Vegas – Tampa 2:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 1:2 (kon.) | Carolina – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Ottawa 6:3 (kon.) | New Jersey – Florida 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:6 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:5 (kon.) | Calgary – Washington 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Vegas Golden Knights
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 27.10.2018, 00:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:47 William KARLSSON - 2:3
     
    41:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je sníženo, Golden Knights to nevzdávají! Je z toho dokonce třetí využitá přesilovka tohoto týmu v sezóně. Alex Tuch trošku se štěstím uspěl na buly po levé ruce Andreje Vasilevskije, načež kotouč putoval mezi kruhy, odkud jej WILLIAM KARLSSON neomylně napálil k tyči. 2:3! Asistence: Alex Tuch.
    24:47 J. T. Miller - 1:3
     
    24:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to už Rytíři nemohli ustát! Jeden z domácích totiž přišel o hůl, bránili tak prakticky pouze ve třech. Logicky už byli unavení, leč Marc-Andre Fleury je dlouho držel nad vodou. Poté ovšem chytře nahodil od modré čáry Michail Sergačjov. Na brankovišti operoval J. T. MILLER, který pěknou tečí nedal gólmanovi šanci! Asistence: Alex Killorn, Michail Sergačjov.
    16:38 Brayden POINT - 1:2
     
    16:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak toto byla ze strany Lightning paráda! Nikita Kučerov zavezl puk do útočné zóny. Pohlednou zadovkou jej předal na pravé křídlo najíždějícímu Stevenu Stamkosovi, jenž přihrál přímo před branku. Tam z bezprostřední blízkosti tečoval pod horní tyčku pohotový BRAYDEN POINT! Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.
    05:31 Shea THEODORE - 1:1
     
    05:31
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Ryan Carpenter dlouho držel za brankou kotouč, až jej o hrazení poslal k modré lajně. Tam se dělovkou bez přípravy prezentoval SHEA THEODORE, jenž rozjásal zaplněné ochozy! Theodore je prvním obráncem Knights, který v letošní sezóně skóroval. Andrej Vasilevskij zas poprvé kapituluje během první třetiny! Asistence: Ryan Carpenter.
    03:05 Tyler JOHNSON - 0:1
     
    03:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    I přes aktivní nástup Rytířů se vedení poměrně rychle ujímá Tampa! Od modré čáry nahazoval Ryan McDonagh. Kotouč se dostal na hokejku domácího Williama Karlssona, jenž ve zmatku namazal před odkrytou brankou TYLERU JOHNSONOVI. Ten už neměl se zakončením sebemenší potíže! Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Theodore (Carpenter), 42. W. Karlsson (Tuch) – 4. T. Johnson, 17. B. Point (Stamkos, Kučerov), 25. J. T. Miller (Killorn, Sergačjov)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – C. Miller, McNabb, Engelland (A), Theodore, Merrill, Holden – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Haula, Pacioretty – Reaves, Eakin, O. Lindberg – Carrier, Bellemare (A), Carpenter.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Girardi, Hedman (A), Strålman, McDonagh, Sergačjov, Coburn – Stamkos (C), B. Point, Gourde – Kučerov, T. Johnson, Palát – Joseph, Cirelli, Killorn – Callahan (A), Paquette, J. T. Miller.

    Rozhodčí: Skilliter, Sutherland – Nansen, Smith

    Diváci: 18 207
    bahis siteleri