Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Kladno – Slavia 6:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:8 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 4:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Olomouc 5:3 (kon.) | Třinec – Technika Brno 5:2 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 10:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 9:2 (kon.) | K. Vary – Kobra 10:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 5:3 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
10:1 (2:1, 5:0, 3:0 - N 1:0)
HCM Warriors Brno
Čtvrtek 25.10.2018, 17:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    63:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    MAREK VOJKŮVKA trestné střílení s přehledem střelou mezi betony proměnil a přisoudil tak AZetu i bonusový bod z nadstavby.
     
    48:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ právě načepoval Warrioru pomyslnou desítku. Moškořovu šanci ještě Brodecký se štěstím vyřešil, ale zcela nekrytý MARTIN PAVLAČKA puk dorazil do prázdné branky. Asistence Jan Moškoř.
     
    48:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka Havířova. GABRIEL SZTURC tečuje před brankou přihrávku z pravé strany a je to 9:1. Asistence Zdeněk Dobeš a Matěj Bílek.
     
    42:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je tu osmá branka AZetu. PATRIK MIKULA využil Pavlačkovu nabídku z levé strany před branku a střelou z první nad gólmanovo rameno posílá puk do sítě. Asistence Martin Pavlačka a Dominik Kolat.
     
    36:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Sedmou branku AZetu dává tečí Szturcova nahození z pravého křídla JAN MOŠKOŘ. Asistence Gabriel Szturc.
     
    33:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Brankostroj AZetu pokračuje. ONDŘEJ BECHER jen nastavil svou hůl před prázdnou brankou a puk od ní, po přesné přihrávce spoluhráče, končí v brance. Asistence Martin Pavlačka a Jan Moškoř.
     
    32:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další rychlá akce Havířova končí jeho pátou brankou. Obránce PETR KUBÍČEK si sjel před branku a propálil Hollého. Asistence Dominik Kolat.
     
    31:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlá akce AZetu vyústila v situaci 2 na 0, kterou po přihrávce Moškoře zakončuje čtvrtým gólem Havířova MARTIN PAVLAČKA. Asistence Jan Moškoř.
     
    25:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    A AZ opět svou přesilovku rychle využívá. JAN MOŠKOŘ střílel z pravého kruhu a kotouč skončil v brněnské brance – 3:1. Asistence Martin Pavlačka a Adam Kremnický.
     
    19:25
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Také hosté využívají přesilovku a snižují na 1:2. Havelkovu střelu ještě Nowak stačil vyrazit, ale na dorážku ONDŘEJE HYKLA z hrany brankoviště už byl krátký. Asistence Tomáš Havelka.
     
    07:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Druhá branka AZetu je z kategorie nenápadných. JAN MOŠKOŘ nahodil kotouč na Hollého skoro z brankové čáry a ten přesto propadl až do brněnské branky. Asistence Gabriel Szturc a Zdeněk Dobeš.
     
    05:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ přesilovku bleskově využívá a otevírá skóre zápasu. Po rychlé výměně puku dorážel do prázdné branky zblízka KEVIN HORVÁTH. Asistence Gabriel Szturc.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 6. Horváth (Szturc), 8. Moškoř (Szturc, Dobeš), 26. Moškoř (Pavlačka, Kremnický), 32. Pavlačka (Moškoř), 33. Kubíček (Kolat), 34. Becher (Pavlačka, Moškoř), 37. Moškoř (Szturc), 43. Mikula (Pavlačka, Kolat), 49. Szturc (Dobeš, Bílek), 49. Pavlačka (Moškoř), 64. Vojkůvka (TS) – 20. Hykl (Havelka)


    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, Kubíček, Křivohlávek, Zmarzlák – Mikula, Pavlačka, Moškoř, Kolat, Becher, Urbančík, Vojkůvka, Kusak, Szturc, Belan, Horváth
    HCM Warriors Brno: Hollý (43. – 60. Brodecký) – Zavřel, Mlčoch, Kala, Svoboda, Hykl – Zelinka, Lysoněk, Boltvan, Havelka, Ambrož, Kopřiva, Milotínský, Hanák, Denk, Harásek, Heinrich

    Rozhodčí: Hykel – Carbol, Zicháček

    Diváci: 72
    bahis siteleri