Chabarovsk – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | Vladivostok – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 0:1 (kon.)
Barys – Minsk 3:1 (kon.) | Ufa – Omsk 0:1 (po pr.) | Jokerit – Riga 7:3 (kon.)
Soči – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 4:2 (kon.)
konec
HK Soči
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 22.10.2018, 18:30 • Ledový palác Bolšoj, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Stanislav BOČAROV - 4:2
     
    59:47
    Soči právě vstřelilo branku!
    Drama se nekoná, domácí svůj úspěch potvrzují střelou do prázdné branky! Polunin nahrál STANISLAVU BOČAROVI, který se vypravil dopředu a z bezprostřední blízkosti klece zatloukl poslední hřebík do slovenské rakve. Asistence: Alexander Polunin.
    59:22 Mário LUNTER - 3:2
     
    59:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle by mohlo být ještě zajímavé! Bratislava v samotném závěru základní hrací doby využívá přesilovku a stahuje náskok soupeře na jediný gól. Z mezikruží Barulina překonal MÁRIO LUNTER. Asistence: Michal Řepík.
    41:07 Eric O'DELL - 3:1
     
    41:07
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace vede k dalšímu gólu v hostující síti! Rosén nahrál na opačný kruhu Jokipakkovi, který obratem pryž předal před brankoviště ERICU O'DELLOVI a ten zakončil do odkryté části branky – 3:1! Asistence: Jyrki Jokipakka, Robert Rosén.
    07:57 Denis MOSALJOV - 2:1
     
    07:57
    Soči právě vstřelilo branku!
    Rovný stav moc dlouho nevydržel, domácí o minutu později otáčejí stav utkání! Z vysokého úhlu se prosadil DENIS MOSALJOV, když jeho slabší pokus propadl Štěpánkovi skrz výstroj a přímo do branky. Velká smůla. Asistence: Denis Alexandrov, Kirill Kapustin.
    06:59 Eric O'DELL - 1:1
     
    06:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Inu, moc dlouho ne – máme vyrovnáno! Na levém kruhu pro vhazování se uvolnil ERIC O'DELL a zamířil přesně pod horní tyč slovenské klece. V sedmé minutě tak začínáme zase od začátku, tohle bude ještě zajímavé. Asistence: Dmitrij Archipov.
    02:41 Chad RAU - 0:1
     
    02:41
    Slovan právě vstřelil branku!
    Svěřenci Sergeje Zubova inkasují už ve třetí minutě, Bratislava jde do vedení! Ivan Švarný nahodil pryž na bránu od modré, přičemž mimo dosah Konstantina Barulina jej tečoval CHAD RAU. Výborný start pro Országhovu partu. Asistence: Ivan Švarný, Kyle Chipchura.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. O'Dell (Archipov), 8. Mosaljov (Alexandrov, Kapustin), 42. O'Dell (Jokipakka, R. Rosén), 60. Bočarov (Polunin) – 3. Rau (Švarný, Chipchura), 60. Lunter (Řepík)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Rykov, Ščitov (C), Jokipakka, Alexandrov, Auvitu, D. Musin, Pogorišnyj – Archipov, O'Dell (A), R. Rosén – Bočarov, Collins, Polunin – Chlopotov, Kapustin, Mosaljov (A) – Starkov, Altybarmakjan, Točickij – Rachimullin.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Meszároš (A), Grman, Jánošík, Klok, Bačik, Švarný – Taffe, Řepík (A), Červený – Virta, Sukel', Liška – C. Bailey, Lunter, Lamper – Rau, Chipchura, Baranov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Olenin – Beresněv, Judin.

    Diváci: 3 019
    bahis siteleri