Česko – Belgie 4:5 (kon.)
konec
Česko
4:5 (2:2)
Belgie
Čtvrtek 25.10.2018, 20:00 • SC Dubina • Ostrava Cup
     
    39
    Belgie právě vstřelila branku!
    Proti střelci brankář, za ním dva hráči a míč stejně prošel do brankové sítě. Autorem branky je BILAL BOURI.
     
    38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sita míč nanesměroval na bránu, jak si mnozí mysleli, ale na střed hřiště, kde stál TOMÁŠ BUCHTA a prudkou střelou vyrovnává. Achbari neměl šanci zasáhnout!. Asistence: Zdeněk Sita.
     
    36
    Belgie právě vstřelila branku!
    Nerozhodný stav nevydržel dlouho! Domácí chybovali v obraně, což potrestal důrazem a dorážkou BILAL BOURI.
     
    35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! PETR ZAJÍČEK využívá rychlého přenesení hry a zvedá ze sedadel většinu diváků. Asistence: Lukáš Lecjaks.
     
    34
    Čechům je taktéž zablokován přístup k bráně a míče neprojdou jen tak lehce. Z otočky střílel Buchta. To Achbari odvrátil nohama. Míč se dostal k Balogovi, který tvrdou střelou orazítkoval tyč a další míč skončil na boční síti.
     
    33
    Čas ubíhá rychle domácím, pomalu hostům. Češi si v průběhu minuty vypracovali tři skvělé šance. Pokaždé k vyrovnání scházel kousek. Achbari jednu střelu vytěsnil snad konečky prstů.
     
    30
    Belgie právě vstřelila branku!
    Lecjaks si vyběhl dopředu a nezachytil náběh, který na jeden dotek zakončuje SOUHIB ELOUARAGHI do prázdné branky. Asistence: Qendrim Bakija.
     
    29
    V konečné fázi útoku, kdy byl Achbari mimo tři tyče, se ukopl Dziuba. Diváci jej potleskem uklidnili, že i když nezařídil jednoduché vedení, není ještě konec utkání a přijde další šance.
     
    28
    Což se ale nestalo. Na druhé straně nastřelil boční konstrukci l Bouazzaovi.
     
    27
    Balog trefuje levou tyč a následný kop z osy hřiště zachytává Elouaraghi. Domácí pořádně zatápí, ale gól z kombinací nepramení.
     
    22
    Prostřelit zeď postavenou těsně u pravé belgické tyče by nebylo možné, proto Sita volil nahrávku na druhou stranu. Balog z první poslal míč na bránu, kde jej gólman odvrátil na kopačky Baloga. Ten pak trefil jen boční síť.
     
    22
    Hosté se provinili faulem. Krakovčík vykopával a dostává spolu s parťáky na palubovce soupeře pod tlak. Rozhodčí odpískal přímý kop.
     
    18
    Achbari zachytil míč po kombinaci Blahuty s Buchtou. Posléze střelu odrazil před brankou Malengreaux. Domácí si vypracovali velmi šikovné šance. Soupeř ale výborně brání a blokuje.
     
    16
    Belgie právě vstřelila branku!
    AMINE YACHOU vystřelil zpoza hráče a vyrovnává těsně před začátkem sedmnácté minuty. Asistence: Yassir Zgaovi.
     
    16
    Špatná rozehrávka je skoro potrestána vyrovnávací brankou. Belgie se řítí na bránu ve třech proti jednomu. Abouya naráží na vysunutého brankáře, který vypomohl skluzem. Míč je v autu.
     
    10
    Belgie právě vstřelila branku!
    QENDRIM BAKIJA mířil přesně k pravé gólmanově tyči. Lecjaks se proti stele postavil, ale míč mu propadl. Asistence: Medhi Brahmi.
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR ZAJÍČEK podebral míč ze vzduchu a pořádně se do změny směru opřel. Míč se zastavil až v brankové síti. Asistence: Dalibor Slepčík.
     
    9
    Po levém křídle se prohnal po zisku míče Bakija. Střelu zakončil do českého gólmana. Bude se rozehrávat z pravého rohu z pohledu domácího gólmana.
     
    7
    Hraje se takticky. Domácí ale mají opticky převahu. Vytváří si více šancí. Achbari vyrazil střelu Sity ze střední vzdálenosti a po rohovém kopu vytěsnil míč po střele Slepčíka.
     
    5
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ BUCHTA se podruhé již trefil. Asistence: Dalibor Slepčík.
     
    4
    V končící čtvrté minutě měl gólovku na nohou Buchta. Centr od Slepčíka netrefil včas a míč doputoval až do autu.
     
    3
    Belgie hraje na jistotu a do útoku se nežene. Lecjaks si vyběhl hluboko do pole, aby zabránil kopu Zgaovi. Počínal si nedovoleně a tak je nařízen přímý kop. Ten se hostům nezdařil. Před brankou prošel míč mezi nohy hráči Yachou, takže se bude odkopávat od české brány.

    Gabriela Juříková

    Branky: 5. Buchta (Slepčík), 9. Zajíček (Slepčík), 35. Zajíček (Lecjaks), 38. Buchta (Sita) – 10. Bakija (Brahmi), 16. Yachou (Zgaovi), 30. Elouaraghi (Bakija), 36. Bouri, 39. Bouri


    Česko: Lecjaks (Žežulka) – Slepčík, Špička, Zajíček, Buchta (C), Balog, Blahuta, Dziuba, Krakovčík, Demeter, Vokulič, , Sita, Škljarskyj
    Belgie: Achbari (Aerts) – Zgaovi, Abouya, Bouri, Brahmi, El Bouazzaovi, Yachou, Elouaraghi, Malengreaux, Van Buynder, Bakija, Temez, Fardous

    Rozhodčí: Filipský – Dudka
    bahis siteleri