Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
4:5 (2:0, 2:2, 0:2 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 25.11.2018, 01:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:32 Erik GUSTAFSSON - 4:5
     
    62:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks vítězí v dnešním utkání! Po vyhraném vhazování se puk dostal k ERIKU GUSTAFSSONOVI, jenž si sjel na hranici pravého kruhu a střelou přes clonu prostřelil brankáře Reimera. Asistence: Nick Schmaltz, David Kämpf.
    59:59 Alex DEBRINCAT - 4:4
     
    59:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Do konce zápasu zbývají poslední necelé dvě vteřiny a Chicago vyrovnává! ALEX DEBRINCAT se prosadil z prostoru mezi kruhy a vynutil si prodloužení. Asistence: Brandon Saad, Patrick Kane.
     
    58:10
    Ward odjel na střídačku, Chicago je v šesti.
     
    54:46
    Dadonov dostal přihrávku za obranu a řítil se na Warda! Zatímco puk se zastavil o beton brankáře, sám ruský útočník zapadl do branky. Byl tísněn obráncem a neudržel rovnováhu, vylučovat se nebude.
    54:17 Saad trefil horní tyčku
     
    54:17
    Saad už se radoval, červené světlo za brankou svítilo, ale rozhodčí rozpažil! Útočník Chicaga trefil horní tyčku!
    49:52 Alexandre FORTIN - 4:3
     
    49:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se prosadilo v oslabení! ALEXANDRE FORTIN narušil rozehrávku domácích, zmocnil se puku a šel sám na Reimera. Brankář Floridy sice vyrazil jeho střelu, ale Fortinovi se podařilo dostat puk do branky patou brusle. Rozhodčí se radil u videa a bylo zjištěno, že k úmyslnému kopnutí do puku nedošlo. Bez asistence.
     
    48:55
    Obrovský nápor Floridy! Barkov s Dadonovem opět hodně tlačili na branku Chicaga. Rozhozený Ward ztratil přehled o puku, čehož mohl využít Huberdeau z mezikruží, ale svou střelu poslal přímo do brankáře.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Patrick Kane – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:06
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Bogdan Kiselevič – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:01
    Barkov protlačil přihrávku před brankoviště na Dadonova, který se pokusil zamíchat kotoučem, ale Warda nepřekonal!
     
    37:26
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hákování odsedí Kane.
     
    35:02
    Dadonov se dostal za obranu Chicaga, před brankářem Wardem téměř zastavil a položil si ho. Při kličce do bekhendu ale padá, i kvůli zásahu brankáře. Puk odklouzal do strany, vylučovat se nebude.
    31:30 Frank VATRANO - 4:2
     
    31:30
    Florida právě vstřelila branku!
    Pravidlo o tom, že nedáš, tak dostaneš, se opět potvrdilo. Po ubráněném oslabení se do útoku vrhli domácí a Huberdeau z pravé strany brankoviště poslal vysokou přihrávku na levou stranu, kde se FRANKOVI VATRANOVI podařilo ve vzduchu baseballovým zakončením poslat puk za Wardova záda. Asistence: Jonathan Huberdeau, Nick Bjugstad.
     
    28:55
    Dvě minuty za nesportovní chování obdržel Vatrano, který měl nepříliš slušné poznámky před svým vyloučením.
    28:08 Aaron EKBLAD - 3:2
     
    28:08
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se po vhazování nakonec prosadila! AARON EKBLAD rozehrál do pravé strany a poté si sjel blíž k brance. Do levého kruhu mu přišla prudká přihrávka, kterou ránou z voleje poslal za Warda. Asistence: Mike Hoffman, Jevgenij Dadonov.
    25:34 Patrick KANE - 2:2
     
    25:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Velké štěstí měl u mantinelu Saad, jehož přihrávka na střed prošla pod hokejkou vracejícího se obránce. Kotouč doletěl až před brankoviště, kam si najel Patrick Kane a protečoval puk za záda bezmocného Reimera. Asistence: Brandon Saad, Gustav Forsling.
    20:49 David KÄMPF - 2:1
     
    20:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté vstupují do druhé třetiny parádně! DAVID KÄMPF si najel na střed modré čáry a dostal přihrávku do jízdy. Skvělou individuální akcí se uvolnil za obranu a z pravé strany si sjel před brankoviště, kde předvedl ještě kličku na levou tyč a obhodil beton Reimera! Třetí gól českého útočníka v sezoně. Asistence: Dominik Kahun, Gustav Forsling.
    13:40 Jared MCCANN - 2:0
     
    13:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď už se hosté ale neubránili! JARED MCCANN zůstal po najetí mezi kruhy trestuhodně nepokryt, dostal přihrávku od mantinelu od Scevioura a sjel si blíž k brankovišti. Snahu Warda o zákrok přelstil zvednutím puku a umístěním ho pod horní tyčku. Asistence: Colton Sceviour, Bogdan Kiselevič.
     
    08:42
    Přečíslení Chicaga dokázal Reimer vychytat a založit tím rychlý brejk svého týmu. Ward v souboji jeden na jednoho z domácím útočníkem ale vytěsnil puk mimo nebezpečí.
     
    06:58
    Brouwer s Manningem se do sebe pustili ve středním pásmu. Manning, kterému po inkasovaném gólu skončilo vyloučení, stáhl soupeře na led. Oba kohouti si na pět minut odpočinou. Komerční pauza.
    05:48 Mike HOFFMAN - 1:0
     
    05:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! MIKE HOFFMAN si počíhal v pravém kruhu, dostal přesný pas od Yandla a prudkou ránou na bližší tyč překonal Warda! Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
     
    04:12
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za držení obdržel hostující Manning.
     
    00:55
    Do obrovské šance se dostal před brankou Reimmera Patrick Kane, který se snažil dorážet odražený puk, ale netrefil odkrytou klec přes ležícího brankáře.
     
    Před utkání se bývalý brankář Tomáš Vokoun zhostí slavnostního buly.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Hoffman (Yandle, Huberdeau), 14. McCann (Sceviour, Kiselevič), 29. Ekblad (Hoffman, Dadonov), 32. Vatrano (Huberdeau, Bjugstad) – 21. Kämpf (Kahun, Forsling), 26. P. Kane (Saad, Forsling), 50. Fortin, 60. DeBrincat (Saad, P. Kane), 63. E. Gustafsson (Schmaltz, Kämpf)


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Yandle, Weegar, Kiselevič – Hoffman, Barkov (C), Dadonov – Haley, Bjugstad, Huberdeau (A) – Brouwer, McCann, Vatrano – Sceviour, Lammikko, Hunt.
    Chicago Blackhawks: C. Ward (Crawford) – Seabrook (A), E. Gustafsson, Forsling, Keith (A), Manning, Jokiharju – P. Kane, J. Toews (C), Saad – Schmaltz, Anisimov, DeBrincat – Kahun, Kämpf, Fortin – Krüger, Hayden, Martinsen.

    Rozhodčí: Hebert, Lambert – Racicot, Devorski

    Diváci: 14283
    bahis siteleri