Minsk – Barys 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.) | N.Novgorod – Ufa 3:1 (kon.)
Omsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Viťaz – Kunlun 1:2 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavl 0:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:3 (0:3, 0:0, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Sobota 03.11.2018, 15:00 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Dinamo jde opět do šesti!
    59:08 Quinton HOWDEN - 2:3
     
    59:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácím se hra bez brankáře vyplatila, po rychlé kombinaci přiklepl Lisovec kotouč QUINTONU HOWDENOVI, který se z voleje přesně trefil odkrytý prostor u pravé tyče. Asistence: Jevgenij Lisovec, Andrej Kosticyn.
     
    57:45
    Domácí to zkoušejí v šesti, Enroth zůstává na střídačce!
     
    54:18
    Další slibná možnost pro Dinamo. Za držení odjíždí pykat Anton Sagadejev (AST).
    52:04 Ivan DROZDOV - 1:3
     
    52:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk přece jenom vykřesal poslední jiskřičku naděje. IVAN DROZDOV velice šikovně vybojoval puk na své modré čáře, načež se vydal zcela sám na Hrachovinu. Toho pohybem těla rozhýbal a elegantním bekhendovým blafákem rozjásal domácí příznivce. Bez asistence.
     
    49:37
    Možná jedna z posledních možností k návratu do utkání, Minsk bude mít slibnou přesilovou hru 4 na 3. Za podražení odchází pykat hostující Jesse Blacker (AST).
     
    49:14
    Enroth si po delší době přece jenom sáhl na kotouč. Poté se před ním strhla drobná šarvátka, kterou ale nakonec pomezní sudí uklidnili. Bude se ale vylučovat. Za domácí putuje na trestnou lavici Bujnickij (MIN), za hosty Akolzin (AST). Oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    39:01
    Bude se opět vylučovat, a to na straně domácí družiny. Za podražení odchází pykat Jevgenij Kovyršin (MIN).
     
    27:00
    Bude se vylučovat, za zdržování hry je potrestán Dominik Hrachovina (AST).
     
    19:38
    Minsk měl v závěru dějství ještě solidní možnost, když z mezikruží pálil Howden. Ten měl sice slibnou střeleckou pozici, ovšem Hrachovina měl dobrý výhled, a tak mohl tento pokus eliminovat.
    17:34 André PETERSSON - 0:3
     
    17:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté naprosto dominují, nyní přidávají další přesný zásah. Po vhazování v levém kruhu se puk dostal na modrou čáru, odkud vyslal dělovou ránu Darren Dietz. ANDRÉ PETERSSON do ní poté vložil hůl a obratně změnil trajektorii kotouče. Ten tak doplachtil přesně k levé tyči. Sudí se ještě musel poradit s videorozhodčím, který branku potvrdil. Asistence: Darren Dietz, Roman Starčenko.
     
    13:24
    Minsk bude mít dobru příležitost ke snížení, Sagadejev (AST) totiž putuje na trestnou lavici za sevření kotouče.
    11:54 Nikita MICHAJLIS - 0:2
     
    11:54
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu krutá minuta pro domácí hokejisty. Sotva se oklepali z první, inkasují další branku. NIKITA MICHAJLIS dostal pas do jízdy, načež se podél levého mantinelu prohnal až před Enrotha. Následně umístil kotouč pod levý beton domácího muže v masce. Asistence: Alexej Makljukov, Dmitrij Ševčenko.
    11:07 Roman STARČENKO - 0:1
     
    11:07
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přece jenom trestají domácí nedisciplinovanost. Petersson poslal přihrávku na pravou stranu, kde číhal ROMAN STARČENKO. Forvard Astana posléze zamířil a přesně trefil skulinku mezi levým Enrothovým ramenem a brankovou konstrukcí. Asistence: André Petersson, Darren Dietz.
     
    10:38
    Enroth měl nyní prakticky první vážnější zásah, když na něj uháněl zcela sám Frattin. Domácí brankář ale svého soka dobře přečetl a blafák eliminoval.
     
    09:28
    Momentálně se hraje ve velkém tempu, z čehož pramení další vyloučení. A znovu na stranu Minsku. Za podražení dostává dvě minuty opět Quinton Howden (MIN). Klání bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    05:40
    Astana si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění odchází pykat Quionton Howden (MIN).
    05:40 Gotovcova rána skončila na levé tyči
     
    05:40
    Domácí se již radovali, dokonce se také rozsvítilo branku oslavující světlo. Hra však pokračovala, neboť si byla dvojice arbitrů jistá, že se jednalo o tyčku. Opakovaný záznam toto dokázal. Bude se navíc vylučovat.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 53. Drozdov, 60. Q. Howden (Lisovec, A. Kosticyn) – 12. R. Starčenko (A. Petersson, Dietz), 12. Michajlis (Makljukov, Ševčenko), 18. A. Petersson (Dietz, R. Starčenko)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Chenkel, Wiercioch, Lisovec, Znacharenko, Gotovec, D. Osipov, Chochlov – Kogaljov, A. Kosticyn (A), S. Kosticyn – An. Stěpanov, Kitarov (C), Kovyršin – Litvinov, Drozdov, A. Volkov – Bujnickij, Pulkkinen, Denis Kazionov – Q. Howden (A).
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Blacker, Dallman (A), Dietz, Orechov, Klimontov, Makljukov, M. Semjonov (A), Polochov – Bochenski (C), Frattin, Boyd – Cormier, A. Petersson, R. Starčenko – Michajlis, Valk, Ševčenko – Akolzin, Grenc, Sagadejev.

    Rozhodčí: Spirin, Kuljov – Sysujev, Gorděnko

    Diváci: 11889
    bahis siteleri