Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
San Jose Sharks
3:4 (1:1, 0:0, 2:2 - 0:0)
New York Rangers
Středa 31.10.2018, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Rangers.
    Autorem vítězné branky je KEVIN SHATTENKIRK.
    59:58 Tomáš HERTL - 3:3
     
    59:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je závěr jako hrom pro domácí. Nic jiného se na to říci nedá. Už běžely poslední vteřinky zápasu a vypadalo to, že Rangers získají dva body za výhru v základní hrací době. Jenže s tím nesouhlasil český útočník TOMÁŠ HERTL. Ten za brankou vybojoval kotouč, vybruslil před brankoviště a z otočky pověsil kotouč pod horní tyčku. SAP Center burácí a tenhle duel půjde do prodloužení. Asistence: Logan Couture, Timo Meier.
    50:05 Chris KREIDER - 2:3
     
    50:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Týmy si pro nás na třetí třetinu připravily přestřelku. Po pár okamžicích jdou hosté zpátky do trháku. San Jose totiž nechalo před brankovištěm tristně volného Matse Zuccarella, jenž následně nabídl kotouč k tyči úplně volnému CHRISI KREIDEROVI. Ten neměl problém po ledě překonat brankáře Martina Jonese. Kreider dává druhý gól v zápase a také druhý gól ve třetí části. A Sharks musí znovu dohánět. Asistence: Mats Zuccarello, Mika Zibanejad.
    48:14 Timo MEIER - 2:2
     
    48:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dalšímu náporu už ale švédský brankář neodolal a San Jose po zásluze vyrovnává. Nejdříve na druhé straně předvedl důležitý zákrok Martin Jones. A posléze do protiútoku vyrazil švýcarský útočník TIMO MEIER, jenž střelou z pravého kruhu nádherně vymetl levý růžek klece Rangers. Jedná se už o jeho devátý zásah sezony, očividně je ve skvělé formě. Takže máme vyrovnáno. Asistence: Brent Burns.
    41:13 Chris KREIDER - 1:2
     
    41:13
    Rangers právě vstřelili branku!
    První lepší akce ve třetí třetině a hned končí gólem. Hosté se dostali do útočného pásma a zakombinovali. Byl to Skjei, kdo z levého kruhu našel na pravé straně uvolněného CHRISE KREIDERA. Útočník newyorského týmu nezaváhal, z první se opřel do kotouče a kousek na ledem propálil Martina Jonese. Rangers tak otáčejí výsledek na svou stranu a poprvé v zápase vedou. Asistence: Brady Skjei, Kevin Hayes.
    04:21 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    04:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jenže domácí si vedení moc dlouho neužili. Pustili totiž do akce osamoceného MATSE ZUCCARELLA, jenž zaskočil obranu San Jose i samotného brankáře Jonese rychlou střelou zápěstím. Nabruslil si na místo u pravého kruhu a švihl ranou o tyčku. Navíc to zvládl po ladném průniku, do nějž ho poslal Shattenkirk. Tahle trefa hostujícímu celku hodně pomůže především z psychického pohledu. Že by nás dnes čekala smršť branek? Asistence: Kevin Shattenkirk.
    03:22 Brent BURNS - 1:0
     
    03:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlá trefa na úvod. Chvíli se oba týmy oťukávaly a zkoušely pozornost brankářů. Po necelých čtyřech minutách duelu tu však máme první trefu. Marcus Sörensen v pravém rohu vybojoval kotouč pro svůj tým, který pak rychle poslal na modrou čáru. Odtud okamžitě střílel produktivní obránce BRENT BURNS, jenž ukázkově prostřelil Lundqvista. Rangers musí dohánět. Asistence: Marcus Sörensen, Melker Karlsson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Burns (Sörensen, M. Karlsson), 49. Meier (Burns), 60. Hertl (Couture, Meier) – 5. Zuccarello (Shattenkirk), 42. Kreider (Skjei, K. Hayes), 51. Kreider (Zuccarello, Zibanejad), rozh. náj. Shattenkirk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Hertl (SJS)
    0:0   Mats Zuccarello (NYR)
    2. série:
    0:0   Logan Couture (SJS)
    0:0   Mika Zibanejad (NYR)
    3. série:
    0:0   Joe Pavelski (SJS)
    0:1   Kevin Shattenkirk (NYR)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, E. Karlsson – Meier, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, Labanc – E. Kane, Suomela, Donskoi – Sörensen, Goodrow, M. Karlsson.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Skjei, DeAngelo, Br. Smith, Shattenkirk, M. Staal, Pionk – Naměstnikov, Zibanejad, Zuccarello – Kreider, K. Hayes, Spooner – Vesey, B. Howden, Fast – C. McLeod, Chytil, Lettieri.

    Rozhodčí: Sutherland, Schlenker – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri