Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
8:3 (2:2, 3:1, 3:0)
New Jersey Devils
Středa 31.10.2018, 00:40 • Amalie Arena, Tampa (kapacita 19 092 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Následně se u levého mantinelu parádně uvolnil Pavel Zacha, jenž před brankou našel Johanssona. Ten mohl alespoň snížit, ale zblízka neuspěl!
     
    56:33
    Závaru před brankou Lightning chtěl využít Kevin Rooney, jenž zakončoval z levého kruhu. Jeho rána se ale neujala a Vasilevskij dokázal zasáhnout!
     
    53:02
    Steven Stamkos se následně na pravém kruhu dostal ke střele, kterou Schneider vyrazil před sebe. Dorážka Kučerova se následně neujala díky dobré obraně Devils.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cédric Paquette – 2 min., nedovolené bránění + 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Kevin Rooney – 2 min., bitka).
    45:51 Ryan MCDONAGH - 8:3
     
    45:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácím tam dnes padne snad úplně všechno, osmý puk v hostující brance. Cory Schneider si ani nesáhl na kotouč. Lightning se dostali ke střele z mezikruží, ale puk skončil na zadním mantinelu. Od něj se odrazil k pravé tyčce, kde čekal RYAN MCDONAGH. Asistence: Brayden Point a Yanni Gourde.
     
    45:02
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Keith Kinkaid, přichází Cory Schneider.
    45:02 Nikita KUČEROV - 7:3
     
    45:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Toto pro hosty nevypadá dobře a smrdí to pořádným debaklem! Damon Severson špatně rozehrál a domácí se dostali do skvělé kombinaci, kterou zakončil střelou do odkryté branky NIKITA KUČEROV! Asistence: J. T. Miller a Steven Stamkos.
    43:40 Tyler JOHNSON - 6:3
     
    43:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté začali aktivně, ale přecijen inkasují a Tampa Bay se dostává do důležitého vedení! Brayden Point zakončoval do Kinkaida, bekhend TYLERA JOHNSONA u levé tyčky byl ovšem již nechytatelný. Asistence: Brayden Point a Ryan McDonagh.
     
    39:23
    Anthony Cirelli se následně dostal do pásma a zakončením na přední tyčku se pokoušel překvapit Kinkaida v brance. Ten ale nakonec puk udržel před brankovou čárou!
    36:47 Kyle PALMIERI - 5:3
     
    36:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils rychle využívají přesilovku a dostávají se zpátky do utkání! KYLE PALMIERI posílal kotouč do brankoviště, kde se kotouč za záda domácího brankáře dostal od hokejky Ryana McDonagha! Asistence: Taylor Hall a Will Butcher.
     
    36:01
    U střídaček byla následně hra přerušena a hosté si zahrají přesilovku. Slater Koekkoek držel jednoho z hráčů Devils a je prvním potrestaným hráčem Lightning v této periodě.
     
    33:38
    Na druhé straně se po pravé straně nacpal do zakončení Kyle Palmieri, jemuž se ale ruského brankáře překonat nepovedlo. Hostující střelec zakončoval nad lapačku, ale nakonec neuspěl.
     
    30:48
    Steven Stamkos si následně najel k pravému kruhu a zakončoval na přední tyčku. Keith Kinkaid ale parádně zasáhl ramenem a kotouč vytěsnil nad branku!
    28:08 Steven STAMKOS - 5:2
     
    28:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se STEVEN STAMKOS již prosazuje a domácí celek jde již do tříbrankového vedení, hosty hrozně sráží oslabení! Domácí střelec dostal nabito na levý kruh a po přesné střele navyšuje stav duelu na 5:2. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
     
    27:31
    Tyler Johnson se mezi kruhy dostal ke střele a mířil do pravé šibenice, ale branku se mu trefit nepovedlo. Steven Stamkos následně napálil tyčku.
     
    27:12
    Domácí mají stále dvouminutovou přesilovku a nyní je čeká dvojnásobná výhoda. Travis Zajac jednoho z hráčů sekl a putuje na lavici hanby.
    26:33 Nikita KUČEROV - 4:2
     
    26:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale NIKITA KUČEROV prosazuje a dává svou čtvrtou branku v sezóně! Ruský útočník dostal nabito na pravý kruh a z voleje překonává Kinkaida jako čtvrtý střelec v utkání. Asistence: Ryan McDonagh a Steven Stamkos.
     
    26:26
    Nikita Kučerov měl na hokejce čtvrtou branku svého celku. Po přihrávce na pravý kruh rychle zakončoval, ale Keith Kinkaid se rychle přesunul a lapačkou předvedl velký zákrok.
     
    24:39
    První přesilovku v utkání si zahrají domácí. Čtyři minuty inkasuje za hru vysokou holí Blake Coleman. Domácí mají velkou šanci na navýšení aktuálního skóre.
    20:31 Brayden POINT - 3:2
     
    20:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se hned dostali do útoku a po tlaku do branky Kinkaida dávají branku na 3:2! Yanni Gourde zakončoval mezi kruhy a BRAYDEN POINT posílal kotouč do odkryté branky u levé tyčky. Tampa poprvé v utkání vede! Asistence: Yanni Gourde a Tyler Johnson.
     
    17:07
    Braydon Coburn si následně počínal nedovoleně proti Noesenovi a po zákroku ramenem do obličeje inkasuje i přes nevoli domácích fanoušků zasloužený trest.
     
    15:17
    Cédric Paquette se následně pokoušel překvapit Kinkaida v brance zakončením na přední tyčku. Hostující brankář si ale prostor pohlídal a pozorně zasáhl ramenem.
    13:30 Braydon COBURN - 2:2
     
    13:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z protiútoku se prosazují domácí, kteří ještě tak v první třetině srovnávají dvoubrankové manko! Lightning se dostali do útoku, BRAYDON COBURN dostal přihrávkou mezi kruhy a po střele k pravé tyčce dává svou druhou branku v duelu i sezóně. Asistence: Cédric Paquette a Adam Erne.
     
    08:04
    Marcus Johansson mohl vrátit vedení svému celku, ale rána z mezikruží nevyšla. Švédský útočník mířil k pravé tyčce, ale branku ruského rodáka nakonec minul!
    07:30 Braydon COBURN - 1:2
     
    07:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Následně se ale domácí celek již prosadil a máme tu třetí branku v duelu! BRAYDON COBURN dostal kotouč na modrou čáru, odkud svižně zakončoval. Kotouč změnil směr a od nohy Andyho Greenea se dostal za záda Kinkaida! Asistence: Brayden Point a Yanni Gourde.
    05:04 Travis ZAJAC - 0:2
     
    05:04
    Devils právě vstřelili branku!
    Ryan Callahan se na levé straně dostával do zakončení, ale trefil jen bránícího Lovejoye. Ve střední třetině následně vybojoval kotouč TRAVIS ZAJAC, jenž postupoval sám na Vasilevskiho, kterého bekhendem po ledě překonal a Devils brzy vedou 2:0! Asistence: Miles Wood.
     
    04:07
    Následně našel od levého mantinelu Nico Hischier před brankou Taylora Hala, jenž zblízka zakončoval bekhendem mimo betony. Andrej Vasilevskij ale chytá!
    01:01 Miles WOOD - 0:1
     
    01:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils pokračovali v aktivní hře, ale pokus Vatanena od modré čáry nevyšel. Následně od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště jeden z hostů, aby se před domácím brankářem prosadil poprvé v sezóně MILES WOOD! Asistence: Sami Vatanen a Mirco Müller.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Coburn (B. Point, Gourde), 14. Coburn (Paquette, Erne), 21. B. Point (Gourde, T. Johnson), 27. Kučerov (McDonagh, Stamkos), 29. Stamkos (Kučerov, B. Point), 44. T. Johnson (B. Point, McDonagh), 46. Kučerov (J. T. Miller, Stamkos), 46. McDonagh (B. Point, Gourde) – 2. Wood (Vatanen, Müller), 6. Zajac (Wood), 37. Palmieri (Hall, Butcher)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Koekkoek, Girardi, McDonagh, Strålman, Coburn, Sergačjov – J. T. Miller, Stamkos, Kučerov – Gourde, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.
    New Jersey Devils: Kinkaid (46. Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Dea – Coleman, Zajac, Wood – Boyle, Rooney, Noesen.

    Rozhodčí: Hebert, Nicholson – Gibbs, Kovachik

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri