Vegas – Tampa 2:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 1:2 (kon.) | Carolina – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.)
Colorado – Ottawa 6:3 (kon.) | New Jersey – Florida 3:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:6 (kon.)
Nashville – Edmonton 3:5 (kon.) | Calgary – Washington 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Calgary Flames
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:0)
Washington Capitals
Sobota 27.10.2018, 22:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nicklas BÄCKSTRÖM - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.
    Autorem vítězného nájezdu je NICKLAS BÄCKSTRÖM. Švédský šikula vystřelil nad vyrážečku Mike Smith, což mu vyšlo na jedničku, a tak Capitals získávají druhý bod.
    58:33 Matthew TKACHUK - 3:3
     
    58:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Při power-play je znovu vyrovnáno! Od modré čáry vypálil Rasmus Andersson, do jehož pokusu vložil hůl MATTHEW TKACHUK. Puk po změně dráhy letu vymetl pavučiny v levém horním rohu branky a cestou do sítě ještě zacinkal na brankovou konstrukci. Asistence: Rasmus Andersson a Mark Giordano.
    37:03 Matt NISKANEN - 2:3
     
    37:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se znovu dostávají do vedení! Brett Connolly přihrál na modrou čáru, kde byl MATT NISKANEN. Jeho pokus byl ještě lehce tečován a navíc Mike Smith vůbec nic neviděl, protože před ním clonil Dmitrij Jaškin. Puk tak skončil v horní polovině branky. Asistence: Brett Connolly a Dmitrij Jaškin.
    16:54 Elias LINDHOLM - 2:2
     
    16:54
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilová hra a je znovu vyrovnáno! Johnny Gaudreau přihrál přes celou šířku na osamoceného ELIASE LINDHOLMA. Jeho pokus z pravého kruhu pro vhazování končí v brance. Pheonix Copley se nestihl přesunout a podruhé tahá puk ze své svatyně. Asistence: Johnny Gaudreau a Mark Giordano.
    14:42 Travis HAMONIC - 1:2
     
    14:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To je opravdu rychlé snížení, které Flames potřebovali! Johnny Gaudreau přihrával od mantinelu před branku, kde puk zamířil do brusle TRAVISE HAMONICA. Domácí obránce ani neví, jak branku vstřelil, ale má z ní obrovskou radost. Asistence: Johnny Gaudreau a Sam Bennett.
    14:27 T. J. Oshie - 0:2
     
    14:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals vužívají hru v početní výhodě! Z levého kruhu vypálil tvrdou ránu Alexandr Ovečkin, jehož pokus brankář vyrazil před sebe. V tomto prostoru se nacházel Nicklas Bäckström, jenž nezakončil, ale T. J. OSHIE už ano. Jeho pokus bekhendem skončil až za brankovou čárou. Asistence: Alexandr Ovečkin a Jevgenij Kuzněcov.
    09:32 Jakub VRÁNA - 0:1
     
    09:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se dostávají do vedení, když využili zmatků v obraně soupeře. Matthew Tkachuk neposunul hru do středního pásma, a tak se ho zmocnil Jevgenij Kuzněcov. Ten jel společně s JAKUBEM VRÁNOU na brankáře. Po přihrávce si český útočník připsal třetí vstřelenou branku v sezóně. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Hamonic (J. Gaudreau, S. Bennett), 17. E. Lindholm (J. Gaudreau, Giordano), 59. Tkachuk (R. Andersson, Giordano) – 10. J. Vrána (Kuzněcov), 15. Oshie (Ovečkin, Kuzněcov), 38. Niskanen (Connolly, Jaškin), rozh. náj. Bäckström

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matthew Tkachuk (CGY)
    0:0   T. J. Oshie (WSH)
    2. série:
    1:0   Sean Monahan (CGY)
    1:1   Jevgenij Kuzněcov (WSH)
    3. série:
    1:1   James Neal (CGY)
    1:1   John Carlson (WSH)
    4. série:
    1:1   Johnny Gaudreau (CGY)
    1:2   Nicklas Bäckström (WSH)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Välimäki, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, S. Bennett – Tkachuk, Backlund, Czarnik – Dubé, E. Lindholm, Neal – Hathaway, D. Ryan, Frolík.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Bowey – Ovečkin, Kuzněcov, J. Vrána – Burakovsky, Bäckström, Oshie – Stephenson, Eller, Connolly – Jaškin, Dowd, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Schlenker, Rooney – Berg, Galloway

    Diváci: 17 832
    bahis siteleri