Jihlava – Tábor 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:8 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 7:4 (kon.)
Technika Brno – Olomouc 4:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 5:1 (kon.)
Havířov – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Slavia – Kobra 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:0 (kon.)
Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:4 (1:1, 3:3, 3:0 - N 1:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 01.11.2018, 16:10 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    60:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nadstavbové prodloužemní dokázali vyhrát domácí Rytíři a potvrdili tak dnešní dominanci. Poslední gól zápasu vstřelil ADAM SOJKA. Asistence: Marek Alscher.
     
    42:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V jedné jediné minutě domácí nejspíš rozhodli utkání. L. Danda tentokrát nestačil na střelu ONDŘEJE KOUBY a kladenští Rytíři zatloukli další hřebík do rakve hostů. Asistence: Adam Sojka.
     
    42:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další rychlý gól v podání kladenských Rytířů dokazuje, že třetí třetina bude jasně patřit jim a hostům nedávají moc šancí. Střelcem dalšího gólu Rytířů je SAMUEL CHRENKA. Asistence: Marek Alscher.
     
    42:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se opět dostávají do vedení a opět začínají třetinu aktivněji. Gól vstřelil VIKTOR PROCHÁZKA. Asistence: Ondřej Hrabík, Adam Bareš.
     
    39:29
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Další šťastný gól v síti. Nahození DAVIDA BAŠTY se odrazilo od kladenského beka a obloučkem puk zapadl až za brankovou čáru. Asistence: Sebastian Redlich.
     
    34:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Velmi nešťastný gól. Nahození MARKA ALSCHERA chtěl Kulich sebral rukavicí ze vzduchu, ale od jeho rukavice se kotouč odrazil přímo do sítě brankáře Gabrišky. Asistence: Adam Sojka, Pavel Bareš.
     
    28:33
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Velmi šťastný gól pro hosty, ale je tam a v přesilové hře. Jaňour měl puk pod sebou, ale nevěděl kde. Nakonec ho svými zády odkryl a jako první ho našel ŠTĚPÁN VIMMER, který ho dokázal prošťouchnout až za záda brankáře Rytířů. Asistence: Lukáš Kulich.
     
    26:18
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Sice až po přesilové hře, ale jen těsně. Skvělá přihrávka zleva od Kulicha našla na pravé straně najíždějícího ALEXE ŠTĚPÁNKA a ten puk uklidil za záda Jaňoura. Asistence: Lukáš Kulich.
     
    25:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři hrají nejlepší část zápasu v oslabení. Již podruhé dokázali vstřelit branku a o tuto se tentokrát postaral SAMUEL CHRENKA. Asistence: Ondřej Hrabík.
     
    24:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácím Rytířům vyloučení kapitána Ticháčka nijak neuškodilo a dokázali vstřelit gól v oslabení. Branku vstřelil MATYÁŠ ŠAPOVALIV. Asistence: Petr Ullrych.
     
    14:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí Rytíři dokázali srovnat krok s hosty a také dokázali vyrovnat. Střelcem vyrovnávací branky je JIŘÍ TICHÁČEK. Bez asistence.
     
    10:25
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak toto je velice nečekané. PZ Kladno z první střely utkání střílí branku. Kapitán ŠTĚPÁN VIMMER nejdříve trefil brusli obránce Rytířů, ale následná dorážka skončila nad ramenem kladenského gólmana. Asistence: Sebastian Redlich.
    Marken.cz

    Marek Landa

    Branky a nahrávky: 15. Ticháček, 25. Šapovaliv (Ullrych), 26. Chrenka (Hrabík), 35. Alscher (Sojka, P. Bareš), 43. Procházka (Hrabík, A. Bareš), 43. Chrenka (Alscher), 43. Kouba (Sojka), 61. Sojka (Alscher) – 11. Vimmer (Redlich), 27. Štěpánek (Kulich), 29. Vimmer (Kulich), 40. Bašta (Redlich)


    Rytíři Kladno: Jaňour (Suk) – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora, Ticháček – Kouba, P. Bareš, Procházka, Sojka, Hrabík, Šilhavý, A. Bareš, Adam, Šapovaliv, Ullrych, Chrenka
    PZ Kladno: Gabriška (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Burger, Hříbal, Deniger, Malý, Horn, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Štěpánek, Kulich, Pišinger, Vimmer, Redlich, Bašta, Vosyka

    Rozhodčí: Šmika – Kubíček, Horažďovský
    bahis siteleri