Helas Brno – Uherské Hradiště 2:6 (kon.)
konec
Helas Brno
2:6 (0:2)
Bazooka CF Uherské Hradiště
Pondělí 05.11.2018, 20:20 • MSH Vodova Brno • Pohár FAČR • Čtvrtfinále
     
    39:54
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    LUKÁŠ KŘIVÁNEK využil nabídku volného kopu a s přehledem pojistil přesvědčivou výhru Bazooky. Bez asistence.
     
    35:53
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    A rozdíl ve skóre se vrací do předchozí podoby. LUKÁŠ KŘIVÁNEK vrací Bazooku svižným zakončením do náskoku o tři trefy. Asistence: Ondřej Čtvrtníček
     
    34:37
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Zápas se dramatizuje! Rána JIŘÍHO MUŽÍKA byla pro hostujícího gólmana až příliš prudká a míč zaplachtil mezi tyče. Asistence: Jan Ovčačík.
     
    29:21
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    DAVID CUPÁK se objevil ve správný čas před otevřenou brankou protivníka a neměl problém s posunutím míče za čáru. Tím se Helas může potenciálně vrátit do hry o lepší výsledek. Asistence: Vojtěch Cupák.
     
    24:55
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Vysoký balon do odkrytého části klece vyslal ONDŘEJ ČTVRTNÍČEK, což posouvá Uherské Hradiště do velmi slibné situace. Díky dvěma slepeným gólům vede už 4:0.
     
    24:17
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Po zmatku, který vznikl v pokutovém území Helasu, přichází třetí trefa Bazooky. Z výhodné pozice vytěžil maximum JAKUB SLANÝ. Asistence: Ondřej Čtvrtníček.
     
    10:51
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    Fantastické řešení situace v podání hostů! Bazooka vybojovala míč na půlce a utíkala do přečíslení tří proti dvěma. Pavel Outrata místo střelby z boku volil ještě pas a nabíhající JAN BARTOŠ jej stoprocentně proměnil. Asistence: Pavel Outrata.
     
    02:44
    Uherské Hradiště právě vstřelilo branku!
    První gól zápasu je na světě. Bazooka se prokombinovala na půlku Helasu, kde protáhl balon po levém křídle Jan Bartoš. Mezitím se ideálně uvolnil PAVEL OUTRATA a úplně sám před brankou nezaváhal. Asistence: Jan Bartoš.

    Tadeáš Mima

    Branky: 30. D. Cupák (V. Cupák), 35. Mužík (Ovčačík) – 3. Outrata (Bartoš), 11. Bartoš (Outrata), 25. Slaný (Čtvrtníček), 25. Čtvrtníček, 36. Křivánek (Čtvrtníček), 40. Křivánek

    Karty:   39. Outrata (UHR)


    Helas Brno: Dang – D. Cupák, V. Cupák, Lidmila, Milošič, Zatloukal, Bílek, Špička, Ovčačík, Presl, Mužík, Daněk, Prokeš
    Bazooka CF Uherské Hradiště: R. Janečka – Šarközy, Slaný, Čtvrtníček, M. Janečka, Šipka, Levčík, Sopůšek, Skřivan, Křivánek, Bartoš, Outrata

    Rozhodčí: Jan Kliner, Luboš Rygl

    Diváci: 360
    bahis siteleri