Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 4:2 (kon.)
Košice – Miskolc 4:2 (kon.) | Detva – Zvolen 2:5 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
Neděle 21.10.2018, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Košice vstřelily branku!
    Nagy poslal na zteč PETRA KAFKU a český útočník ve službách Košic trefou do prázdné brány pečetí výhru domácího celku. Asistence: Ladislav Nagy.
     
    59:28
    Košice vstřelily branku!
    Košice otáčejí dvěma góly v závěru stav! Po kolmé přihrávce Pretnara z pravé strany se dělovkou bez přípravy prosazuje DÁVID ŠOLTÉS. Asistence: Klemen Pretnar.
     
    57:48
    Košice vstřelily branku!
    Ocelářům jejich tah s pěti útočníky a jediným obráncem na ledě vyšel! Střelu Pulliho od modré čáry tečoval před bránou přesně k levé tyči JAKUB SUJA! Asistence: Jere Pulli, Petr Kafka.
     
    57:19
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Teď už jdou ale hosté do překvapivého vedení, když podruhé v utkání trestají špatnou domácí rozehrávku! Pance zachytil kotouč a JÁNOS VAS střelou z první prostřelil Škorvánka! Asistence: Žiga Pance.
     
    14:17
    Košice vstřelily branku!
    Favorit ale bleskově srovnává krok. Brophey přenechal kotouč hezkou zadovkou Pullimu, který našel v dobré pozici LADISLAVA NAGYHO a ten vymetl přesnou ranou pavučinku hostující klece. Asistence: Jere Pulli, Evan Brophey.
     
    13:36
    Miskolc právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Košic! Ritó vystihl Čížkovu rozehrávku z rohu kluziště a tečoval ji na PETERA VINCZEHO, který z bezprostřední blízkosti překonává Škorvánka! Hostující čtvrtá formace se tedy zasluhuje o překvapivé vedení. Asistence: László Ritó.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 15. Nagy (Pulli, Brophey), 58. Suja (Pulli, Kafka), 60. Šoltés (Pretnar), 60. Kafka (Nagy) – 14. Vincze (Ritó), 58. Vas (Pance)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – Pretnar, Koch, Čížek, Pulli, Dudáš (A), Šedivý, Lenďák – Spilar (A), Brophey, Nagy (C) – Netík, Suja, Kafka – Hričina, Galamboš, Šoltés – Klíma, Krajňák, Žitný – Petráš
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Slovák, Szirányi (A), Lada, Rusk, Milam – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Pance, Vas (A), Kulmala – Somogyi, Loiseau, Harrison – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodčí: Baluška, Müllner – Orolin, Smrek
    bahis siteleri