Real Madrid – Levante 1:2 (kon.) | Valencia – Leganés 1:1 (kon.) | Villarreal – Atlético 1:1 (kon.)
Barcelona – Sevilla 4:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 20.10.2018, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítám všechny fanoušky španělského fotbalu u Primera Division, která má na programu deváté kolo. V tomto utkání se představí Villarreal CF a Atlético Madrid.
     
    ATLÉTICO MADRID

    Hostující celek najdeme po osmi odehraných zápasech na třetím místě tabulky, když získal patnáct bodů a je pouhý bod za vedoucí Sevillou s Tomášem Vaclíkem v brance. Atlético je aktuálně lepším postaveným mužstvem z Madridu, vždyť Real je až čtvrtý. V posledních pěti duelech Atlético ovládlo tři utkání a dvě skončila nerozhodně. Hostující tým se v celé soutěži prezentuje nejlepší obranou, když inkasoval pouhé čtyři góly. Nejlepším střelcem klubu jsou Antoine Griezmann, Angel Correa a Thomas Lemar. Všichni se prosadili dvakrát.

    Atlético – Betis 1:0
    Real – Atlético 0:0
    Atlético – Huesca 3:0
     
    VILLARREAL CF

    Villarreal měl být černým koněm soutěže, ale tuto pozici zatím vůbec nepotvrzuje. Žlutá ponorka má zatím záchranářské starosti, vždyť ji v tabulce najdeme s osmi body až na šestnácté místě. Domácí celek má velké potíže se střílením branek, dal jich pouze šest. To je společně s Valencií a Getafe nejméně v celé soutěži. Villarreal v posledních dvou utkáních podlehl soupeřům, a tak následoval propad. Nejlepším střelcem klubu je Karl Toko Ekambi, jenž se radoval ze vstřeleného gólu dvakrát.

    Espanyol – Villarreal 3:1
    Villarreal – Valladolid 0:1
    Bilbao – Villarreal 0:3
     
    Vzájemné zápasy:

    Ve vzájemných utkáních v loňské sezóně byli úspěšnější hráči Villarrealu, kteří získali čtyři body, když v domácím prostředí zvítězili a v Madridu uhráli remízu. Poslední vítězství Atlética se datuje v dubnu roku 2015, kdy zvítězilo na půdě soupeře 1:0.

    Villarreal – Atlético 2:1
    Atlético – Villarreal 1:1
    Atlético – Villarreal 0:1
    Villarreal – Atlético 3:0
    Atlético – Villarreal 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Álvaro González, Ra. Funes Mori, J. Costa – Trigueros, Iturra – Cazorla, Fornals, Pedraza – G. Moreno.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, Bacca, Toko Ekambi, Cáseres, Layún, Raba.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Lucas Hernández, Luís – Koke (C), Partey, Rodri, Saúl Ñíguez – Griezmann, N. Kalinić.
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Garcés, Godín, Lemar, Vitolo.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Javier Aguilar, Francisco Martín.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hostující celek kombinuje na vlastní polovině hrací plochy, ale kombinace dlouho netrvala. Míč získal Jaume Costa, jehož centr z levé strany byl zastaven.
     
    3
    Villarreal do dnešního utkání nastoupil v tradičních žlutých dresech, naopak Atlético Madrid zvolilo modrou barvu. Vraťme se na zelený pažit, kde jsou opět u míče hosté.
     
    5
    Filipe Luís se chtěl rozběhnout podél lajny, ale do cesty se mu postavil bránící hráč. Následně Koke vybojoval rohový kop z levé strany hrací plochy.
     
    6
    Míč do hry poslal Antoine Griezmann, který na zadní tyči našel spoluhráče. Ovšem jeho hlavička zamířila jen nad branku. Bude se odkopávat jen od domácí brány.
     
    8
    Atlético je zatím více na balonu, ale do větších příležitostí se nedostává, ovšem utkání je stále na svém začátku. Nyní žlutá ponorka kombinuje a snaží se najít cestu k brance.
     
    9
    Z pravé strany poslal přízemní pas do šestnáctky Mario Gaspar, ale našel jen soupeře. Tomu se odkop nepovedl, a tak bude žlutá ponorka rozehrávat rohový kop. Jenže centr od praporku zamířil na brankáře, ještě předtím je pískán útočný faul.
     
    11
    Atlético je opět u míče, ale začíná od úplného začátku. Jenže domácí míč získali a opět předvádí postupný útok.
     
    12
    Filipe Luís se snažil přihrát do vápna, ale jeho pas zastavil bránící hráč. Ovšem hosté budou vhazovat a uvidíme, co vymyslí.
     
    13
    Další rohový kop Villarrealu mířil na malé vápna, ale po odkopu budou hráči ve žlutém dál útočit. Mario Gaspar přihrával před branku, kam si nabíhal spoluhráč, ale balon nezasáhl. Další pokus zastavil bránící hráč, a tak je stav stále bezbrankový.
     
    15
    Villarreal opět kombinuje na vlastní polovině, ale Atlético napadá hodně vysoko, a tak donutilo soupeře k odkopu. Jsou to opět hosté, kteří drží míč.
     
    16
    Filipe Luís je na levé straně hodně aktivní a dostal se k dalšímu centru. Jeden z domácích si šestnáctce nastřelil ruku a kontroluje se video.
     
    17
    Jenže i podle videa je vše správně, a tak následuje roh. Míč do šestnáctky poslal opět Antoine Griezmann, ale tentokrát nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    18
    Hosté rozehráli na levé straně kombinaci na jeden dotek, ovšem Antoine Griezmann se se spoluhráči nepochopil. Uvidíme tak jen odkop od brány.
     
    20
    Dvacet minut je minulostí a branku jsme stále neviděli. Villarreal byl k ní blíže, ale šanci nevyužil. Naopak Atlético je více u balonu a na polovině soupeře.
     
    21
    Přihrávku na pravou stranu pokutového území dostal Santi Cazorla, který okamžitě střílel, ale trefil pouze hráče před s sebou. Nyní je na tahu hostující celek, který nikam nespěchá.
     
    23
    Akci Madridu zastavil Santi Cazorla a právě u něho začíná další útok domácích. Ti se snadno dostali k šestnáctce, ale centr zleva nebyl úspěšný.
     
    23
    Další rohový kop Villarrealu mířil na hranici šestnáctky, kde byl připravený Antoine Griezmann. Atlético o míč přišlo, ale po chvíli ho zase získalo zpátky.
     
    24
    Koke přenesl hru na pravou stranu, odkud přišel centr na zadní tyč. V tomto prostoru byl Mario Gaspar, který nevěděl, co se děje za ním, a tak míč poslal na další rohový kop.
     
    25
    Antoine Griezmann rozehrál centr od praporku na první tyč, odkud zakončení nepřišlo. Ovšem Atlético bylo i nadále u balonu a do vápna se s ním dostal Nikola Kalinić. Jeho střela byla sražená na další roh.
     
    26
    Atlético opět rozehrálo roh na první tyč, kde byl míč přizvednutý. O zbytek práce se postaral Sergio Asenjo, jenž balon vyboxoval mimo pokutové území.
     
    27
    Za šestnáctkou se uvolnil Antoine Griezmann, který okamžitě vystřelil. Jeho pokus letěl dlouho a navíc šel jen nad břevno. Přesto Francouz schoval obličej do dlaní.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Juanfran (Atlético Madrid), který ve středovém kruhu stáhl soupeře k zemi. Je tak prvním potrestaným hráčem tohoto zápasu.
     
    29
    Krásný centr vyslal z levé strany Filipe Luís, jehož pas našel hlavu Saúla Ñígueze. Jeho hlavička mířila do levé části branky, ale Sergio Asenjo zakročil.
    29. Saúl Ñíguez (ATM)
     
    31
    Žlutou kartu dostává Manuel Iturra (Villarreal CF), jenž došlápl na kotník soupeře.
     
    33
    Tak to byla nádherná akce domácích! Na levé straně se rozeběhl Santi Cazorla, jenž dal míč do druhé vlny. Tam se za šestnáctkou nacházel Pablo Fornals, který v dobré příležitosti branku netrefil.
    33. Pablo Fornals (VLR)
     
    35
    Další střela Villarrealu z levé strany šestnáctky byla zablokována, přesto musel Jan Oblak zasáhnout. Ovšem z následného rohového kopu žlutá ponorka nic nevytěžila.
     
    36
    Střel v utkání přibývá a to je pro nestranné fanoušky jen dobře. Pokus z dvaceti metrů zlikvidoval Sergio Asenjo, jenž tentokrát moc práce neměl.
     
    38
    Aktivní Pablo Fornals pálí z každé pozice. Tentokrát jeho pokusu z zpoza šestnáctky chyběla přesnost, a tak Jan Oblak jen sledoval, jak míč letí nad jeho bránu.
     
    39
    Villarreal je u balonu a kombinuje na vlastní polovině. Jenže Atlético vytahuje napadání opět hodně vysoko. S tím má žlutá ponorka velké potíže.
     
    41
    Gerard Moreno dlouho motal hlavu soupeřům a po přihrávce od spoluhráče okamžitě střílel. Jeho pokus byl sražený vedle pravé tyče hostující brány.
     
    42
    Atlético mohlo jít do protiútoku, ale Griezmannův pas byl zastavený. Hosté se po vhazování dostali na polovinu soupeře, ale před rohovým praporkem si dal tělo před soupeře Mario Gaspar.
     
    44
    První pětačtyřicetiminutovka je u konce a na branku stále čekáme. Nyní se hraje na polovině hostujícího celku, kde se po kombinaci dostal k centru Mario Gaspar. Ale ani tentokrát obranu soupeře nepřekonal.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Álvaro González (Villarreal CF), který podrazil rozběhnutého Antoinea Griezmanna.
     
    45+1
    Antoine Griezmann rozehrál rohový kop na první tyč, kde vládla žlutá obrana. Největší hvězda s druhým rohem dlouho otálela, až hlavní rozhodčí ukončil poločas.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločasu se hra hodně přelévala ze strany na stranu, ale úvodní branku jsme neviděli. Nebezpečnější byli určitě domácí hráči, kteří si vypracovali tři nadějné akce, ale Jan Oblak a jeho obránci si vždy poradili. Naopak Atlético bylo více u balonu, ale na dobře fungující obranu si nepřišlo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Nikola Kalinić, přichází Ángel Correa.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Rodri, přichází Thomas Lemar.
     
    47
    Villarreal zastavil útok soupeře a sám se vydává kombinačně na jeho polovinu. Ovšem útok je zastavený přihrávkou dozadu.
     
    48
    Domácí celek se pokusil zrychlit hru přihrávkou z jedné do levé strany. Ta byla ale zastavená, jenže Villarreal míč získal zpět. Následnou přihrávku se pokusil na zeleném pažitu ještě zastavit Santi Cazorla, ale nepodařilo se mu to.
     
    50
    Pablo Fornals vystřelil zpoza vápna a míč trefil ruku soupeře. Villarreal se dožadoval pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí ukazuje, že se bude pokračovat ve hře.
     
    51
    Atlético bude rozehrávat standardní situaci z pravé strany hrací plochy.
     
    51
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Antoine Griezmann rozehrál standardní situaci a jeho centr přizvedl Ramiro Funes Mori. Od domácího hráče zamířil míč do břevna a k následné dorážce se dostal FILIPE LUÍS. Jeho hlavička zamířila do levé části branky, a tak se skóre poprvé mění.
    51. Filipe LUÍS - 0:1
     
    53
    Villarreal vybojoval další rohový kop, který úspěch neslavil. Ovšem žlutá ponorka zůstává u míče a kombinuje na polovině soupeře.
     
    55
    Domácí tým kombinoval na pravé straně, ale k centru se neodhodlal. Atlético se přemohlo jen k odkopu, a tak se bude znovu jen bránit.
     
    57
    Po delší době sledujeme Madridské na polovině soupeře, ale opět to nemělo dlouhé trvání. Žlutá ponorka bude opět kombinací hledat recept na obran hostů.
     
    59
    Hostující trenér je uklidňován hlavním rozhodčím, protože jeho výlevy nebyly na místě. Poté se k centru dostal Koke, ale pro jeho centr si došel Sergio Asenjo.
     
    60
    Atlético je opět u balonu a kombinuje na polovině soupeře. Thomas Lemar si narazil míč se spoluhráčem, ale poté si ho ukopl mimo hrací plochu.
     
    61
    Jaume Costa ostře dohrál skluzem Ángela Correu. Hlavní rozhodčí tentokrát trestat nebude. Domácí hráč se ihned pochopitelně soupeři omluvil.
     
    63
    Žlutá ponorka získaný míč rychle ztratila. Duel se v posledních minutách odehrává kolem středového kruhu. To vyhovuje zcela určitě hostujícímu celku.
     
    64
    S kombinací je tu opět Villarreal, který se snažil otočit hru na pravou stanu, což se podařilo. Následně vypálil Santi Cazorla, ale prostor tří tyči netrefil.
     
    65
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manuel Iturra, přichází Carlos Bacca.
     
    65
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Carlos Bacca okamžitě po střídání vytvořil tuto akci. Jeho přihrávka zamířila na Jaumea Costu, který trefil Alfonsa Pedrazu. Od něho se míč odrazil před MARIA GASPARA. Domácí kapitán šajtlí uklidil balon do levého spodního rohu branky.
    65. Mario GASPAR - 1:1
     
    68
    Je znovu vyrovnáno, což se líbí hlavně domácí příznivcům. Bylo jasné, že Atlético to nebude mít lehké. Atlético mohl poslat znovu do vedení Filipe Luís, který bránu přestřelil.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Alfonso Pedraza (Villarreal CF).
     
    70
    Atlético vyslalo další pokus zpoza šestnáctky, který byl zastaven. Následně šla žlutá ponorka do protiútoku, ovšem Carlose Baccu zradilo zpracování.
     
    72
    Villarreal je dobré dvě minuty u balonu a kombinuje na polovině soupeře. Jenže Atlético se velmi dobře přesouvá a domácí do šestnáctky nepouští.
     
    73
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Karl Toko Ekambi.
     
    74
    Carlos Bacca dostal přihrávku do šestnáctky, ale pod nohy mu vletěl Jan Oblak, který v souboji jeden na jednoho zastavil šanci soupeře. Následně byl vyslán další pokus zpoza šestnáctky, ale hostující brankář je famózní.
     
    75
    A opět Carlos Bacca šel sám na brankáře, ale Jan Oblak jeho kličku doprava vystihl a míč mu vyrazil. následně střílel hodně nepřesně Gerard Moreno.
    75. Carlos Bacca (VLR)
     
    77
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Karl Toko Ekambi.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Filipe Luís, přichází Diego Godín.
     
    79
    Po nepřehledné situaci skončil s bolestivou grimasou na zeleném pažitu Santi Cazorla. Tak domácí hráč byl dohrán neúmyslně Juanfranem. Žlutá ponorka bude rozehrávat jen rohový kop.
     
    80
    Emoce pracují dál! Centr od rohového praporku zamířil na ruku bránícího hráče. hlavní rozhodčí ukazuje, pokračujte ve hře – nic to nebylo.
     
    82
    Atlético Madrid se po delší době podívalo na polovinu soupeře, kde kombinuje na pravé straně. Ovšem centr Juanfrana byl zablokovaný a následují Thomase Parteye byl zase nepřesný a dlouhý.
     
    83
    Santi Cazorla si vysloužil potlesk za to, jak podržel míč a ještě ho rozehrál. Nakonec z toho byla zajímavá akce, ale před brankou nedosáhl na míč jeden z domácích.
     
    84
    Na rohový kop z pravé strany si naskočil Álvaro González, který sice odhlavičkoval, ale pomohl si přitom rukama. Atlético bude moci uklidnit hru.
     
    85
    Antoine Griezmann je ve druhém poločasu neviditelný, madridský tým k němu nedostane téměř žádný míč. I to naznačuje, že Villarreal je v utkání lepším týmem.
     
    87
    Santiago Cáseres se snažil zrychlit hru, ale míč pouze odevzdal. Domácí trenér se za toto počínání na svého svěřence hodně zlobí.
     
    88
    Jaume Costa přeběhl s míčem u nohy celé hřiště a následně ho posunul doleva. Karl Toko Ekambi se k centru neměl, a tak ho přenechal na Manua Triguerose. Jeho pas našel spoluhráče, ale hlavičku chytá brankář Jan Oblak.
     
    90
    Emoce pracují hlavní sudí musí spěchat mezi střídačky. Z té domácí někoho vykázal, ale hlavní trenér to určitě není. No nic, pokračujeme ve hře.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90+2
    Na levé straně šestnáctky si faulem pomohl Álvaro González. Atlético bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice. Podaří se hostům rozhodnout?
     
    90+3
    K rozehrání standardní situace se postavil Antoine Griezmann, který posunul míč jen na Santiaga Cáseresa. Jeho bombu na roh srazil bránící hráč. Z následného rohového kopu se nic zásadního nestalo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí remízou, ale za druhý poločas by si Villarreal zasloužil vyhrát. Domácí tým sice prohrával, ale poté přišel Carlos Bacca, díky němuž žlutá ponorka vyrovnala. Střídající Bacca se poté dvakrát sám na Jan Oblaka, na kterého nevyzrál. Atlético se ve druhém poločase spíše bránilo, a tak se do hry nedostával Francouz Antoine Griezmann. Dnes může být hostující celek za bod hodně rád.
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosů. (20:21:30)

    Michal Luxa

    Branky: 65. M. Gaspar (J. Costa) – 51. Luís

    Karty:   31. Iturra (VLR), 44. Álvaro González (VLR), 69. Pedraza (VLR) – 28. Juanfran (ATM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:9.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Álvaro González, Ra. Funes Mori, J. Costa – Trigueros, Iturra (65. Bacca, 77. Toko Ekambi) – Cazorla, Fornals, Pedraza (73. Cáseres) – G. Moreno.
    Náhradníci: Andrés Fernández – Bonera, Bacca, Toko Ekambi, Cáseres, Layún, Raba.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, J. Giménez, Lucas Hernández, Luís (77. Godín) – Koke (C), Partey, Rodri (46. Lemar), Saúl Ñíguez – Griezmann, N. Kalinić (46. Á. Correa).
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Garcés, Godín, Lemar, Vitolo.

    Rozhodčí: Javier Estrada – Javier Aguilar, Francisco Martín
    bahis siteleri