Detroit – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Chicago 4:5 (po pr.) | Toronto – Philadelphia 6:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 4:8 (kon.)
Montreal – Boston 2:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 2:4 (kon.)
Vegas – San Jose 6:0 (kon.) | Arizona – Calgary 1:6 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Calgary Flames
Neděle 25.11.2018, 21:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:44 Clayton KELLER - 1:6
     
    53:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak nakonec to čisté konto pro Smitha nebude a fanoušci Arizony mají alespoň nějaký důvod k radosti. Po špatné rozehrávce Calgary se dostal k puku CLAYTON KELLER a přesnou střelou zápěstím z levého kruhu propálil do té doby bezchybného Smitha. Bez asistence.
    44:03 Mark JANKOWSKI - 0:6
     
    44:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je tady dokonce druhý gól Calgary v témže oslabení, tak to je také pěkný unikát. MARK JANKOWSKI dostal hodně prostoru, vybruslil si zpoza brány před branku a odtud překonal Raantu. Je to pro něj druhý gól v zápase. Bez asistence.
    43:39 TJ BRODIE - 0:5
     
    43:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary dnes podruhé skóruje v oslabení a podruhé se prosazuje obránce, to se jen tak nevidí. TJ BRODIE se celou dobu tvářil, že bude přihrávat, ale místo toho nakonec střelou po zemi k tyči překonal Raantu. Asistence: Mikael Backlund.
    31:25 Mark JANKOWSKI - 0:4
     
    31:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nádherně sehraná akce a Calgary vede 4:0. Arizona znovu nestíhala, hosté se dostali do útočného pásma a pak našel krásnou přihrávkou MARKA JANKOWSKÉHO, který už zakončoval do prázdné branky a mohl oslavit svůj čtvrtý gól v sezóně. Asistence: TJ Brodie, Dillon Dubé.
    28:34 Noah HANIFIN - 0:3
     
    28:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nejprve v oslabení a nyní i v přesilovce. NOAH HANIFIN je při chuti a přidává už svůj druhý gól v tomto zápase. Střela Calgary šla sice vedle, ale kotouč se odrazil od zadního mantinelu, odkud ho do branky z úhlu dorazil právě Hanifin. Asistence: James Neal, Derek Ryan.
    16:22 Noah HANIFIN - 0:2
     
    16:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary jde do vedení 2:0, prosazuje se v oslabení. A je to hodně smolný gól. NOAH HANIFIN předvedl skvělou práci v tom, že zavezl kotouč do útočného pásma a pak ho ze záporného úhlu nahodil před branku. A Raanta si kotouč smolně svou hokejkou srazil za svá záda. Bez asistence.
    07:27 Sean MONAHAN - 0:1
     
    07:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další šanci už hosté využili a jdou do vedení. A trefil se právě SEAN MONAHAN, kterého před chvílí skvěle vychytal Raanta. Šikovný útočník dostal přihrávkou zpoza branky, byl volný a tentokrát Raantu propálil. Asistence: Johnny Gaudreau, Mark Giordano.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 54. Keller – 8. Monahan (J. Gaudreau, Giordano), 17. Hanifin, 29. Hanifin (Neal, D. Ryan), 32. Jankowski (Brodie, Dubé), 44. Brodie (Backlund), 45. Jankowski


    Arizona Coyotes: Raanta (45. Hill (A)) – Ljubuškin, Ekman-Larsson, Hjalmarsson (C), Chychrun, Goligoski, Connauton (A) – Keller, Stepan, Perlini – Hinostroza, Galchenyuk, Pánik – Fischer, Richardson, Grabner – Cousins, D. Strome, Crouse.
    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Kylington, R. Andersson, Hanifin – E. Lindholm (A), Monahan, J. Gaudreau – S. Bennett, Backlund (A), Tkachuk – Neal, D. Ryan, Czarnik – Hathaway, Jankowski, Dubé.

    Rozhodčí: Dwyer, Hanson – Murchison, Galloway

    Diváci: 12 821
    bahis siteleri