Jekatěrinburg – Jokerit 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Soči 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Viťaz – Chabarovsk 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
HK Soči
Středa 31.10.2018, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Matt ELLISON - 4:1
     
    58:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Hráči Metallurgu roztočili v přesilové hře pořádný kolotoč a z něj své soky setřásli. Mozjakinova pumelice, div, že neprorazila tyč! A v síti se zatřepetala dorážka před brankovištěm důrazného MATTA ELLISONA. Asistence: Sergej Mozjakin a Dennis Rasmussen.
    48:32 Roman LJUBIMOV - 3:1
     
    48:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Až z následného útoku zasadili domácí třetí úder! ROMAN LJUBIMOV si zleva sjel do mezikruží, před obráncem si nejdříve stáhl kotouč k sobě a až poté vypálil. Šikin šel proti střele vyrážečkou, ale ani to mu nepomohlo. Asistence: Pavel Varfolomejev.
    12:48 Damir RACHIMULLIN - 2:1
     
    12:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Když to nešlo v přesilovce, prosadili se hosté při rovnovážném počtu hráčů. DAMIR RACHIMULLIN si srovnal puk na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a střelou kolem Košečkinovy lapačky vrátil svůj tým do zápasu. Asistence: Jurij Alexandrov a Alexandr Budkin.
    03:08 Michal BULÍŘ - 2:0
     
    03:08
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro Soči! Barulin ještě nic nechytil a už podruhé musí lovit puk ze sítě své brány. Tentokrát mu ho tam poslal z bezprostřední blízkosti zakončující MICHAL BULÍŘ, který si ještě předtím převzal přihrávku do jízdy. Asistence: Sergej Mozjakin a Matt Ellison.
    01:09 Iiro PAKARINEN - 1:0
     
    01:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Favorita posílá do vedení brzký gól, jehož autorem je IIRO PAKARINEN! Finský hráč dostal přihrávku na vrchol pravého kruhu, odkud skóroval s přispěním horní tyče. Asistence: Nikolaj Kuljomin a Dennis Rasmussen.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 2. Pakarinen (N. Kuljomin, Rasmussen), 4. Bulíř (Mozjakin, Ellison), 49. Ljubimov (Varfolomejev), 59. Ellison (Mozjakin, Rasmussen) – 13. Rachimullin (Alexandrov, Budkin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin (C), J. Birjukov, Rylov, Vereščagin, Běreglazov, Matuškin (A), Zajcev – Mozjakin, Ellison, Bulíř – N. Kuljomin, Rasmussen, Pakarinen – N. Shore, Varfolomejev, Ljubimov – Několenko (A), Timkin, Dorofejev – Čibisov.
    HK Soči: Barulin (4. Šikin) – Ščitov (C), Rykov, Pogorišnyj, Jokipakka, Budkin, Alexandrov (A), D. Musin – O'Dell, Archipov (A), R. Rosén – Collins, Chlopotov, Polunin – Točickij, Altybarmakjan, Šmeljov – Akmaldinov, Tomilin, Rachimullin.

    Rozhodčí: Rogačjov, Ščeňov – Šeljanin, Zacharenkov

    Diváci: 7 032
    bahis siteleri