Plzeň – Liberec 0:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
0:3 (0:2)
FC Slovan Liberec
Pátek 02.11.2018, 13:00 • Doosan Arena, Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:50:12)
     
    Je konec! Slovan Liberec zvládl utkání na půdě Plzně a vítězí 3:0! Ve 23. minutě se střelou k tyči prosadil Tomáš Ulbrich! Plzeň se poté nemohla dostat do šancí. Naopak Liberec v závěru poločasu dostal možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Aleš Nešický.Po změně stran byla Plzeň aktivnější, ale branku soupeře ohrozit nedokázala. Naopak za Liberec se podruhé v utkání prosadil Tomáš Ulbrich. Od té doby si už Slovan hlídal vedení a připsal si zaslouženou výhru.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídající Žižka se v samotném závěru utkání řítil z levé strany do pokutového území. Místo zakončení poslal přihrávku před branku, ale míč odvrátila obrana Viktorie.
     
    89
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Petr, přichází Žižka.
     
    88
    Hosté se usadili na polovině domácí Plzně a vyměňují si krátké přihrávky. Nikdo v červeném dresu kombinaci Slovanu neatakuje.
     
    87
    Střídající Patrovský se ihned zapojil do útočné akce domácí Plzně. Jeho rána zpoza hranice pokutového území postrádala přesnost.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Pačinda, přichází Patrovský.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Kazda, přichází Pokorný.
     
    85
    Další akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ten měl situaci jako na dlani a odmával ofsajd.
     
    84
    Provod se skvěle vrátil na vlastní polovinu a dobrým skluzem přerušil protiútok Slovanu Liberec. Plzeň ještě může zaútočit.
     
    83
    Domácí stopeři nyní kombinují s míčem na vlastní polovině. Hráči Plzně by se už nejraději viděli v kabině.
     
    82
    Až nyní se po delší době osmělila také domácí Viktoria. Přechod Plzně do útoku po pravé straně zastavil včasným skluzem jeden z obránců.
     
    81
    Slovan v posledních minutách zcela ovládá dění na hrací ploše. Hostující celek má v zádech velký náskok a nadále se snaží útočit.
     
    80
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Gembický, přichází Drahoš.
     
    79
    Slovan následně zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhl osamocený stoper domácí Viktorie.
     
    78
    Slovan se hnal ve třech proti dvojici domácích obránců. Do zakončení se nakonec opřel Kazda, jehož rána levačkou prolétla nad břevnem.
     
    77
    Do rozehrávky domácí Viktorie se musel zapojit také brankář. Toho se vydal napadat Pokorný a Sváček balón raději odkopl.
     
    76
    Obrana Plzně má nadále plné nohy práce. Před domácí branku přiletěl prudký střílený centr, který na poslední chvíli odvrátil obránce do bezpečí.
     
    75
    Hra je přerušena! Po střetu s jedním z hráčů Slovanu Liberec zůstává na trávníku ležet domácí brankář, který je pořádně otřesený.
     
    74
    Svoboda si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže přihrávka byla příliš prudká a balón prosvištěl do autu.
     
    73
    Domácí Plzeň se sice tlačí do útoku, ale zatím nemůže najít recept na skvěle se pohybující obranu Slovanu Liberec.
     
    71
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Bucha, přichází Vrba.
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Provod, přichází Řezáč.
     
    70
    Skvělý zákrok musel vytáhnout také hostující brankář Vliegen! Ten se skvěle položil a zlikvidoval nebezpečnou přízemní střelou!
     
    69
    Před branku Plzně přiletěl další průniková kolmice. Domácí brankář vyrazil ven z branky, vrhl se útočníkovi pod nohy a schoval míč do rukavic.
     
    68
    Naopak fotbalisté Liberce se opět nastěhovali na polovinu Plzně a znovu si hledají cestičku do pokutového území.
     
    67
    Domácí fotbalisté působí hodně zaskočeným dojmem. Plzni se vůbec nedaří v přechodové fázi. Kombinaci domácích brzdí nepřesné přihrávky.
    65. Tomáš ULBRICH - 0:3
     
    65
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už se Slovan dokázal potřetí prosadit! Hosté šli do rychlého přečíslení. TOMÁŠ ULBRICH dostal přihrávku do skvělé pozice a pěkným obloučkem překonal vyběhnutého brankáře!
     
    65
    Po dalším rohovém kopu se už nikdo v bílém dresu do zakončení nedostal. Rozhodčí Ondřej Berka navíc viděl útočný faul.
     
    64
    Po rohovém kopu se jeden z hráčů Slovanu dostal do zakončení, ale jeho střelu mířící pod břevno vytáhl Sváček na další roh!
     
    63
    Hostující kapitán Prokš se pěknou kličkou zbavil svého strážce na levé straně a odcentroval. Obrana domácí Plzně míč odvrátila na rohový kop.
     
    62
    Do rozehrávky Liberce se musel zapojit také hostující brankář. Toho se vydal napadat domácí Pačinda, před kterým Vliegen balón odkopl.
     
    61
    Pačinda si na hranici pokutového území zpracoval prudkou přihrávku, jenže asistent rozhodčího ještě předtím postřehl ofsajd!
     
    60
    Hodně kuriózní situace! Domácí se totiž dopustili špatného vhazování. Sudí technický nedostatek viděl a nařídil vhazování pro Slovan Liberec.
     
    59
    Václav Svoboda dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku obrana Slovanu odvrátila.
     
    58
    Liberec po přerušení hry sportovně odevzdal míč domácímu brankáři. Plzeň může rozjet další akci z vlastní poloviny.
     
    57
    Slovan se po delší době nastěhoval na polovinu Plzně. Domácí hráči však rozehrávku soupeře skvěle napadali a vybojovali míč.
     
    56
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Arzberger, přichází Petr.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Nešický, přichází Blažek.
     
    55
    Domácí si nerozuměli při kombinaci na pravé straně hrací plochy. Prudká přihrávka prosvištěla až do zámezí. Rozehrávat bude Slovan.
     
    54
    Ani po dalším centru od rohového praporku se nikdo v červeném dresu nedostal do zakončení. Liberec si poté pomohl dlouhým odkopem.
     
    53
    Bucha zakončil zpoza hranice pokutového území, jenže jeho rána se od jednoho z obránců odrazila do zámezí. Bude z toho další roh.
     
    52
    Po delší době se do útoku vydali také fotbalisté Liberce. Místo centru do pokutového území se rozhodli pro kombinaci, která skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    51
    Branku Liberce však domácí fotbalisté neohrozili ani z přímého kopu. Technická střela sice prolétla přes zeď, ale míč mířil do míst, kde byl připravený brankář.
     
    50
    Plzeň zahrávala rohový kop. Obrana Liberce míč odhlavičkovala za hranici pokutového území, kde si Plzeň vybojovala přímý kop.
     
    49
    Po dalším centru se do zakončení dostal Pačinda, jenže z těžké pozice nedokázal své zakončení usměrnit mezi tři tyče.
     
    48
    Slovan však hraje velmi bojovně. Hosté skvěle napadají rozehrávku Plzně už od půlící čáry a svého soupeře prakticky nepouštějí do šestnáctky.
     
    47
    Domácí Plzeň se ve druhém poločasu bude muset tlačit do útoku. Z pravé strany přiletěl prudký centr před branku Slovanu, ale na míč nikdo nedosáhl.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Slovan se ihned vydal do útoku, jenže rozehrávka hostujícím hráčům zrovna nevyšla. Plzeň bude vhazovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být mnohem spokojenější fotbalisté Slovanu Liberec! Ti totiž přečkali solidní vstup Plzně do utkání a sami se dostali do vedení. Ve 23. minutě se střelou k tyči prosadil Tomáš Ulbrich! Plzeň se poté nemohla dostat do šancí. Naopak Liberec v závěru poločasu dostal možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Aleš Nešický. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     
    45
    První poločas skončil.
    45. Aleš NEŠICKÝ - 0:2
     
    45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec navyšuje své vedení na 2:0! K exekuci pokutového kopu se postavil ALEŠ NEŠICKÝ, který střelou k tyči nedal gólmanovi šanci!
     
    44
    Jeden z hostů neustál souboj v pokutovém území a rozhodčí navíc viděl faul! Slovan bude zahrávat pokutový kop!
     
    44
    Plzni se nepovedla ani další rozehrávka rohového kopu. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, jenže míč skončil v rukavicích brankáře.
     
    43
    Kryštof Pavlík odcentroval do pokutového území, kam si však nenaběhl nikdo v červeném dresu a hostující brankář ukryl míč do rukavic.
     
    42
    Domácí však branku Slovanu neohrozili ani po rohovém kopu. Prudký centr skončil na hlavě urostlého stopera.
     
    41
    Pačanda roztáhl hru na levou stranu, odkud následně přiletěl centr před branku Slovanu Liberec. Prudký centr však jeden z obránců odvrátil na roh.
     
    40
    Hosté uklidňují hru na vlastní polovině kombinací mezi stopery. Fotbalisté Slovanu Liberec chtějí dohrát první poločas bez inkasované branky.
     
    39
    Pavel Bucha nakopl míč na levou stranu hrací plochy, nicméně jeho spoluhráč se přes důrazného obránce Slovanu k balónu neprodral.
     
    38
    Před branku Plzně přiletěl další prudký centr z levé strany hrací plochy. Domácí brankář však vyrazil na malé vápno a ukryl míč do rukavic.
     
    37
    Hosté se hnali do otevřené obrany domácí Plzně, jenže Petr Petr nedokázal ideálně odcentrovat a trefil jen prvního hráče v bílém.
     
    36
    Hostující brankář Vliegen dlouho otálel s odkopem od branky. Nakonec poslal nákop na polovinu hřiště, kde v souboji uspěli hráči Liberce.
     
    35
    Domácí brankář tentokrát vyrazil až na hranici pokutového území, odkud před dotírajícím soupeřem odkopl míč do bezpečí.
     
    34
    Hosté vhazovali na levé straně hrací plochy. Fotbalisté Plzně se rozehrávku Liberce okamžitě vydali napadat.
     
    33
    Obrana Liberce zatím nedává domácím hráčům příliš prostoru. Stopeři Slovanu se nebojí pomoci si dlouhým odkopem do zámezí.
     
    32
    Před branku Slovanu Liberec přiletěl další zajímavý centr z levé strany. Obránce v bílém dresu se však stačil stáhnout a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    31
    Také Plzeň nyní zahrávala rohový kop. Centrovaný míč propadl k osamocenému hráči Viktorie, ale tomu se míč svezl po holeni.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a hostující Liberec zatím vede. Domácí Plzeň se po inkasování úvodní branky nemohou dostat do šancí.
     
    29
    Liberec zahrával další rohový kop. Centr od rohového praporku tentokrát přiletěl na přední tyč, odkud jej odvrátil osamocený obránce domácí Viktorie.
     
    28
    Hostující brankář Vliegen musel zasahovat! Liberecký brankář se včas dostal na zem a zlikvidoval přízemní dělovku zpoza hranice pokutového území.
     
    27
    Tomáš Ulbrich se tentokrát odhodlal pro individuální průnik do pokutového území. Prvního soupeře sice obešel, ale napodruhé už přišel o míč.
     
    26
    Slovan je po vstřelení úvodní branky pořádně nabuzený. Hosté se znovu nastěhovali na polovinu Plzně, ale další útok po levé straně skončil nepřesnou přihrávkou.
     
    25
    Domácí fotbalisté se okamžitě snaží zareagovat. Hráči Plzně zvýšili svou aktivitu, ale zatím je brzdí velké množství nepřesných přihrávek.
    23. Tomáš ULBRICH - 0:1
     
    23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dostává do vedení! Do pokutového území přiletěl prudký centr z pravé strany. Hosté nejprve reklamovali ruku domácího hráče, ale TOMÁŠ ULBRICH se dostal k míči a střelou k tyči otevřel skóre!
     
    22
    Také Liberec se dočkal svého prvního rohu. Centr od praporku přiletěl na přední tyč, odkud míč obránce Plzněpřizvedl mimo vápno.
     
    21
    Domácí fotbalisté nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Stopeři Plzně si vyměňují krátké přihrávky. Nikdo v bílém jejich rozehrávku neatakuje.
     
    20
    Erik Pačinda si při přechodu na polovinu soupeře příliš neporozuměl se svým spoluhráčem a přihrávkou na levou stranu jen odevzdal míč hráčům Liberce.
     
    19
    Další útok Slovanu Liberec vedený po levém křídle zastavil skvěle načasovaný skluz domácího obránce. Vhazovat budou hosté.
     
    18
    Pavel Bucha se pokusil vymyslet prudkou přihrávku za obranu Slovanu. Stopeři Liberce však stáli blízko u sebe a odehráli balón do bezpečí.
     
    17
    Slovanu se zatím nedaří v předfinální fázi. Přihrávky mezi obránce domácí Plzně jsou zatím příliš prudké a brankář Sváček je bez problémů sbírá.
     
    16
    Další nedovolený zákrok. Erik Pačinda to při napadání rozehrávky Slovanu přehnal s agresivitou a provinil se proti pravidlům.
     
    15
    Sudí si při přechodu Slovanu na polovinu soupeře všiml nedovoleného zákroku a ihned přerušil hru. Plzeň tak může rozjet další útok.
     
    14
    Domácí se ihned vydali do útoku. Pavel Bucha se snažil zakončit zpoza hranice pokutového území, ale střelou z voleje trefil obránce v bílém dresu.
     
    13
    Domácí brankář si nyní musel dávat pozor na střílený centr z levé strany hřiště. Míč nabral opačnou rotaci a prosvištěl nad brankou Plzně.
     
    12
    Domácí brankář Dominik Sváček si také sáhl na míč. Gólman Plzně si zakřičel na své stopery, aby mu pustili nepřesnou přihrávku a ukryl míč do rukavic.
     
    11
    Až nyní se Viktoria dostala do zakončení. Střela zpoza hranice pokutového území však letěla hodně vysoko a prosvištěla nad břevnem.
     
    10
    Viktoria zahrával první rohový kop dnešního utkání. Domácí rozehráli do kombinace. Do vápna nakonec přiletěl přízemní centr, který obrana Slovanu odkopla.
     
    9
    Obrana domácí Plzně zatím pracuje skvěle. Slovan se vydal do útoku po levém křídle, nicméně domácí zadáci nenechali soupeře odcentrovat.
     
    8
    Pavel Bucha dostal krásnou přihrávku do pokutového území. Do parádní pozice mu nabíhal aktivní Pačinda, ale Bucha trefil nohu prvního soupeře.
     
    7
    Erik Pačinda si převzal míč v blízkosti pokutového území, přehodil si jej na levačku, jenže jeho přízemní dělovka prolétla kolem branky Slovanu.
     
    6
    Hostující Kazda poslal prudkou přihrávku mezi obránce Viktorie. Jeden z domácích stoperů však skvěle načasoval skluz a pobídku zablokoval.
     
    5
    Slovan se hnal do otevřené obrany domácí Plzně, jenže hostující fotbalista si k zisku míče pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    4
    Lukáš Pihrt si nabíhal na přihrávku do pokutového území, nicméně pobídka byla příliš prudká a domácí fotbalista už míč nedohnal na hřišti.
     
    3
    Obrana Liberce si poradila i s další dlouhou přihrávkou za obranu. Stopeři Slovanu si zakřičeli a bez problémů nebezpečný míč odvrátili.
     
    2
    Pačinda si naskočil na dlouhé autové vhazování a snažil se prodloužit míč za sebe. Nikdo v červeném dresu jeho úmysl nepochopil.
     
    1
    Domácí Plzeň obstarala výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, jenže první nákop skončil v autu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Plzeň bude hrát v červenomodrém, zatímco Liberec přijel v bílých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Hranáč, Strmiska, Pihrt, Pačinda, Bucha, Svoboda, Pavlík (C), Provod, O. Pek, Arzberger
    Náhradníci: Brož, J. Pek, Vrba, Petr, Řezáč, Patrovský, Novák

    FC Slovan Liberec: Vliegen – Kostl, Prokš (C), Ulbrich, Lábek, Lehoczki, Nešický, Petr, Kazda, Vukliševič, Gembický
    Náhradníci: Blažek, Žižka, Drahoš, Pokorný, Hnízdil

    Rozhodčí: Berka – Mokrusch, Vlasjuk.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Juniorské ligy mezi Viktorií Plzeň a Slovanem Liberec. Výkop je stanoven na 13 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 23. Ulbrich, 45. Nešický (pen.), 65. Ulbrich


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Hranáč, Strmiska, Pihrt, Pačinda (86. Patrovský), Bucha (71. Vrba), Svoboda, Pavlík (C), Provod (71. Řezáč), O. Pek, Arzberger (56. Petr)
    Náhradníci: Brož, J. Pek, Vrba, Petr, Řezáč, Patrovský, Novák

    FC Slovan Liberec: Vliegen – Kostl, Prokš (C), Ulbrich, Lábek, Lehoczki, Nešický (56. Blažek), Petr (89. Žižka), Kazda (86. Pokorný), Vukliševič, Gembický (80. Drahoš)
    Náhradníci: Blažek, Žižka, Drahoš, Pokorný, Hnízdil

    Rozhodčí: Berka – Mokrusch, Vlasjuk
    bahis siteleri