Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Boston Bruins
Středa 31.10.2018, 00:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Domácí bez brankáře!
     
    48:24
    David Krejčí se doslova protančil do šance, ale v klíčový okamžik, tedy těsně před střelou mu kotouč jeden z bráníích hráčů vypíchl.
    45:23 Brad MARCHAND - 2:3
     
    45:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Krásná individuální akce BRADA MARCHANDA znamená vedení Bostonu Hostující forbard si vzal puk ve vlastním pásmu. Podél hrazení se protlačil až před Darlinga, jehož donutil k rozkleku. Následně objel branku a zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    45:12
    Justin Williams dostal nabito na pravý kruh, ale střelou voleje trefil jen lapačku Haláka!
     
    44:39
    Teuvo Teräväinen měl na holi vedoucí branku, ale ne pravém kruhu nedokázal zamířit přesněji!
     
    39:42
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
    39:42 Brad MARCHAND - 2:2
     
    39:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš? Dostaneš! Domácí Warren Foegele prchal sám na obranku Haláka, ale okamžik pro střelu prováhal a byl odzbrojen. Na druhé straně se dostal do samostatného úniku BRAD MARCHAND a přesnou střelou ke vzdálenější tyči nedal Darlingovi šanci. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Lucas Wallmark – 2 min., podrážení).
     
    39:06
    Málem bylo srovnáno! Puk vyplaval přímo před prázdnou branku kde stál Heinen a nebýt faulu domácího Wallmarka, asi by bylo opět vyrovnáno.
    38:33 Dougie HAMILTON - 2:1
     
    38:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už to DOUGIE HAMILTONOVI vyšlo! Jordan Staal vyhrál buly přímo na hůl domácího beka, který se přesnou ranou z voleje nemýlil a střelou pod víko hsotující branky poslal svůj tým opět do vedení! Asistence: Jordan Staal.
     
    37:30
    Williamsovu ránu Halák vyrazil před sebe. Puk vyplaval přímo před Aha, ale ten nedokázal trefit odkrytou branku!
     
    37:20
    Moorovi se nabalil puk na hůl a opustil hrací plochu, Dvě minuty přesilovky pro domácí tým.
     
    35:28
    Slavin vyzval ke skórování Staala, ale ten ve výborné pozici jen trefil připraveného Haláka. Velká škoda pro domácí tým.
     
    33:20
    Teuvo Teräväinen mohl vrátit vedení na stranu domácích, ale Jaroslav Halák si s jeho pokusem poradil a zastavil puk v cestě do branky!
    32:22 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    32:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Krug poslal puk k brankové čáře DAVIDU PASTRŇÁKOVI, jenž z těžkého úhlu zkusil štěstí. Darlingovi kotouč po výstroji propadl těsně za brankovou čáru a oba týmy jsou teď ve stejné pozici. Asistence: Torey Krug, Patrice Bergeron.
     
    31:57
    Teď už Pastrňákův pokus z levého křídla prošel až k Darlingovi, ale domácí fantom pevně přitiskl svou paži k tělu a nedovolil puku projít dále.
     
    30:36
    kapitán domácích si nepočínal před brankou soupeře příliš obratně a vysokou holí trefil hostujícího Kruga. Dvě minuty přesilové hry pro hosty.
     
    30:19
    Hostující tým teď zachránila branková konstrukce!
     
    30:04
    Pastrňák dostal po vhazování nabito mezi kruhy a Darling měl co dělat, aby puk vyrazil!
     
    29:40
    Po střele od modré čáry se za Darlingem rozezvonila tyč. Puk se následně odrazil mezi betony brankáře Caroliny a ten chvíli nevěděl kde se hrací předmět nachází. Toho si byl vědom David Krejčí jenž mohzuně droážel na brankáře domácích, což mu vyčinili obránci Canes v přerušené hře.
     
    28:05
    Do výborné pozice dostal nabito Justin Williams, který z mezikruží nechal vyniknout Haláka. Následnou šarvátku museli roztrhnout rozhodčí.
     
    26:15
    Sean Kuraly měl na hokejce srovnání, ale sám před odkryou klecí nezvedl puk nad beton Darlinga! Fantastický zákrok domácího brankáře.
     
    24:55
    Brad Marchand se následně nesmyslně ohnal po Hamiltonovi, což neuniklo pozornosti rozhodčího a Carolona si zahraje přesilovku.
     
    22:25
    Hra se v uplynulých vteřinách přelévala ze strany na stranu. V té největší se zjevil Foegele, jenž v samostatném ńiku jen vyprášil betony Haláka.
     
    21:01
    Nakonec ne. Jacob Slavin si odsedí jen dvě minuty za sekání. Nutno říct, že proti Marchandovi výborně zasáhl i Darling, jenž vytrčenou holí kotouč zasáhl a dostal jej mimo dosah hostujícího hráče.
     
    18:29
    Další šance pro domácí. Carlo sekl Svečnikova a až do konce třetiny může hrát Carolina přesilovou hru.
    17:54 Micheal FERLAND - 1:0
     
    17:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Osm vteřin stačilo k tomu, aby Carolina využila přesilovku. Aho tvrdě vypálil od modré čáry, Halák vyrazil puk jen před sebe, kde jej naněkolikrát dorazil do branky MICHAEL FERLAND. Problémem z pohledu hostujícího kouče bylo evidentě chování Valentina Zykova, jenž se pihyboval v brankovišti, ale dle rozhodnutí rozhodčích Halákovi aktivně nebránil v zákroku. Asistence: Sebastian Aho, Valentin Zykov.
     
    17:54
    Domácí dostali puk do sítě, ale hostující kouč si vybírá Challenge!
     
    17:46
    Lauzon podrazil svého protihráče ve středním pásmu a dvě minuty bude moct zpytovat svědomí na trestné lavici. Po komernčí pauze si domácí zahrají přesilovou hru.
     
    15:11
    Fantastický Darling! Krejčí dostal puk do pásma, kde jej Heinen předložil DeBruskovi před odkrytou klec. Domácí gólman se dokázal přesunout a vyrazit puk mimo branku!
     
    12:12
    Patrice Bergeron nahazoval od pravého hrazení puk před branku a sanžil se překvapit Darlinga. To se mu do určité míry povedlo, ale puk za záda brankáře Caroliny nedostal.
     
    11:00
    Acciari dostal nabito před branku Darlinga, ale minul prostor vymezený třemi tyčemi.
     
    09:26
    Danton Heinen vypálil po vhazování a Darling předvedl krásný semafor a kotouč skryl ve své lapačce!
     
    01:39
    David Pastrňák se po pravém křídle protáhl do pásma a z úhlu se řítil na Darliga. Ten jeho pokus vykraly a udržel puk před brankovou čárou.
     
    00:35
    Jordan Staal podrazil při napadání svého soupeře a Boston může otevřít skóre v přesilové hře.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 18. Ferland (Aho, Zykov), 39. D. Hamilton (J. Staal) – 33. Pastrňák (Krug, Bergeron), 40. Marchand (Bergeron), 46. Marchand (Bergeron)


    Carolina Hurricanes: Darling (Mrázek) – Slavin, D. Hamilton, de Haan, Faulk (A), T. van Riemsdyk, Pesce – Foegele, J. Staal (A), Williams (C) – Ferland, Aho, T. Teräväinen – Martinook, Wallmark, Svečnikov – B. McGinn, N. Roy, Zykov.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Chára (C), Carlo, Krug, J. Moore, Lauzon, Kampfer – Marchand (A), Bergeron, Pastrňák – Heinen (A), Krejčí, DeBrusk – Bjork, Nordström, Wagner – Donato, Kuraly, Acciari.

    Rozhodčí: St. Laurent, Charron – Nowak, Smith
    bahis siteleri