Salzburg – Č. Budějovice 9:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:5 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 2:6 (kon.)
Chomutov – Kladno 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Zlín 1:2 (kon.)
Slavia – Plzeň 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Přerov – Havířov 3:5 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Vítkovice – Vsetín 6:5 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 4:7 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (0:2, 2:3, 0:1 - N 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 27.10.2018, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ CHLUBNA.
     
    58:39
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Konečný – 5 min., sekání + osobní trest do konce utkání, sekání).
     
    56:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Brož – 2 min., pozdní dohrání).
     
    54:59
    Žďár právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARTIN NAGY. Asistence: Jakub Konečný.
     
    42:54
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kouba – 2 min., podrážení).
     
    39:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    13 sekund před koncem druhé třetiny domácí snižují! Menšík se protlačil do útočného pásma a vystřelil, jeho tečovaná střela nadělala Radostovi hodně problémů, puk ve své moci neudržel a PATRIK ČERMÁK dotlačil kotouč za brankovou čáru! Asistence: Matouš Menšík, Martin Pigl.
     
    35:22
    Po střele Černohorského si málem Kratochvíl srazil puk do vlastní sítě!
     
    33:53
    Za takovýto knockout by se nemusel stydět ani Khabib Nurmagomedov nebo Jiří Černoch, hráč pražské Sparty. Smolkovi v souboji u mantinelu rázem vystřelila rukavice přímo do obličeje Tlačila, který šel ihned na zem. Smolko tak dostává dvě minuty.
     
    33:08
    Další brejk 2 na 1 v podání Žďáru! Konečný nahrával před brankou Nagyovi, který ve velké rychlosti přestřelil!
     
    30:22
    Dukla má cca 30 sekund přesilovky a tu dohrává ve velkém stylu! Před Radostou se doslova strhla řežba o to, kdo bude mít kotouč, zda bude Dukla slavit gól či nikoli. Nakonec se to však domácím nepovedlo a současně s nástupem Černohorského na led je to stále 1:5!
     
    29:10
    Žďár právě vstřelil branku!
    V oslabení se hosté prosazují celkově popáté a tohle byla opravdu luxusní souhra dvou hráčů. Konečný u mantinelu z otočky našel v útočném pásmu přesně Filipa, ten ale místo střely celou akci přenechal JAKUBOVI KONEČNÉMU, který mu najížděl za zády a dorazil pohodlně do prázdné brány. Krásná akce, krásný gól. Asistence: Jakub Filip.
     
    28:58
    Černohorský jde dnes podruhé na trestnou, tentokrát to má kvůli podražení Judy před vlastní brankou.
     
    25:56
    Střídání v týmu HC Dukla Jihlava: ze hřiště odchází Javůrek, přichází Chaloupek.
     
    25:56
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení o tři branky zpět. Černohorský poslal na modrou Nagymu, který dohrál situaci až k JANU TLAČILOVI, ten od modré prostřelil Javůrka a vyhnal ho na střídačku. Asistence: Martin Nagy, Jakub Černohorský.
     
    22:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Snížení ale přichází za necelou minutu. DANIEL PISKAČ aktivním forčekingem vybojoval puk v útočném pásmu a z ostrého úhlu zamířil přesně do protějšího rohu. Bez asistence.
     
    21:53
    Žďár právě vstřelil branku!
    Co naplat, že Dukla měla velice aktivní vstup do třetiny. Když se ale nedorozumí obrana a na modré čáře zůstane osamocen hostující hráč, je to prekérní situace. A ta se stala teď. Poizl dlouhou přihrávkou nabídl šanci JAKUBU FILIPOVI, který si jednoduše poradil. Asistence: Daniel Poizl.
     
    20:56
    Tlak domácích pokračuje, Adam se v závaru rychle zorientoval, trefil Radostův levý beton. Juda zpoza hráče dorážel podruhé, hostující gólman ale skočil po kotouči a přerušil hru!
     
    19:45
    Velký závar předvedli domácí hráči v končící třetině, když hned tři hráči doráželi do branky, stejný počet hráčů Plamenů ale zabránil gólu.
     
    19:28
    Extraligou ostřílený sudí Bejček nyní lehce zazmatkoval, když se ve výhodě dotkli hráči Žďáru kotouče, hra pokračovala dále, až po chvilce pískl a vyloučil Černohorského za nedovolené bránění.
     
    17:42
    Filip ukázal svoji rychlost, přes tři obránce se dostal až před Javůrka a zkusil Forsbergovu kličku, Javůrek však tým Dukly podržel!
     
    14:24
    Právě Vojinovič byl pak faulovaným hráčem, Kratochvíl ho na středovém kruhu zasáhl vysokou holí a je oceněn dvěma minutami.
     
    11:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    ...padl gól! Domácí obrana nezvládla dva souboje s Koubou, který se tak uvolnil a mohl nahrát RICHARDU PĚTNÍKOVI, tomu mezi kruhy ani nevadila vymrštěná hůl pár sekund předtím a střelou o břevno dává hostům dvě branky náskoku! Asistence: David Kouba.
     
    06:56
    Další šance Dukly! Chlubna čistě odzbrojil hráče a pro Brože se otevřela cesta k brance, situaci přehrál na dojíždějícího Judu, který před poloprázdnou brankou trefil jediného obránce Plamenů!
     
    03:54
    Žďár právě vstřelil branku!
    A tu korunoval nijak jinak než gólem! Vašíček se uvolnil na pravém křídle, předložil mezi kruhy najíždějícímu JIŘÍMU PUCZKOVI, který z první trefil vrchní část brány a posílá Žďár do vedení! Asistence: Dominick Vašíček.
     
    01:20
    Smolko poslal z vlastního pásma dlouhý pas za obranu na Menšíka, který najížděl na Radostu zprava, situaci řešil střelou, ale přímo do gólmana hostí! První šance domácích.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 23. Piskač, 40. Čermák (Menšík, Pigl), rozh. náj. Chlubna – 4. Puczek (Vašíček), 12. Pětník (Kouba), 22. Filip (Poizl), 26. Tlačil (Nagy, Černohorský), 30. Konečný (Filip), 55. Nagy (Konečný)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (26. Chaloupek) – Moravec, Rašín, Smolko, Zvěřina, Piskač, Kratochvíl – Brož (C), Juda (A), Chlubna – Menšík, Čermák, Pigl – Barák, Adam, Zadražil
    trenér: Karel Nekvasil

    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Vít) – Klodner (A), Poizl (C), Černohorský, Marek, Mikulík, Budín – Nagy, Konečný, Tlačil – Puczek, Filip, Vašíček (A) – Vojinovič, Jedlička, Bačo – Pětník, Kouba, Vlk
    trenér: Jaromír Pytlík

    Rozhodčí: Bejček – Karda, Kučera
    bahis siteleri