Letňany – Nymburk 0:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 2:5 (kon.) | Klatovy – Řisuty 5:3 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 11:6 (kon.) | Děčín – Sokolov 4:8 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 7:0 (kon.)
konec
HC Děčín
4:8 (0:6, 2:1, 2:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 27.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu třinácté kolo druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Baník Sokolov.
     
    HC Děčín

    Medvědi stále drží čtvrté místo v tabulce, kde mají dvanáct bodů. Už se na ně ale začínají dotahovat Řisuty, které mají shodný počet, hůře postavené jsou jen díky horšímu skóre. Děčínští si dosud připsali čtyři výhry a šest proher. Naposledy si připsali výhru na začátku října, kdy doma porazili v prodloužení Dvůr Králové. Poté následovala prohra v prodloužení v Mostě a další dva duely bez zisku jediného bodu. Děčín nestačil na Klatovy a naposledy pak prohrál na pražské Kobře. Obě prohry byly těsné, pouze o jednu branku. Tuto černou sérii tří prohraných zápasů po sobě by dnes rádi Medvědi odčinili a konečně zase bodovali. Ovšem proti Sokolovu je tedy nečeká vůbec nic lehkého. Potrápí hokejisté Děčína západočeský celek?

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Kordule – 12 bodů (7+5)
    Zdeněk Petráš – 12 bodů (6+6)
    Roman Navarra – 9 bodů (5+4) – odešel do Německa
     
    HC Baník Sokolov

    Sokolovští hokejisté jsou od úvodu sezóny lídrem soutěže a vyhřívají se tedy na nejvyšší příčce v tabulce. Na své konto zapsali pětadvacet bodů, osmkrát vyhráli a třikrát prohráli. Sokolovští po vysoké výhře nad Bílinou srazili i mostecké Lvi, které na jejich ledě porazili. Naposledy však padli, když doma v západočeském derby nestačili na Klatovy. Na děčínský led tak jednou s jasným cílem, a sice urvat zde nějaké body, nejlépe však všechny tři. Čeká nás tak zajímavý duel, který si rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jakub Vrána – 15 bodů (3+12)
    Tomáš Rohan – 12 bodů (3+9)
    Lubomír Kovařík – 11 bodů (7+4)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošní sezóně utkaly. Bylo to na konci září. Medvědi na sokolovském ledě nevsítili ani jednu branku, Sokolov jich dal rovných pět a získal první tři body nad děčínským celkem v právě probíhající sezóně. Oplatí Děčínští sokolovským hráčům tuto prohru, nebo se budou opět radovat z jakékoli výhry hosté? To se nechme překvapit.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Hříbal, Málek, Kaltenböck (C), Loukota, Tenkrát, Vaněk – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Amirov, Faigl, Oliverius, Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

    HC Baník Sokolov: Fečo (Hruška P.) – Vodička, Přibyl, Rulík, Michálek, Přindiš (A), Šik (A) – Kovařík, Kuběna, Vracovský, Čejka, Čurda, Stříbrný, Trapl, Hotěk, Hruška D., Švec, Vrána, Rohan (C)

    Rozhodčí: Battěk – Kettner, Axman.
     
    I na děčínském zimním stadionu si připomeneme sté výročí založení Československé republiky. Před utkáním zazní státní hymna a trenéři mají na svých klopách trikolóry.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Buly vyhráli hosté a hned s pukem na svých hokejkách míří do útočného pásma.
     
    01:09
    Nic z toho nebylo a na druhou stranu se vydali domácí hráči. Petráš nechal puk Kordulemu, ten vystřelil, ale s jeho projektilem si Fečo poradil.
     
    01:48
    David Drašar si nabruslil do blízkosti Feča a tvrdě vypálil. Hostující brankář si připsal přesný zákrok proti velmi nebezpečné střele děčínského útočníka!
     
    02:05
    A o chvilku později byl stejný hráč u dorážky u levé tyčky, Fečo se však stihl vrátit a svým betonem pak zabránil další děčínské šanci. Následně pak puk podržel a zastavil hru.
     
    02:32
    Na druhé straně se musel mít na pozoru Martin Michajlov, jenž holí vyrazil do bezpečí střelu sokolovského kapitána Tomáše Rohana.
     
    03:22
    Po další akci Děčína Fečo hru přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    03:46
    Hosté ožili a také oni se natlačili do blízkosti Michajlova, ten musel vytáhnout lapačku a poté do ní puk ukryl.
     
    04:44
    Daniel Volráb vypálil ještě ve středním pásmu a Fečo přesto musel zasahovat. Hned do rychlé akce jdou Sokolovští.
     
    04:54
    Baník právě vstřelil branku!
    A hned z této akce jdou hosté do vedení. Do mezikruží si sjel PAVEL KUBĚNA, který napřáhl ke střele. Vypadalo to, že Michajlov měl puk někdo za sebou a pod kontrolou, nakonec však skončil za brankovou čarou – 0:1. Asistence: Tomáš Přibyl a Vojtěch Šik.
     
    06:09
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Marek Švec – 2 min., podrážení).
     
    06:44
    Medvědi docílili branky, sudí však rozpažuje. Kotouč se odrazil asi od spodní části břevna a vyletěl ven. Medvědi tak zvedali ruce nad hlavu předčasně.
     
    06:48
    Nicméně jejich tlak pokračuje i nadále a Fečo si musí dávat pozor. Letěla na něho další střela, tu pokryl a následně nechal kotouč obránci, který ho vyhodil až před Michajlova.
     
    07:35
    Pavel Kordule si sjížděl do mezikruží, ovšem jeden z hostujících obránců ho obral o kotouč a následně znovu vyhodil pryč z pásma.
     
    08:09
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    08:49
    Pavel Kordule opět v akci. Podél levého mantinelu si nabruslil na levý kruh a jeho střelu pak vyrazil před sebe David Fečo.
     
    09:05
    Baník právě vstřelil branku!
    Poté ujeli hosté do dalšího rychlého brejku a je to už o dvě branky. TOMÁŠ ROHAN prostřelil Michajlova a dává tak hostům dvoubrankový náskok – 0:2. Asistence: Tomáš Vracovský a Adam Rulík.
     
    10:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Během chvilky si Sokolovští vypracovali už tříbrankový náskok. Po zmatku před děčínskou brankou se nejlépe zorientoval TOMÁŠ ROHAN, který objel položeného Michajlova a v pohodě zasunul kotouč za jeho záda – 0:3. Asistence: Martin Trapl a Michael Čejka.
     
    10:18
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Michael Čejka – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., krosček).
     
    10:36
    Baník právě vstřelil branku!
    Toto už zavání debaklem. Další hostující branku vsítil MICHAL HOTĚK, jenž si sjel až před Michajlova a jeho střela švihem skončila opět v jeho síti – 0:4. Hotěk tak Martina Michajlova vyhnal z děčínského brankoviště. Asistence: Adam Rulík a David Hruška.
     
    10:36
    Střídání v týmu HC Děčín: ze hřiště odchází Martin Michajlov, přichází Lukáš Lavinger.
     
    12:00
    Oliverius našel volného Korduleho, který pálil z první, ale trefil jen obránce hostů. Ti tak zamířili do další útočné akce a zasahovat poprvé musel Lukáš Lavinger.
     
    12:18
    Oba celky jsou v plném počtu.
     
    13:34
    Tomáš Rohan dostal přihrávku na levý kruh a zívala před ním částečně odkrytá branka. Útočník Sokolova vyslal prudkou střelu, svatyni Děčína však o kousek minul.
     
    14:22
    Následně pak se směrem k brance Feča vydali domácí hráči, ale před sokolovským brankářem nevyslali ani střelu. Ale na druhé straně střílel Martin Čurda tváří v tvář Lavingerovi, děčínský brankář vytasil efektní semafor a podržel svůj tým.
     
    15:10
    Pavel Kordule střílel v těsné blízkosti Davida Feča, ale ten si připsal další bravurní zákrok! Velká šance Děčína tak znovu končí na brankáři Sokolova.
     
    15:22
    Fečo opět pozorný mezi třemi tyčemi, tentokráte si smlsl na přízemní střele Tomáše Faigla.
     
    15:55
    Nyní je tu další hrozba v podobě žlutočerných dresů. Hosté totiž založili další akci, po které pálil Lubomír Kovařík a Lukáš Lavinger znovu přesným zákrokem zastavil sokolovskou šanci.
     
    16:44
    Zajan jel s Drašarem dva na jednoho, druhý jmenovaný vystřelil zpoza vracejícího se obránce hostů a David Fečo pak kryje další projektil. Hra je opět přerušena.
     
    17:17
    Jan Bárdoš dorážel kotouč po střele svého spoluhráče, ovšem kdo jiný než Fečo znovu zasahuje. Po zisku puku pak před dotírajícími děčínskými hráči hru přerušuje.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., hrubost).
     
    17:43
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru velmi rychle využívají. Na modrou čáru dostal nabito PETR PŘINDIŠ, který pak prudkou ránou propálil Lavingera, který musel už také inkasovat – 0:5. Asistence: Tomáš Vracovský a Tomáš Rohan.
     
    18:52
    Hosté znovu donutili Medvědy zatáhnout se do obrany a na Lavingera šla další střela, kterou však děčínský brankář vykryl svým betonem.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:11
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Lavinger – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk). Trest odpyká Tomáš Faigl.
     
    19:17
    Baník právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra hostů je rychle využita a Medvědi už inkasovali "kanára". DAVID HRUŠKA zblízka prostřelil Lavingera a Sokolovští tak mají velmi slibný náskok – 0:6. Asistence: Tomáš Vracovský a Tomáš Rohan.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a byla v jasné režii hostujícího celku. Sokolovští se brzy dostali do čtyřbrankového náskoku a vyhnali z branky Michajlova. Poté dvakrát inkasoval i střídající Lukáš Lavinger, obě branky padly z přesilových her. S tímto výsledkem domácí jen těžko něco udělají, i když to rozhodně nebalí. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:58.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Hosté se hned v úvodu druhé třetiny natlačili před domácí branku, jejich střela však Lavingera příliš neohrozila.
     
    21:15
    Na druhé straně střílel Pavel Kordule, ale také jeho projektil nebyl přesný. Hosté získali puk a stěhují se opět na druhou stranu.
     
    22:04
    Lavinger zasahoval proti další jedovaté střele hostů a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po pravici Lukáše Lavingera.
     
    22:27
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Lavinger – 2 min., zdržování hry / padnutí na puk). Trest odpyká David Drašar.
     
    23:12
    Hosté se už nastěhovali do pásma Děčína a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Z tlaku se však Medvědi vymanili a vyhazují kotouč až před Feča.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., sekání).
     
    23:42
    Hosté mají k dispozici pětačtyřicetivteřinovou přesilovou hru.
     
    23:59
    Hosté se roztáhli v pásmu Medvědů, poté se ale sami vykázali ze třetiny a kvůli ofsajdovému postavení se hra stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    24:27
    Medvědi jsou ve čtyřech hráčích.
     
    24:44
    A nyní vyhodili kotouč až před branku Sokolova a šetří další cenné vteřiny.
     
    24:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští dávají svou první branku v utkání, a to ve vlastním oslabení. Po zmatku před brankovištěm Feča se dostal k puku PAVEL KORDULE a trefuje jeho odkrytou klec – 1:6. Asistence: Michal Oliverius.
     
    25:35
    Další akce Děčína, Medvědi ožili a zatlačili hosty do obrany, nakonec ale Sokolovští vyvážejí puk do bezpečí.
     
    25:42
    Děčín je v plném počtu.
     
    26:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi zvýšili svůj tlak před hostující branku a znovu to přineslo ovoce. ŠTĚPÁN KUCHYNKA se dostal do samostatné akce a nedal Fečovi žádnou šanci – 2:6. Bez asistence.
     
    26:20
    Další obrovská šance Děčína. Fečo nyní hodně podržel svůj tým proti střele Daniela Volrába, který na něho pálil z těsné blízkosti.
     
    26:37
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Rohan – 2 min., sekání).
     
    27:49
    Hosté se vymanili z děčínského přesilovkového tlaku a vyhazují puk až před Lukáše Lavingera.
     
    28:23
    Zpoza branky našel svou přihrávkou Kordule Petráše a druhý jmenovaný vyslal další střelu na hostující branku. Fečo tak projektil kryje a následně také přerušuje hru.
     
    28:37
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    29:07
    Hosté vybojovali puk za vlastní brankou a poté utekli do akce na druhé straně. Medvědi je však v rozletu zastavili a rázem tak otáčejí hru.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Vodička – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:26
    Štěpán Kuchynka dostal nabito do prostoru mezi kruhy, jeho táhlá střela ale skončila jen těsně vedle levé tyče Fečovy branky.
     
    31:40
    Následně pak se hosté osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    32:01
    Fečo byl znovu pod těžkou palbou. Děčínští roztočili kolotoč a na Feča vyslali další tři jedovaté střely. Ovšem znovu dokázal zakročit a drží svůj tým.
     
    32:15
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    33:03
    Volráb střílel z otočky a jeho přízemní střelu odpálil do bezpečí Přindiš. Hosté tak opouštějí vlastní pásmo a směřují před domácí klec.
     
    34:55
    Kordule dostával přihrávku od Faigla, bylo to ale do postavení mimo hru.
     
    35:48
    Pavel Kordule zblízka střílel na Feča a ten se štěstím jeho střelu kryje. Medvědi mají místy drtivý tlak a touží po další brance, která by je dost možná mohla vrátit zpět do zápasu. Hosté se v posledních chvílích pouze brání.
     
    36:44
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Přindiš – 2 min., hákování).
     
    37:11
    Hosté se dvakrát osvobodili a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    37:49
    Petrášovu střelu z levého kruhy vyrazil pravým betonem David Fečo a následně pak se také hosté osvobozují.
     
    38:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Také hosté se prosazují ve vlastním oslabení. Švec našel pěknou přihrávkou na levé straně volného JOSEFA STŘÍBRNÉHO, který střelou švihem pověsil puk pod víko děčínské branky – 2:7. Asistence: Marek Švec a Vojtěch Šik.
     
    38:23
    Hra je přerušena, na ledě se objevila díra a bude potřeba více času na opravu ledové plochy. Sudí tak posílá hráče předčasně do kabin a hra je přerušena. Zbytek druhé třetiny se dohraje na začátku té třetí.
     
    38:44
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    39:18
    Volráb pálil od modré čáry a kotouč prosvištěl jen těsně vedle hostující branky.
     
    39:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Pavel Kuběna – 2 min., sekání).
     
    39:40
    Hosté se osvobozují a vyhazují kotouč až před děčínskou branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Ondřej Hříbal dorážel kotouč těsně před Fečem a ten musel znovu zasahovat. Puk však vyrazil pouze před sebe a domácí útočné pásmo udrželi.
     
    40:57
    Další vyhození kotouče hosty až před branku Lukáše Lavingera a Sokolovští už toto oslabení s největší pravděpodobností zvládnou.
     
    41:23
    Sokolov je v plném počtu.
     
    42:01
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (David Hruška – 2 min., hákování).
     
    42:30
    Medvědi neudrželi útočné pásmo, hosté toho využili a poprvé vyhazují puk až před jejich branku. Děčínští tak musí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    42:56
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Rohan – 2 min., hákování).
     
    43:05
    Zdeněk Petráš měl na holi třetí branku Děčína. Jeho střela z pravého kruhu už mířila do odkryté části Fečovy branky, ovšem hostující brankář se stihl vrátit a betonem puk vyrazil do bezpečí!
     
    44:02
    Sokolov je ve čtyřech.
     
    44:29
    Po kombinaci v útočném pásmu Medvědi ztratili puk a vykázali se sami z útočné třetiny. Hosté tak šetří další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    44:48
    Na druhé straně pak šli do přečíslení ve vlastním oslabení Sokolovští, ale zastavilo je postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje do středního pásma.
     
    44:56
    Sokolov je už kompletní.
     
    45:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi znovu snižují. Kuchynka našel volného PAVLA KORDULEHO, který poté tváří v tvář zamíchal kotoučem před Fečem a pověsil kotouč do vinglu jeho branky – 3:7. Asistence: Štěpán Kuchynka a Tomáš Faigl.
     
    46:38
    Poté si musel Lukáš Lavinger dávat pozor na akci hostů. Proti němu pálil Šik a domácí brankář lapil puk ze vzduchu a poté ho ve své lapačce i ukryl.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., držení hole).
     
    47:54
    Puk po střele hostů byl sražen do ochranné sítě a hra je přerušena a vykázána do středního pásma. Za malý okamžik se zde bude vhazovat.
     
    48:56
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    49:10
    Josef Stříbrný si nabruslil k pravé tyči děčínské branky, poté ji objel a snažil se překvapit Lavingera, to se mu však nepovedlo.
     
    49:44
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    50:33
    Hosté se natlačili před branku Děčína, na Lavingera ale nevystřelili. Následně pak se Medvědi osvobozují.
     
    50:41
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., podrážení).
     
    50:57
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, u puku jsou Medvědi a už jsou uhnízděni v pásmu Sokolova. Poté střílel Volráb z prostoru mezi kruhy, jeho pokus ovšem Fečo kryje.
     
    51:44
    Děčín je v plném počtu a čeká ho zkrácená přesilová hra, která může trvat sedmapadesát minut.
     
    52:04
    Hosté získali puk v obranném pásmu a hned ho vyhodili do středního pásma.
     
    52:41
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    53:27
    Štěpán Kuchynka předvedl sólo přes celé kluziště a těsně před Fečem zakončoval z bekhendu. Hostující brankář vytasil v pravý čas další přesný zákrok!
     
    54:22
    Michael Čejka střílel z pravé strany, jeho projektil však Lavinger vyrazil do bezpečí.
     
    55:30
    Hosté drží kotouč co nejdále od vlastní branky a začínají bránit svůj náskok. Děčínu naopak velmi rychle ubíhá čas a jen těžko něco se současným stavem udělá.
     
    56:47
    Čejka po přihrávce od spoluhráče střílel zpoza kruhů Lavinger jeho pokus kryje. Následně pak jdou Medvědi do další akce.
     
    57:31
    Další snaha své vedení navýšit ze strany Sokolova skončila dalším zákrokem Lavingera. Medvědi se nemohou dostat na puk, aby ho vyhodili z pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:40
    Znovu ještě hráči Sokolova tlačí před děčínskou brankou, Medvědi se pouze brání. Až nyní vyhodili puk a jdou dopředu.
     
    59:14
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak se ještě hosté prosazují a dávají svou osmou branku v utkání. JOSEF STŘÍBRNÝ svou střelou nedal šanci Lavingerovi a pečetí hostující výhru – 3:8. Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    59:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak ještě kosmetická úprava skóre. MICHAL OLIVERIUS tečoval střelu od modré čáry a propálil Feča – 4:8. Stanovil tak konečný výsledek tohoto zápasu. Asistence: Dominik Málek a Tomáš Faigl.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté podruhé v sezóně porážejí Děčín a připisují další tři body do tabulky, ve které si upevnili svou první pozici. Děčínští naopak připisují čtvrtou prohru v řadě. Nicméně čtvrté místo si udrželi.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:09:08)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Kordule (Oliverius), 27. Kuchynka, 46. Kordule (Kuchynka, Faigl), 60. Oliverius (Málek, Faigl) – 5. Kuběna (Přibyl, Šik), 10. Rohan (Vracovský, Rulík), 11. Rohan (Trapl, Čejka), 11. Hotěk (Rulík, Hruška), 18. Přindiš (Vracovský, Rohan), 20. Hruška (Vracovský, Rohan), 39. Stříbrný (Švec, Šik), 60. Stříbrný (Vracovský)


    HC Děčín: Michajlov (od 11. Lavinger) – Hříbal, Málek, Kaltenböck (C), Loukota, Tenkrát, Vaněk – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Amirov, Faigl, Oliverius, Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Baník Sokolov: Fečo (Hruška P.) – Vodička, Přibyl, Rulík, Michálek, Přindiš (A), Šik (A) – Kovařík, Kuběna, Vracovský, Čejka, Čurda, Stříbrný, Trapl, Hotěk, Hruška D., Švec, Vrána, Rohan (C)

    Rozhodčí: Battěk – Kettner, Axman

    Diváci: 396
    bahis siteleri