Jihlava – Tábor 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:8 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 7:4 (kon.)
Technika Brno – Olomouc 4:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:1 (kon.) | Třinec – Vsetín 5:1 (kon.)
Havířov – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Sparta – Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:3 (kon.) | Slavia – Kobra 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:0 (kon.)
Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:8 (0:2, 0:1, 1:5 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 01.11.2018, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    61:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Prodloužení nakonec získali Bílí Tygři díky ráně JAKUBA ŠEDIVÉHO. Asistence: Adam Měchura, Jakub Masař.
     
    58:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní změnili taktiku na přímočarost a PETR GAJDA v úniku završuje hattrick svou ranou od kruhu mezi betony. Asistence: Bennet Rossmy, Jakub Hujer.
     
    54:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krasojízda Liberce pokračuje a sedmým gólem Boleslav zničil opět JAKUB ŠEDIVÝ. Asistence: Jakub Hujer, Petr Gajda.
     
    51:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Stuchlík byl zasypán střelami a dorážkami, kdy betony uzavřel celé brankoviště, avšak ani jemu, ani spoluhráčům se nedařilo dostat puk pod kontrolu. Nakonec ho někdo z nich vydloubl ven, ale ujal se ho PETR GAJDA a položeného brankáře přehodil. Asistence: Martin Böhm.
     
    45:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je odpověď. Ihned po vstřelení brány nastal před Stuchlíkem chaos, ale domácí nedokázali zastavit hru. Puk se nakonec dostal k JAKUBOVI ŠEDIVÉMU, jenž trpělivě čekal, aby mohl od kruhu učinit čistý průstřel do odkrytého místa ve zhuštěném prostoru s nedobrým výhledem pro gólmana. Asistence: Lukáš Plos, Adam Měchura.
     
    45:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Boleslavští se ale neradují dlouho. Po akci hostí se trefuje JAKUB MASAŘ do míst, kam gólman nedosáhl. Asistence: Adam Měchura.
     
    42:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Toto byl pro Liberec smolný gól, neboť byl velmi špatně trefený. DAVID KREDL snad ani nechtěl střílet, jen posunul puk přes obránce do volného prostoru. Jeho spoluhráč ho však netrefil a brankář čekal opak, navíc přes hráče nejspíš neviděl, a proto se puk došoural v jiném než očekávaném směru za brankovou čáru. Asistence: Oskar Haas, Jindřich Plíšek.
     
    24:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    V nenápadné liberecké akci se hosté znovu prosazují, když si Plos vyměnil puk s ADAMEM MĚCHUROU, proletěl pod betonem Stuchlíka křižně přímo k pravé tyči, kde ještě číhal k případné dorážce další Bílý Tygr. Asistence: Lukáš Plos.
     
    19:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    V čase 0,2 sekundy dostává Boleslav gól do šatny, předtím dlouho domácí odolávali ve středním pásmu, pak se ale pět vteřin před sirénou uvolnili Rossmy a TOMÁŠ TRUNDA, který v naprosto perfektním čase trefuje z úhlu druhý gól zápasu. Asistence: Bennet Rossmy, David Putz.
     
    05:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ve třetí přesilovkové vlně se však již hosté prosazují, když PETR GAJDA rozvlnil Stuchlíkovu síť. Asistence: Adam Měchura, Jakub Masař.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 43. Kredl (Haas, Plíšek) – 6. Gajda (Měchura, Masař), 20. Trunda (Rossmy, Putz), 25. Měchura (Plos), 46. Masař (Měchura), 46. Šedivý (Plos, Měchura), 52. Gajda (Böhm), 55. Šedivý (Hujer, Gajda), 59. Gajda (Rossmy, Hujer), 62. Šedivý (Měchura, Masař)


    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Náhončík D.) – Sommer, Křepelka, Rajgl, Hrouda, Žabka, Čečetka, Šercl – Kredl, Plíšek, Peca, Pavlík, Ďurač, Hruška, Haas, Náhončík S., Růžek
    Bílí Tygři Liberec: Franc (Vopravil) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík, Šedivý, Meisel, Dvořák – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy, Gajda

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Kotek
    bahis siteleri