Slavia Plzeň – Židenice 3:2 (kon.) | Vítkovice – Liberec 8:0 (kon.) | Jičín – Ostrava 6:9 (kon.)
Chodov – Střešovice 11:2 (kon.) | Olomouc – Ne 1:9 (kon.) | Panthers – Bohemians 7:8 (po pr.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 28.10.2018, 16:00 • SC Sareza Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 9. kolo
     
    57:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě z jedné branky se mohou radovat domácí fanoušci. ZUZANA ŠPONIAROVÁ překonala po přihrávce Alžběty Ďuríkové Lerchovou. Šponiarová tak zaznamenává v dnešním utkání hattrick, což se dnes povedlo již spoluhráčce Huskové. Asistence: Alžběta Ďuríková.
     
    54:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky velice jednoduše zvyšují již na 7:0. Sára Seevaldová vybídla svou spoluhráčku ZUZANU ŠPONIAROVOU ke střele, která nabídku využila a přesně zakončila svůj projektil. Asistence: Sára Seevaldová.
     
    52:37
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Zuzana Šponiarová – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    47:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A gólové hody domácích hráček nekončí ani ve třetí části hry. Barbora Husková vyslala svou přihrávkou KRYSTÝNU KRZYWAKOVOU, která dokázala překonat brankářku. Asistence: Barbora Husková.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Šárka Boľová – 2 min., Nedovolená vzdálenost).
     
    35:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky velice rychle využívají přesilovou hru. Míček létal na všechny strany, nakonec si jej vzala na levé straně Veronika Enenkelová, která přihrála na střed hřiště ELIŠCE PLANKOVÉ, která střelou zápěstím rozvlnila síť za zády Lerchové. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    35:28
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Kristýna Zelníčková – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    32:20
    Liberec zahrával standardní situaci těsně před brankovištěm. Zeď z domácích hráček nešla prostřelit, takže nemusela zasahovat ani domácí brankářka.
     
    31:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A domácí hráčky výsledkově drtí své soupeřky. Další rychlá a pěkná akce Vítkovic. Veronika Enenkelová si všimla volné ZUZANY ŠPONIAROVÉ, které poslal míček, ta z větší vzdálenosti napřáhla a prostřelila všechno a všechny. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    27:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky odskakují na rozdíl tří branek. Zuzana Šponiarová přesně našla čepel BARBORY HUSKOVÉ, který dokázala prostřelit hostující brankářku. Asistence: Zuzana Šponiarová.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Hana Koníčková – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    15:10
    Peterková teď vyslala na Lerchovou nebezpečnou střelu, která směřovala do levého horního rohu. Liberecká gólmanka fantastickým zákrokem míček vytáhla.
     
    13:30
    Za Lerchovou teď zazvonila tyč!
     
    12:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme to hned o dvě branky! Stejná situace jako před chvíli a opět u toho stejné aktérky. Tentokráte si BARBORA HUSKOVÁ počkala na správném místě a z odraženého míčku překonala Lerchovou podruhé! Asistence: Krzywaková.
     
    10:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Úvodní trápení je u konce. Po kombinační akci se prosazují domácí hráčky. Míček za záda Lerchové poslala po přihrávce Krzywakové BARBORA HUSKOVÁ. Asistence: Krzywaková.
     
    09:09
    O úvodní branku se teď mohla postarat Mlejnková, ale ta netrefila před prázdnou bránou míček!

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 11. Husková (Krzywaková), 13. Husková (Krzywaková), 28. Husková (Z. Šponiarová), 32. Z. Šponiarová (Enenkelová), 36. Planková (Enenkelová), 47. Krzywaková (Husková), 55. Z. Šponiarová (Seevaldová), 58. Z. Šponiarová (Ďuríková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Kolářová, Peterková, Seevaldová, Theimerová, Planková – Suchánková, Boľová, Novotná – Trošková, Z. Šponiarová, Enenkelová – Šupáková, Husková, Suchánková – Krzywaková, Mikulová.
    Crazy girls FBC Liberec: Lerchová (Štěpánová) – Leierová, Koníčková, Rumlová, Dlouhá, Foffová, Ljachová, Vejdělková – Zelníčková, Zíková, Horáková – M. Mlejnková, Poláková.

    Rozhodčí: Drška Jan, Meisner Jiří
    bahis siteleri