USK Ostrava – Hodonín 4:9 (kon.) | Dolní Loučky – FERRAM Opava 6:5 (kon.)
konec
USK Ostrava
4:9 (0:4)
FC Tango Hodonín
Neděle 28.10.2018, 16:30 • SH TJ OStrava, Varenská 3098 • 2. Futsal liga východ • 5. kolo
     
    39:10
    Michalec náležitě oslavil výročí 100 let naší republiky a v závěru utkání vsítil střelou, ze které by měl radost i tatíček Masaryk
     
    39:00
    Hraje se futsal nahoru dolů, místní fanynky šílí. Novotný zvyšuje na 4:8.
     
    37:00
    Tinka je při chuťi, dal další gól.
     
    36:00
    Malý Messi opět v akci! Plíživou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě, tedy vlastně jen golmana.
     
    35:00
    Je jasné, že Cenek se Svobodou pečlivě studovali futsalové učebnice a gól z jejich kopaček byl enormně podobný futsalovým klišé gólům. Zakončení Cenka mu sice přineslo hattrick, avšak na lavičče hostujících se již řeší, čím přispěje do klubové kasy.
     
    24:00
    Vysunutý pressing je však věc nebezpečná. Cenou lekci do života dostali Ostravští studenti a po kombinaci Janulík-Novotný prohrávají zase o 4 branky.
     
    28:00
    Papadopulos vybojoval míč, Ostravsko-řeckou uličí na půli hřiště vyslal dopředu Kaducha, který vyslal jedovatou přízemní pumelici k tyči,
     
    25:00
    Zatím tuto šichtu Hodonínští zvládají. Ujali se míče a Cenca s Chadzidisem poslali domácí obranu do bufetu na párek v rohlíku. Samozřejmě obrazně řečeno, na hale se žádný bufet nenachází...
     
    21:20
    Druhá půle začala opatrně, z nenápadné akce domácí Chlopek vykřešal jiskřičku naděje domácího USK střelou k tyči.
     
    19:30
    Z tlaku domácích však vytěžili více hosté, Cenek se dostal do protiútoku. Od půle hřiště však neměl soupeře a doběhl si až pro vedení 0:4.
     
    11:00
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Golman domácích zůstal sám proti trojici Hodonínských útočníků, tuto akci ještě zachránil, avšak následující střela mu vypadla z rukavic a Janulík do odkryté brány přidává svůj druhý gól.
     
    6:45
    Velmi laciný gól padl do sítě USK. Střelec Buršík Tomáš využil volné dálnice před sebou a pumelicí k tyči zvyšuje náskok svého týmu.
     
    5:14
    Obrana domácích se zřejmě stále vidí v poklidném nědělním dni a hostující celek Hodonína této nekoncentrace využil, nezaváhal a krásnou kombinací posouvají svůj tým blíže k vítězství.

    Nikolas Papadopulos

    Branky: 6. Tomáš Janulík (Buršík), 7. Buršík (Janulík), 20. Cenek, 22. Chlopek, 25. Cenda (Chadzidis), 28. Kaduch (Papadopulos), 36. Tinka, 37. Tinka – 11. Janulík (Bušík), 24. Janulík (Novotný), 35. Cenek (Svoboda), 39. Novotný, 40. Michalec


    USK Ostrava: Tinka, Teofil, Kaduch, Papadopulos,Kohler, Krumnikl, Klejnot,Chlopek, Hvozděra, Krejčí, Vyka
    FC Tango Hodonín: Cenek, Janulík, Buršík, Dvořák, Chadzidis, Novotný, Michalec, Svoboda, Buc, Horváth, Kunický

    Rozhodčí: Radim Filipský, Jan Krupa
    bahis siteleri