Dukla Praha – Teplice 1:3 (kon.) | Slavia – Chrudim 3:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
1:3 (0:2)
FK Teplice
Pátek 16.11.2018, 17:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • MOL Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tým k velké radosti diváctva snižuje na rozdíl dvou tref. Herní převaha z posledních minut vyústila ve střelu z poměrně vzdálené pozice, kterou dokázal Tomáš Grigar pouze vyrazit. Míč doběhl Uroš Djuranovič, který místo zakončení vrátil míč před branku PATRIKU BRANDNEROVI, který neměl problém trefit prázdnou svatyň!
     
    64
    Teplice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. Teplice vedou po povedeném rohovém kopu již 3:0! Navíc tu máme HATTRICK MARTINA JINDRÁČKA, který se pověsil do rohového kopu. Opět z penalty, znovu hlavou nedal Hruškovi šanci. Teď už to s šancemi pražského týmu nevypadá vůbec dobře.
     
    45
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice jdou těsně před koncem první půle do vedení! Tomáš Kučera dovršil sérii ohromných šancí parádním centrem z pravého křídla, do kterého se na penaltě hlavou opřel MARTIN JINDRÁČEK, jenž nasměroval míč přesně do Hruškova protipohybu. Jako z učebnice kopané!
     
    10
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté se v desáté minutě dostávají do vedení a dělají tak první krok k postupu do další fáze MOL cupu. Obrana Dukly teď výrazně zaspala. Hned trojice hráčů Teplic zůstala v malém vápně bez dozoru, čehož využil MARTIN JINDRÁČEK, který z prostoru penalty uklidil přízemní střelou balon k levé tyči Hruškovy svatyně. Reakce domácího brankáře poté přišla později, než by se očekávalo.

    Richard Wagner

    Branky: 86. Brandner – 10. Jindráček, 45. Jindráček, 64. Jindráček


    FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Miloševič (C), Ostojič, Podaný – Bezpalec, Doumbia (76. Mentberger), Kott (66. Breda), Bilovský – Djuranovič, Schranz (66. Brandner).
    Náhradníci: Rada – Mašek, Mentberger, Brandner, Breda.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek (C), Jeřábek, Hošek, Hyčka – Moulis, Soungole, T. Kučera (72. Kodad), Trubač (84. Knapík) – Hora, Jindráček (74. Vošahlík).
    Náhradníci: Diviš – Kodad, Šimeček, Dressler, Vošahlík, Knapík.

    Rozhodčí: Pavel Královec – Dušan Pospíšil, Ondřej Kožár

    Diváci: 374
    bahis siteleri