Olomouc – Zlín 1:1 (kon.) | Příbram – Jablonec 0:6 (kon.) | Ostrava – Karviná 1:1 (kon.)
Slovácko – Teplice 0:2 (kon.)
konec
FK Příbram
0:6 (0:2)
FK Jablonec
Sobota 20.10.2018, 17:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Jeden z fanoušků Příbrami má obrovský smysl pro humor, když z hlediště zakřičel: „Vyrovnat!“
     
    84
    David Lischka zatáhl za záchranou brzdu a dopustil se útočného faulu, za který viděl žlutou kartu. I kdyby byl ovšem vyloučen, Příbrami už by dnes nepomohl ani zázrak.
     
    79
    Tomáš Holeš si na střelu netroufl a na pravé straně šestnáctky uvolnil Lukáše Masopusta, který z ostrého úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, Milan Švenger ale míč mířící ke vzdálenější levé tyči skvěle vyrazil! Diváci Příbrami odchází.
     
    77
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází Vojtěch Kubista.
    73. Jakub POVAŽANEC - 0:6
     
    73
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Záložník JAKUB POVAŽANEC napřáhl ze střední vzdálenosti ze standardní situace k parádní střele, která se ve vzdálenějším levém horním rohu brány ještě na cestě do sítě odrazila od břevna! Jablonec netěží rudu, ale góly – 6:0!
    68. Michal TRÁVNÍK - 0:5
     
    68
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Střídající Davis Ikaunieks připravil parádní pozici pro MICHALA TRÁVNÍKA, který si v pokutovém území po jeho přihrávce zleva zpracoval míč a poté kolem vybíhajícího Milana Švengera zamířil ke vzdálenější levé tyči! Máme zde hattrick! Příbram na kolenou. Asistence: Davis Ikaunieks
     
    68
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Rafael Acosta.
     
    66
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Davis Ikaunieks.
    65. Michal TRÁVNÍK - 0:4
     
    65
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tomáš Holeš byl faulován v pokutovém území Rudolfem Skácelem a MICHAL TRÁVNÍK následnou penaltu bezpečně proměnil, když ze značky pokutového kopu zavěsil míč jistě pod břevno! Jablonec vede Na Litavce už 4:0.
     
    64
    Tomáš Holeš na pravé straně šestnáctky zpracoval další parádní kolmý pas za obranu z poloviny hřiště a předvedl parádní zasekávačku, po které ho sestřelil Rudolf Skácel! Penalta!
     
    62
    Obránce Tomáš Holeš si naběhl na pravé straně pokutového území na parádní kolmý pas za obranu a po rychlém zpracování vysokého míče se snažil přízemní střelou zamířit ke vzdálenější levé tyči, jenže Milan Švenger proti němu vyběhl a pravou rukou míč vpádu zastavil! Málem 4:0.
     
    62
    Lukáš Masopust si naběhl uprostřed šestnáctky na krásný centr z levé strany pokutového území a pohotově se pokusil vypálit z voleje, míč ale trefil záda obránce Příbrami!
     
    58
    Další obrovská šance Jablonce! Lukáš Masopust na pravé straně šestnáctky poslal míč krásně pod sebe a z blízkosti mohl skórovat Jan Chramosta, jenže po zemi minul pravou tyč!
     
    56
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ruslan Mingazov, přichází Emmanuel Antwi.
     
    56
    Michal Trávník před pár okamžiky nedokázal využít parádního přízemního centru z pravé strany šestnáctky, když se po zpracování míče na značce penalty nedostal do zakončení, a poté sáhl k taktickému faulu, za který viděl žlutou kartu.
    51. Michal TRÁVNÍK - 0:3
     
    51
    Jablonec právě vstřelil branku!
    MICHAL TRÁVNÍK si podobně jako před pár okamžiky Lukáš Masopust srovnal míč po parádním pasu od Jakuba Považence na střelu a ranou zpoza šestnáctky vymetl bližší pravý horní roh brány – 0:3! Asistence: Jakub Považenec.
    49. Masopust tentokrát sám zkoušel překvapit gólmana Švengera
     
    49
    Lukáš Masopust si po zpětné diagonální přihrávce Jana Chramosty z levé strany šestnáctky srovnal míč na levačku a na ose hřiště napřáhl ke střele, která minula vzdálenější levý horní roh příbramské brány!
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Radek Voltr.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Petr Průcha, přichází Petr Pejša.
    45. Jan CHRAMOSTA - 0:2
     
    45
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Michal Trávník na pravé straně hřiště rozehrál standardní situaci a na jeho fantastický centr si na přední tyči naběhl JAN CHRAMOSTA, který ve výskoku hlavou vymetl bližší pravý horní roh brány! Jablonec 2:0. Asistence: Michal Trávník.
     
    42
    Jan Rezek se málem řítil sám na bránu, jenže na kolmou přihrávku nedosáhl a jako první byl u míče Vlastimil Hrubý, který vyběhl až za hranici šestnáctky, aby míč odkopl!
    36. Jakub POVAŽANEC - 0:1
     
    36
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Lukáš Masopust na pravé straně šestnáctky povodil několik hráčů Příbrami a poté poslal před bránu zpětnou přihrávku, na kterou si naběhl JAKUB POVAŽANEC a z blízkosti skóroval do prázdné brány! Asistence: Lukáš Masopust.
     
    19
    Příbram měla na konci osmnácté minuty obrovskou šanci, když si na vzdálenější pravé tyči nabíhal na krásnou přihrávku z levé strany šestnáctky od Ruslana Mingazova maratonec Filip Hlúpik, jenže míč vůbec netrefil! Do zakončení se za ním nedostal ani Antonín Fantiš, a tak následoval odkop od brány.

     
    18
    Zajímavost dnešního utkání. Milan Švenger, Martin Nový, Ruslan Mingazov a Antonín Fantiš během své kariéry působili v dresu Jablonce. Dnes hrají v Příbrami.
     
    3
    Lukáš Masopust si naběhl na pravé straně hřiště na krásný oblouček za obranu a po jeho následném přízemním centru z ostrého úhlu na přední tyči zakončoval těsně mimo Tomáš Holeš!

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 36. Považanec (Masopust), 45. Chramosta (Trávník), 51. Trávník (Považanec), 65. Trávník (pen.), 68. Trávník (D. Ikaunieks), 73. Považanec

    Karty:   56. Trávník (JAB), 84. Lischka (JAB)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 0:6.
    FK Příbram: Švenger – Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel (C) – Hlúpik, Květ, Průcha (46. Pejša), Jan Rezek – Mingazov (56. Antwi), Fantiš (46. Voltr).
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Kilián, Pejša, Kodr, Soldát, Voltr.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Trávník, Hübschman (C) (77. V. Kubista), Považanec – Masopust, Chramosta (66. D. Ikaunieks), Jovović (68. R. Acosta).
    Náhradníci: Hanuš – D. Ikaunieks, R. Acosta, Sobol, Janković, Břečka, V. Kubista.

    Rozhodčí: Petr Ardeleánu. Asistenti: Jakub Hrabovský, Lucie Ratajová. Čtvrtý rozhodčí: Jan Váňa
    bahis siteleri