Sampdoria – Sassuolo 0:0 (kon.)
konec
UC Sampdoria
0:0 (0:0)
US Sassuolo Calcio
Pondělí 22.10.2018, 20:30 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Babacar už je znovu čilý na nohou. Berardi chtěl navázat na akci svého spoluhráče, ale po ztrátě zatáhl za dres Andersena a vyfasoval žlutou kartu.
     
    54
    Už to vypadalo, že by se domácí mohli prokombinovat až do vápna, ale před ním se dokázal prosadit k míči Mangani. Následný protiútok zastavil za žlutou kartu Barreto.
     
    34
    Od Andersena putoval míč za brankovou lajnu a tak Sassuolo mohlo rozehrávat rohový kop. Ve vápně byli připraveni elitní hlavičkáři hostujícího týmu, ale Babacar nakonec poslal míč mimo. Navíc po ztrátě musel za cenu žluté karty ukončit protiútok soupeře Di Francesco.
     
    21
    Andersen hasil svou školáckou chybu při rozehrávce faulem na Bourabiu. Obránce Sampdorie je potrestán žlutou kartou.
     
    6
    Murru měl na levém kraji trochu místa. Jeho postup však zastavil čistým zákrokem těsně u postranní lajny Lirola. Následný faul Marlona už je ale oceněn žlutou kartou.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   21. J. Andersen (SMD), 54. É. Barreto (SMD) – 6. Marlon (SAS), 34. Di Francesco (SAS), 64. D. Berardi (SAS)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:18.
    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński, Tonelli, J. Andersen, Murru – Praet, Ekdal, É. Barreto – Defrel (63. Caprari), G. Ramírez (76. Saponara), Quagliarella (88. Kownacki).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Saponara, Sala, Caprari, Jankto, Colley, Linetty, J. Tavares, A. Ferrari, Kownacki.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, Magnani, G. M. Ferrari – Lirola, Bourabia, Magnanelli (C), Di Francesco (72. Sensi) – D. Berardi, Babacar (82. Matri), Djuričić (66. Adjapong).
    Náhradníci: Satalino, Pegolo – Lemos, Matri, Sensi, Peluso, Sernicola, Trotta, Dell'Orco, Locatelli, Adjapong, Brignola.

    Rozhodčí: Fourneau – Vuoto, Gori
    bahis siteleri