Real Madrid – Levante 1:2 (kon.) | Valencia – Leganés 1:1 (kon.) | Villarreal – Atlético 1:1 (kon.)
Barcelona – Sevilla 4:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:2 (2:0)
Sevilla FC
Sobota 20.10.2018, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Luis MURIEL - 4:2
     
    90+1
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka pokračuje, dnes se rozhodně nenudíme. Ben Yedder našel chytrou přihrávkou na levé straně LUISE MURIELA, a ten se trefil fantasticky přesně k tyči. Ani ter Stegen tentokrát zasáhnout nedokázal. Ale tento gól už nejspíš nic nebude znamenat. Asistence: Wissam Ben Yedder.
    88. Ivan RAKITIĆ - 4:1
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, tři body dnes zůstanou v Barceloně. Míč se odrazil po zablokované střele Dembélého na pravou stranu k IVANU RAKITIĆOVI, a ten se nádhernou střelou z voleje k protější tyči prosadil. Vaclíkovi nechybělo moc, ale nakonec se natahoval marně. Bez asistence.
    79. Pablo SARABIA - 3:1
     
    79
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hosté snižují, tak že by byl závěr utkání ještě dramatický? Z dálky se rozhod po přistrčení od Banegyl k technické střele PABLO SARABIA, trefil Clémanta Lengleta a od něj míč doputoval pod břevno branky ter Stegena. Sevilla prohrává už jen 1:3. Asistence: Éver Banega.
    63. Luis SUÁREZ - 3:0
     
    63
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil LUIS SUÁREZ a bezpečně pokutový kop proměnil. Ze svého pohledu si vybral střelu k levé tyči, kdežto Vaclík skákal na opačnou stranu.
    13. Lionel MESSI - 2:0
     
    13
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona řádí dál a už se dostává do vedení 2:0! Domácí se prosadili po rychlém brejku. LIONEL MESSI dostal míč na pravou stranu do běhu, navezl si míč na svou silnější levou nohu a pak překonal Vaclíka chladnokrevně střelou k protější tyči. Asistence: Luis Suárez.
    2. Philippe COUTINHO - 1:0
     
    2
    Barcelona právě vstřelila branku!
    To je začátek v podání Barcelony! Katalánský velkoklub jde už po dvou minutích do vedení. Messi našel krásným pasem PHILIPPEHO COUTINHA, který se pohyboval na hraně ofsajdu a brazilský záložník se trefil přesně do šibenice. Vaclík neměl šanci. Asistence: Lionel Messi.

    Petr Sumbal

    Branky: 2. Coutinho (Messi), 13. Messi (L. Suárez), 63. L. Suárez (pen.), 88. Rakitić – 79. Sarabia (Banega), 90+1. Muriel (Ben Yedder)

    Karty:   62. Vaclík (SEV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 9:8. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:16.
    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Arthur (67. Roberto), Busquets, Rakitić – Messi (C) (26. O. Dembèlé), L. Suárez (81. Munir), Coutinho.
    Náhradníci: Cillessen – O. Dembèlé, Rafinha, Munir, Roberto, Arturo Vidal, Brandáriz.

    Sevilla FC: Vaclík – Kjaer (55. Mercado), Carriço, Sergi Gómez, Navas (C), Banega – Sarabia, F. Vázquez (69. Roque), Arana – André Silva (79. Muriel), Ben Yedder.
    Náhradníci: Roque, Nolito, Aleix Vidal, Muriel, Promes, Mercado.

    Rozhodčí: Munuera – Fernández, Font

    Diváci: 88 712
    bahis siteleri