Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:0 (4:0, 2:0, 0:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 25.11.2018, 01:10 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:10 John TAVARES - 6:0
     
    37:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto nám předvedlo další parádu. Konkrétně Mitchell Marner. Marner jel po pravém křídle a předvedl naprosto brilantní stahovačku. Ke kotouči se následně dostal JOHN TAVARES a svižnou střelou do horních pater brány překonal Stolarze. 6:0. Asistence: Mitchell Marner a Morgan Rielly.
    31:07 Josh LEIVO - 5:0
     
    31:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zrovna ve chvíli, kdy se hosté častěji dostávali do hry, přichází další trest. JOSH LEIVO vyvezl ze třetiny puk a v útočném pásmu si ho vyměnil s Marnerem. Leivo poté vystřelil velmi rychle a pod vyrážečkou Stolarze dostal kotouč do sítě. 5:0. Asistence: Mitchell Marner.
    12:20 Andreas JOHNSSON - 4:0
     
    12:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Odehráno není ani 13 minut a už teď je to pro ANDREASE JOHNSSONA životní zápas. Mladé levé křídlo Maple Leafs střílí hattrick! Johnsson obral v rohu kluziště o puk protihráče, najel si před bránu a bekhendem dostal puk pod betonem Pickarda do brány. Čepice padaly na led. 4:0. Bez asistence.
    07:44 Patrick MARLEAU - 3:0
     
    07:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Úžasný začátek utkání pro domácí! Toronto přidává i třetí gól. Gardiner v rychlosti zavezl puk do pásma a vystřelil. Pickard puk pouze vyrazil před sebe a PATRICK MARLEAU si počkal a trefil bránu, která byla napůl odkrytá. 3:0. Bez asistence.
    06:19 Andreas JOHNSSON - 2:0
     
    06:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je to už o dvě branky! Philadelphia sice vyhrála buly v útočném pásmu, ale ANDREAS JOHNSSON využil chyby obránce na modré, přesprintoval všechny ostatní a v samostatném úniku uspěl. Johnsson dal tak druhý gól v rychlém sledu. 2:0. Bez Asistence.
    04:45 Andreas JOHNSSON - 1:0
     
    04:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hned první střela Toronta na bránu končí gólem. Rychlá akce Maple Leafs šla po ose Ožiganov – Brown. Brown ve středním pásmu posunul do jízdy kotouč ANDREASI JOHNSSONOVI, který si puk přebral a vypálil z levé strany mezi betony Pickarda. 1:0. Asistence: Connor Brown a Igor Ožiganov.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 5. A. Johnsson (Co. Brown, Ožiganov), 7. A. Johnsson, 8. Marleau, 13. A. Johnsson, 32. Leivo (Marner), 38. Tavares (Marner, Rielly)


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Rielly (A), Hainsey, N. Zajcev, Gardiner, Dermott, Ožiganov – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Kadri, Marleau (A) – Co. Brown, P. Lindholm, A. Johnsson – Leivo, F. Gauthier, Ennis.
    Philadelphia Flyers: Pickard (13. Stolarz) – Hägg, Provorov, Folin, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Weise – Simmonds (A), Weal, J. van Riemsdyk – Goulbourne, Laughton, Lindblom.

    Rozhodčí: Joannette, Anderson – Driscoll, Amell

    Diváci: 19 373
    bahis siteleri