeká bouřlivá děkovačka. Hráče z Ostravy trpká cesta domů.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Kombinace na ostravské ose Půda-Černohorský nese své plody! Půda našel před brankou osamoceného Adama Černohorské, ten placírkou už ale nebyl schopný umístit míč do sparťanské branky.
     
    40
    Zápas se dohrává v přátelském tempu. Ani jeden z týmů se nežene do větší šance.
     
    40
    Probíhá poslední minuta druhého poločasu.
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ostravští hráči se už musí modlit za konec dnešního zápasu. FOUAD AMRANI totiž stál na konci další střílené přihrávky. Doklepnout míč do branky dnes bezradného Denise Zalacka u nenadělo větší problémy. Sparta tak táhne na metu třiceti gólů, což by byla v nejvyšší futsalové soutěži opravdová rarita. Bez asistence.
     
    38
    Sparta právě vstřelila branku!
    KRISTIJAN GRBEŠA se dnes trefuje už pošesté! Tentokrát k tomu vedla další povedená kombinace. Ostravští hráči dnes absolutně nestíhají. Asistence: Tomáš Drahovský
     
    37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo velmi rychlé! Sparťané rozebrali ostravskou obranu napadrť. Pimpolho tak z velké blízkosti ostravské branky bez větších komplikací skóroval. Bez asistence.
     
    37
    Sparta právě vstřelila branku!
    MARTIN HORA přišel ke gólu jako slepý k houslím! Stačilo mu totiž stát před brankou, kde se mu míč odrazil k noze. Jedná se už o třetí gól hráče, takže to znamená další hattrick do konta Sparty.
     
    36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    KAMIL PŮDA využil zaváhání jednoho z ostravských hráčů! Technickou střelou ke vzdálenější tyčce proškolil už tak dost zkušeného Ondřeje Vahalu. Bez asistence.
     
    35
    Denis Talacko teď povedeným vyběhnutím zlikvidoval dlouhý balón sparťanských hráčů. I když se to nezdá, bez dobře chytajícího Zalacka by mohlo být skóre dnešního zápasu mnohem vyšší.
     
    34
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL SEIDLER si úžasně ťuknul míč se svým parťákem Amranim a tvrdou střelou umisťuje míč k levé tyčce ostravské branky. Jedná se už o třetí gól kapitána domácího celku, který se tak zřejmě posouvá do čela tabulky střelců. Asistence: Fouad Amrani
     
    34
    Sparťané teď v tempu lehce polevili, přesto se ostravští hráči do hry takřka nedostávají.
     
    33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo neskutečné! Nejenže si sparťané dovolují neskutečné věci, teď si navíc vyměnili takřka pět přihrávek v malém vápně ostravské branky. JEAN už jen doklepl míč do branky bezradného Denise Zalacka. Bez asistence.
     
    32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dvacátý gól je tady! Trefil se MARTIN HORA, který stál na konci povedené sparťanské kombinace! Tohle je neskutečné! Ostrava dnes svého soupeře absolutně nestíhá. Bez asistence.
     
    32
    Kristijan Grbeša z voleje pálil vysoko nad ostravskou branku. Trefil dokonce strop sparťanské haly.
     
    32
    Střela sparťanského Jeana skončila sražené za brankou. Sparta bude kopat roh z pravé strany.

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým VSK VŠB-TU Ostrava. Více informací zde.

    Branky: 1. Drahovský (Jean), 2. Amrani, 3. Pimpolho, 6. Drahovský (Seidler), 7. Pimpolho (Grbeša), 8. Grbeša (Novak), 14. Drahovský (Seidler), 15. Grbeša (Pimpolho), 16. Novak (Grbeša), 18. Jean (Amrani), 19. Drahovský (Seidler), 19. Seidler (Jean), 20. Drahovský (Seidler), 22. Seidler, 23. Grbeša (Amrani), 25. Grbeša, 27. Drahovský (Jean), 27. Grbeša (Seidler), 29. Grbeša (Novak), 32. Hora, 33. Jean, 34. Seidler (Amrani), 37. Hora, 37. Pimpolho, 38. Grbeša (Drahovský), 39. Amrani – 11. Uher (Chromečka), 36. Půda


    Sparta Praha: Vahala (Gerčák, Bezstarosti) – Seidler (C), Drahovský, Novak, Grbeša, Hora, Jean, Pimpolho, Armani, Doležal
    VSK VŠB-TU Ostrava: Zalacko – Černohorský, Půda (C), Chromečka, Petr, Janita, Uher, Kapsa

    Rozhodčí: Kaštánek – Cílek, Zabilka
    thejrc.org