Vancouver – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Winnipeg Jets
Čtvrtek 01.11.2018, 19:15 • NHL Global Series, Hartwall Arena, Helsinky • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Patrik LAINE - 2:4
     
    59:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A čepice už létají na ledovou plochu. PATRIK LAINE právě dosáhl na hattrick. Ve vlastním obranném pásmu dostal přihrávku a poté odpálil kotouč, který se zastavil až v opuštěné floridské kleci – 2:4. Je hotovo. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.
    43:28 Patrik LAINE - 2:3
     
    43:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru a jdou opět do vedení. PATRIK LAINE prakticky ze stejného místa jako při svém prvním gólu, tedy z levého kruhu, propálil Reimera a ten tak byl bez šance – 2:3. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
    37:54 Jevgenij DADONOV - 2:2
     
    37:54
    Florida právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. JEVGENIJ DADONOV se dobře postavil před branku Floridy a poté tečoval střelu z dálky. Jeho pokus vyšel a rozvlnil síť za zády Hellebuycka – 2:2. Asistence: Michael Matheson a Nick Bjugstad.
    35:14 Patrik LAINE - 1:2
     
    35:14
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči si berou vedení zase zpátky. V přesilové hře se z vrcholu levého kruhu prosadil PATRIK LAINE a Reimera prostřelil mezi jeho betony – 1:2. Hartwall Arena vybuchla nadšením, finský hráč v dresu Winnipegu se prosadil na domácí půdě. Asistence: Blake Wheeler a Dustin Byfuglien.
    24:18 Keith YANDLE - 1:1
     
    24:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři vyrovnávají stav tohoto utkání, když se v přesilové hře čtyři na tři napřáhl na modré čáře KEITH YANDLE a prostřelil Hellebuycka – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Aleksander Barkov a Mike Hoffman.
    18:34 Mathieu PERREAULT - 0:1
     
    18:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči jdou v závěru první třetiny do vedení. Dvakrát se odrazil puk od Reimera, napotřetí už byl ale brankář Floridy krátký na dorážku MATHIEUA PERREAULTA, jenž uklidil puk k jeho pravé tyči – 0:1. Asistence: Bryan Little a Dustin Byfuglien.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Yandle (Barkov, Hoffman), 38. Dadonov (Matheson, Bjugstad) – 19. Perreault (Little, Byfuglien), 36. Laine (Wheeler, Byfuglien), 44. Laine (Wheeler, Byfuglien), 60. Laine (Scheifele, Wheeler)


    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Petrovic, Yandle (A), Ekblad, Matheson, Kiselevič, Weegar – Bjugstad, Barkov (C), Dadonov – Hoffman, Trocheck (A), Huberdeau – Malgin, McCann, Vatrano – Sceviour, Lammikko, Brouwer.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Perreault, Little, Connor – Laine, Lowry, B. Tanev – Roslovic, Copp, Lemieux.

    Rozhodčí: O´Rourke, Dwyer – Brisebois, Cherrey

    Diváci: 13 490
    bahis siteleri