Spišská N. Ves – Prešov 3:4 (po pr.) | Trnava – Osmos Bratislava 1:2 (kon.) | Michalovce – Dubnica 3:2 (kon.)
Martin – Topoľčany 4:1 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Topoľčany
sk Pátek 19.10.2018, 18:00 • Martinské hokejové centrum • 1. liga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyjadrenia po zápase:

    Ľubomír Hurtaj (tréner HC Topoľčany): "Vedeli sme, čo nás v tomto zápase čaká. Detailne sme si preštudovali video zo zápasu medzi Martinom a Dubnicou. V úvodnej tretine sa nám pomerne darilo, škoda však vylúčenia v závere počas ktorého sme inkasovali. Mohli sme udržať bezgólový stav do druhého dejstva, odchádzať do šatní za nerozhodného stavu. V druhom dejstve sme inkasovali rýchly gól hneď po buly, dvojgólový rozdiel sa následne ťažko doháňa. Na jednej strane som sklamaný z prehry, na druhej strane som rád, že sme ukázali, že hokej hrať vieme a prispeli sme k výbornému zápasu. Diváci museli byť spokojní. Po zápase som hráčom prízvukoval, že rozdiel medzi dobrými a zlými mužstvami, respektíve medzi víťazmi a porazenými je v detailoch. Tie rozhodovali o inkasovaných góloch, ktoré sme možno nemuseli dostať. Naopak, mohli sme streliť gól z niektorých príležitostí, ktoré sme mali. Možnosť na to sme mali aj v prípade dvoch presilových hier o dvoch hráčov, ktoré sme nevyužili. To je veľký hriech v hokeji a následne sme inkasovali gól na 3:0, čo sme tiež mohli riešiť jednoduchým lobom von z pásma. Žiaľ, stále sú hráči, ktorí to hrajú po svojom, nevedia hrať jednoducho na čo doplácame všetci. V tomto nás Martin predčil, v tom, že si na svoju príležitosť počkal a vedel ju využiť. Majú skúsenejších, organizovanejších hráčov. Podali sme bojovný, sympatický výkon, ktorý ale na body nestačil. Na druhej strane som ale rád, že sme zanechali dobrý dojem a máme sa od čoho odraziť."

    Radovan Somík (asistent trénera HK Martin): "Bol to asi najťažší zápas, ktorý sme doma odohrali. Musím mužstvu poďakovať za bojovnosť a prístup od začiatku do konca. Zápas bol vyrovnaný, pomohol nám gól v závere tretiny, najmä z pohľadu psychiky. Rovnako tak nás psychicky povzbudil i gól v úvode druhej tretiny. Povzbudilo nás to do ďalších minút, tretiu tretinu sme si ale sami skomplikovali početnými vylúčeniami. Klobúk dolu ale pred hráčmi, ktorí dokázali fantasticky zvládnuť oslabenia. Rovnako tak pred gólmanom, ktorý nás v rozhodujúcich chvíľach podržal. Určite tu je veľká spokojnosť s výsledkom, so zápasom pri ktorom si diváci prišli na svoje. Veľká vďaka fanúšikom za podporu, je radosť hrať v takejto atmosfére."

    Albín Podstavek (útočník HC Topoľčany): "Zápas v ktorom rozhodovali detaily. Na konci prvej tretiny sme dostali zbytočný gól v oslabení. Povedali sme si, že to musíme v úvode druhej tretiny udržať, stačilo však 30 sekúnd a inkasovali sme druhý. Nehovorím, že sa po tomto góle zápas zlomil, boli to však dôležité momenty z pohľadu domácich hráčov. Hru sme museli otvoriť, domácim stačilo hrať pozorne v obrane. Dnes nám to vôbec nepadalo, výsledok je z tohto pohľadu zaslúžený. Pred bránkou nám chýbal najmä dôraz, možno i šťastie, dorážka pred bránkou, raz dokonca zachránila domácich žŕdka. Tím, ktorý ale nestrelí gól počas presilovej hry 5 proti 3 si nezaslúži vyhrať. Rovnako ako v tomto, i v prvom meraní síl rozhodovali maličkosti. Martin bol pred nami o krok vpred, hral disciplinovane, my sme nedokázali ani v rozhodujúcich momentoch vyhodiť puk. Tu je tenká hranica medzi úspechom a neúspech. Žiaľ, dnes sme to vzali za nesprávny koniec. V Martine hrám vždy rád, má tu veľmi veľa priateľov. Sú tu jedni z najlepších fanúšikov vôbec, ak nie najlepší v súťaži. Každému hráčovi sa hrá pred takouto kulisou lepšie, motivuje ho to k lepším výkonom. Škoda len, že sme dnes nevyhrali alebo aspoň nezískali bod. Ideme ale ďalej, je sa od čoho odraziť. V stretnutí sme mali aj dobré fázy, na tie si treba spomenúť už pri najbližšom zápase s Michalovcami. Stretnutie si určite ešte raz pozrieme na videu a budeme sa snažiť vyvarovať sa práve zlých momentov."

    Ján Tabaček (obranca HK Martin): "Dnes to bol náročný zápas, súper hral vôbec veľmi škaredý hokej. Vystreľovali puky, skúšali dlhé nahodenia, takéto situácie sa veľmi ťažko bránia. Našťastie sme vyhodené puky vždy získali a nepriaznivú situáciu otočili vo svoj prospech. Nebol to možno až taký pekný hokej pre divákov, ani pre nás. Pre súpera je však účelný, prináša výsledky a my sa mu musíme len prispôsobiť čo sa nám aj podarilo a zápas sme zvládli. Kombinačnou hrou sa pri takom tíme ako sú Topoľčany nedá presadiť, vtedy je možné si len počkať na súperove zaváhania. Dnes to našťastie všetko dobre dopadlo, Braňo (Bernát) nás v rozhodujúcich chvíľach podržal a čo je najdôležitejšie, zvládli sme všetky oslabenia o dvoch hráčov. Pri poslednom góle som sa musel poďakovať spoluhráčom, nebol to iba Tomášov (Pokrivčákov) gól, hlavne Maťov (Dírerov), ktorý zblokoval strelu súpera, prihral Tomášovi a na mne už iba bolo to, aby som trafil prázdnu bránku. V stretnutí sme videli i to, že rozhodca reagoval na trénera hostí, skúsili sme to preto aj my. Možno stretnutie vyzeralo emotívnejšie, všetko ale bolo pod kontrolou. Účelom bolo dosiahnuť povolenie zo strany rozhodcu v prípade oboch tímov. Na úvodný gól sezóny som čakal dlhšie, bolo tam niekoľko príležitostí aj v predchádzajúcich dueloch. Dnes keď som odchádzal z domu, našiel som si u syna na tabuli nálepku tatino dá gól a ja zajtra. Jednoducho som gól musel dať, prinieslo mi to šťastie. Herne možno niektoré predchádzajúce zápasy neboli dobré, nečakali sme ale až taký dobrý vstup. Verejnosť mala po veľmi dobrej príprave vysoké očakávania, mužstvo sa ale stále ešte zohráva. Máme tu hráčov, ktorí prešli z juniorského do seniorského hokeja a majú minimum skúseností. Pred súťažou sme si preto hovorili, že ak budeme do štvrtého miesta, bude to skvelé. Bodaj by to ale takto pokračovalo ďalej a bolo ešte lepšie. Pozitívom je aj to, že sa vieme vzájomne zastúpiť. Vypadol nám napríklad brankár, plnohodnotne ho nahradil druhý. V každom stretnutí, či jeho časti zároveň dokáže zabrať iná päťka. Keď sa nedarí napríklad prvej, zastúpi ju druhá, tretia, dokonca boli stretnutia, v ktorých bola najlepšia štvrtá v ktorej sú mladí chalani." (22:08:25)
     
    Martin si poradil s Topoľčanmi 4:1. Góly: 19. Tabaček (Pacalaj, Markovič), 21. Poliaček (Jurášek), 52. Langhammer (Rusina, Rudzan), 59. Tabaček (Pokrivčák, Dírer) – 54. Kluka (Ďurčo, Bystričan).
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Puk na domácich hokejkách. Hráči sa už nikam neponáhľajú.
     
    59:00
    Martin dal gól!
    JÁN TABAČEK sa po naskočení z trestnej lavice dostáva do gólovej akcie a triafa prázdnu bránku po asistenciách Tomáša Pokrivčáka a Mateja Dírera.
     
    58:08
    Súboj Pacalaja s Laššom. Rozhodcovia oboch od seba odtŕhajú.
     
    57:56
    Kováčik z prvej. Hostia už hrajú power-play.
     
    57:52
    Posunutá bránka hostí. Hra je prerušená.
     
    57:28
    Hruška na Podstaveka. Zatiaľ sa hostia iba ponúkajú prihrávkami.
     
    56:55
    Oddychový čas domácich.
     
    56:55
    Ján Tabaček (MAR) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    56:40
    Dírer dokázal vyhodiť puk. Domáci sa oslobodzujú.
     
    56:19
    Hruška od modrej. Bernát si musel pomôcť betónom.
     
    55:51
    Tabaček teraz kritizuje hlavného rozhodcu za predchádzajúci verdikt. Dlhší čas sa nehrá.
     
    55:51
    Jakub Burzík (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    55:44
    Markovič po prihrávke od Brezniaka vypálil na Hala. Ten jeho pokus vyrazil.
     
    55:08
    Zakázané uvoľnenie zo strany domáceho tímu. Vhadzovať sa bude pred Bernátom.
     
    54:52
    Hruška od modrej. Zastavený pokus.
     
    54:12
    Dvonč spoza Oravca. Ten sa ešte puku jemne dotkol hokejkou.
     
    53:27
    Topoľčany dali gól!
    Využitá presilová hra. Miloš Bystričan na začiatku akcie. Pokus Juraja Ďurča ešte brankár vyrazil, dorážka do prázdnej bránky v podaní MICHALA KLUKU už končí dnu.
     
    53:17
    Tabaček odstavil Podstaveka od puku. Domácim sa podarilo ho vyhodiť.
     
    53:01
    Rusinov druhý obetavý zákrok. Tentoraz inkasoval do slabín.
     
    52:48
    Dorážka Uhnáka. Rusina ešte predtým inkasoval prudkou strelou nad členok.
     
    52:12
    Marek Pacalaj (MAR) inkasuje dve minúty za krosček.
     
    51:20
    Martin dal gól!
    Matúš Rudzan spoza bránky na Tomáša Rusinu, ktorého strelu od modrej jemne tečoval JAKUB LANGHAMMER.
     
    50:52
    Hosťujúci kapitán teraz konzultuje vhadzovanie v obrannom pásme s rozhodcom. Hostia nie sú príliš spokojní s týmto verdiktom.
     
    50:12
    Themár zachytil rozohrávku Uhnáka. Skúšal poslať dopredu Pokrivčáka.
     
    49:36
    Brezniak a Poliaček v úniku. Takmer z toho bolo prekvapivé zakončenie v oslabení.
     
    49:12
    Kluka i Laššo číhajúci pred bránkou. Je to nebezpečné pre domácu bránku.
     
    48:33
    Bystričan od modrej. Laššo dorážal.
     
    48:16
    Ivan Brveník (MAR) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    48:16
    Po zrážke s Brveníkom zostáva ležať Hrudík. Bude sa vylučovať.
     
    48:03
    Zeliska zostal bez puku i bez hokejky. Domáci odchádzajú striedať.
     
    47:46
    Themár na dvakrát neuspel. Halo si pozíciu ustrážil.
     
    47:11
    Poliaček sa vydal na únik. Zakončoval skôr ako bol pri bránke.
     
    46:26
    Laššo sa už pozerá na Oravca. Okamžite sú títo dvaja v sebe.
     
    46:15
    Oravec vyhadzuje puk do stredného pásma po neúspešnom pokuse Kováčika. Hostia sa rýchlo vracajú späť.
     
    45:46
    Kováčik na Uhnáka, ktorý tesne minul bránku. Obrovský tlak hostí.
     
    45:06
    Podstavek triafa iba bočnú sieť. Bernát je bez hokejky.
     
    44:24
    Matúš Rudzan (MAR) inkasuje dve minúty za držanie protihráča.
     
    44:24
    Marek Pacalaj (MAR) inkasuje dve minúty za napadnutie.
     
    43:40
    Hrudík na Šťastného, ktorý mal na hokejke kontaktný gól. Hra sa teraz presúva do rohu klziska.
     
    43:01
    Pri pokuse Adriána Gergela domáci brankár zabrnkal fanúšikom na nervy keď opustil bránku. Hostia toho nevyužili.
     
    42:23
    Kluka zahákovaný domácim hráčom. Vylučovať sa nebude.
     
    41:50
    Dvonč opäť vyhadzuje puk. Hostia sa úspešne bránia.
     
    41:02
    Tabaček to skúsil počas dvojnásobnej presilovej hry. Král dokázal puk vyhodiť.
     
    40:24
    Dominik Laššo (TOP) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    40:11
    Bystričan nahadzoval puk pred bránku. Podstavek sa k nemu snažil dostať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhom dejstve sa domácim podarilo rýchlo skórovať. Majú tak bližšie k víťazstvu ako ich súper.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:49
    Tabaček vracal puk pred bránku. Pred Paulínym zasiahol Halo a jeho lapačka zatiaľ drží hostí v hre.
     
    39:11
    Milan Hruška (TOP) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    38:43
    Pred Pokrivčákom odpálil puk do bezpečia Hruška. Nemá ale vpredu spoluhráčov.
     
    38:10
    Dírer na Zelisku. Situáciu zozadu sledoval Pokrivčák.
     
    37:38
    Pokrivčák z prvej. Halo jeho pokus vytlačil.
     
    37:26
    Puk sa vracia na Rusinu. Ten ho posiela na Dírera, ktorý sa ocitá v postavení mimo hry.
     
    36:48
    Poliaček s Jurášekom sa postarali o rozruch pred hosťujúcou bránkou. Halo si musel pomôcť hokejkou.
     
    36:24
    Langhammer na Markoviča, ktorý skúšal zakončiť popod brankárove betóny. Tento pokus sa mu nezdaril.
     
    35:54
    Pacalaj nedokázal odpáliť puk pred Klenkom. Jeho pokus však brankár kryl.
     
    35:16
    Burzík čakal na prihrávku na modrej. Tá bola o niečo prudšia.
     
    34:40
    Dvonč dostal prihrávku k ľavému kruhu. Svoj únik ale nezakončil.
     
    33:56
    Uhnák dostal prihrávku na chrbát. Ťažko sa mu v tejto pozícii následne zakončovalo.
     
    33:19
    Zakázané uvoľnenie aj na strane domáceho tímu. Poliaček už márne stíhal puk.
     
    32:29
    Zakázané uvoľnenie na strane hostí. Postaral sa oň Král.
     
    32:15
    Zeliska páliaci spoza Ďurča. Tento pokus mu nevyšiel.
     
    31:32
    Poliačekova strela po prihrávke od Jurášeka vytlačená na sieť. Vhadzovať sa bude pred hosťujúcou bránkou.
     
    31:22
    Brezniak stiahnutý v súboji. Vylučovať sa nebude.
     
    30:50
    Kováčik teraz horlivo diskutuje s rozhodcami o postavení mimo hry. Nič mu to ale nepomohlo a vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    29:57
    Pacalaj na Markoviča, ktorý sa ocitol v postavení mimo hry. Hostia získavajú pásmo.
     
    29:24
    Král pred Brveníkom. Hostia sa stihli vrátiť a situáciu s prehľadom vyriešiť.
     
    28:56
    Pokrivčák zachytil rozohrávku súpera. Skúsil následne potiahnuť akciu, Hruška ho tlačí do rohu klziska.
     
    28:20
    Klenko ešte dokázal získať na pravej strane puk. Strela prišla z ostrého uhla.
     
    27:58
    Zakázané uvoľnenie na strane hostí. Vhadzovanie pred brankárom Halom.
     
    27:21
    Grmanova pekne umiestnená strela. Bernát bol pozorný.
     
    26:48
    Dírerov pokus o vyhodenie puku. Zatiaľ sa domácim táto snaha nedarí.
     
    26:17
    Lašša štartujúci proti Paulínymu. Ten mu nedovolil prejsť stredným pásmom.
     
    25:31
    Ján Tabaček (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    24:55
    Rudzan nabíjal Tabačekovi. Ten netrafil bránku.
     
    24:14
    Dávid Gergel z otočky. Bernát musel hru prerušiť.
     
    23:31
    Barto vracajúci sa z trestnej lavice mohol ísť do úniku. Halo zabránil gólu.
     
    22:54
    Rudzan odpálil puk do bezpečia. Domáci hru v oslabení zvládajú.
     
    22:18
    Brveník v úniku. Takmer sa mu podarilo streliť gól v oslabení.
     
    21:54
    Laššo mohol profitovať z prihrávky Kluku. Bernát sa musel poriadne roztiahnuť aby zabránil gólu.
     
    21:27
    Martin Barto (MAR) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    20:32
    Martin dal gól!
    Andrej Jurášek vybojoval pred bránkou buly. Následne FRANTIŠEK POLIAČEK trafil ponad brankárove rameno.
     
    20:21
    Langhammer s Rudzanom sa postarali o rozruch v úvode tretiny. Vhadovanie sa zopakuje.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine sa dokázali presadiť iba domáci hráči, ktorí zásluhou Tabačeka vedú 1:0. Topoľčany mali v tejto časti hry prevahu, Martin bol však vďaka presilovej hre efektívnejší.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:44
    V dobrom postavení sa ocitol Král. Prihrávka medzi kruhy ale prišla pomerne neskoro.
     
    18:56
    Brezniak zachytil rozohrávku. Okamžite prihral v blízkosti bránkoviska stojacemu Poliačekovi, ktorý bol blízko ku gólu.
     
    18:04
    Martin dal gól!
    Využitá presilová hra. Jaroslav Markovič ešte v pásme neuspel, cez Mareka Pacalaja sa ale puk vrátil k JÁNOVI TABAČEKOVI, ktorý prestrelil všetkých aj s brankárom.
     
    17:15
    Kristián Grman (TOP) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    16:52
    Domáci získali útočné pásmo. Brveník triafa Durana.
     
    16:06
    Ďalšie zakázané uvoľnenie na strane Topoľčian. Tentoraz sa oň postaral Halo, ktorý hľadal vpredu Grmana.
     
    15:29
    Bečka si trúfol na dvoch brániacich hráčov. Napokon ho zastavuje Dírer.
     
    14:56
    Pacalaj sa vracia po odrazený puk. Je však z toho zakázané uvoľnenie na strane hostí.
     
    14:24
    Dvonč v súboji s Rusinom. Puk sa dostáva do stredného pásma.
     
    13:43
    Laššo z prvej. Ďalší pokus smerujúci na domácu bránku.
     
    13:15
    Podstavek na Kluku. Výmena strán v podaní hosťujúceho tímu a zakončenie druhého menovaného.
     
    12:32
    S Grmanom si zahrali aj domáci obrancovia. Bol z toho takmer vlastný gól.
     
    11:55
    Burzík prudkou strelou od modrej len pohladil lapačku brankára. Ten s týmto pokusom nemal najmenší problém.
     
    11:27
    Pekarčík tečoval puk na strešnú konštrukciu. Následne sa tento vrátil späť do hry.
     
    10:53
    Rusina pritlačil Kluku na mantinel. Ukázal sa tam ešte Uhnák, ktorému ale puk po jeho získaní odskočil do rohu.
     
    10:17
    Markovič sa musel vrátiť dozadu. Momentálne všetci martinskí hráči bránia.
     
    09:33
    Duran na Šťastného. Máme tu okamžité zakončenie.
     
    08:49
    Domáci hráči len poslali puk do útočného pásma. Je to z ich strany zatiaľ veľmi slabý výkon smerom dopredu.
     
    08:19
    Šťastného pokus vedľa rohu bránky. Domáci stále nemajú puk vo svojej moci.
     
    07:44
    Uhnák na Pekarčíka. Themár sa stihol včas vrátiť a vytlačiť ho do rohu.
     
    06:57
    Poliaček na ľavej strane. Prichádza k nemu Jurášek.
     
    06:23
    Markovič z prvej. Domácim sa po dlhšej prestávke podarilo vyslať strelu na bránku.
     
    05:46
    Jurášek sa nedokázal uvoľniť. Zastavený bol ešte na útočnej modrej.
     
    05:06
    Kluka za domácou bránkou. Našiel Kováčika, ktorý vracia puk Hrudíkovi.
     
    04:35
    Pacalaj teraz nedokázal vyhodiť puk. Domáci sú zvieraní hosťujúcimi hráčmi.
     
    04:14
    Podstavek na kolenách. Podarilo sa mu ešte nájsť Tábiho, ktorý netrafil odkrytú bránku.
     
    03:54
    Burzík sa ocitol v postavení mimo hry. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    03:13
    Pred Bečkom zasiahol Themár. Domáca obrana zatiaľ pozorná.
     
    02:37
    Pekarčík vyskúšal pozornosť Bernáta. Ten si takisto pripísal zákrok.
     
    02:14
    Halo si pripisuje zákrok číslo dva po druhej strele Dírera. Tentoraz sa domáci strelec pokúsil puk nadvihnúť.
     
    01:45
    Pokrivčák nabíjal Dírerovi, ktorý sa pokúsil o strelu. Máme tu prerušenú hru.
     
    01:02
    Dvončova nastreľovaná prihrávka na Kluku. Pacalaj ju dokázal zblokovať.
     
    00:34
    Laššo po zrážke s Tabačekom zostal ležať na ploche. Drží sa za zápästie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Martin: Bernát (Cabaník) – Tabaček, Themár – Pacalaj, Burzík – Rusina, Oravec – Rechtorík, Lednický – Markovič, Langhammer, Rudzan – Poliaček, Jurášek, Brezniak – Zeliska, Dírer, Pokrivčák – Paulíny, Barto, Brveník

    HC Topoľčany: Halo (Komžík) – Hrudík, Kováčik – Král, Ďurčo – Bystričan, Hruška – Grman, Duran – Kluka, Laššo, Podstavek – Tábi, Uhnák, Dvonč – Pekarčík, Klenko, Bečka – Gergel A., Šťastný, Gergel D.

    Rozhodca: Vido – Ševčík, Hanko, Kramár (video).
     
    Martin si v predchádzajúcom kole poradil doma s Dubnicou nad Váhom hladko 6:2 a po úvodnej štvrtine základnej časti sa jeho hráči nachádzajú na druhom mieste s trojbodovou stratou na lídra z Michaloviec. V tomto poslednom stretnutí sa za domácim presadili Dírer, Langhammer, Zeliska, Poliaček, Barto a Brezniak.

    Topoľčany sa v stredu natrápili na ľade Považskej Bystrice nad ktorou zvíťazili 2:3 po predĺžení a momentálne sú na piatej priečke s päťbodovou stratou na Martin. Na ľade súpera sa presadili postupne Laššo, Bečka a v predĺžení Kováčik.

    Obaja dnešní súperi už majú úvodné meranie síl v tejto sezóne za sebou. V zápase prvého kola zvíťazil Martin na ľade Topoľčian 1:2. Po góloch Rechtoríka a Markoviča viedli hostia 0:2, za domácich korigoval skóre Šťastný.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 19. Tabaček (Pacalaj, Markovič), 21. Poliaček (Jurášek), 52. Langhammer (Rusina, Rudzan), 59. Tabaček (Pokrivčák, Dírer) – 54. Kluka (Ďurčo, Bystričan)


    HK VITAR Martin: Bernát (Cabaník) – Tabaček, Themár – Pacalaj, Burzík – Rusina, Oravec – Rechtorík, Lednický – Markovič, Langhammer, Rudzan – Poliaček, Jurášek, Brezniak – Zeliska, Dírer, Pokrivčák – Paulíny, Barto, Brveník
    HC Topoľčany: Halo (Komžík) – Hrudík, Kováčik – Král, Ďurčo – Bystričan, Hruška – Grman, Duran – Kluka, Laššo, Podstavek – Tábi, Uhnák, Dvonč – Pekarčík, Klenko, Bečka – Gergel A., Šťastný, Gergel D.

    Rozhodčí: Vido – Ševčík, Hanko, Kramár (video)

    Diváci: 1158
    bahis siteleri